οντως… ελεος πια με τους Guns n Roses
Τους ποιους;;; :lol: :lol: :lol: Με νέα σύσταση δε λέγονται πια Guns n’ Roses. Ντροπή!!
Ο slash δεν έφυγε από τους gnr? :?:
Οουουου χρονια τωρα!!
Παιδια αντικειμενικως ο Slash αν οχι ο καλυτερος θεωρειται απο τους καλυτερους… Και θα επρεπε να χαιρομαστε που ειναι κι αυτος μαζι με αλλους λιγους ακομα που συνεχιζουν και ροκαρουν-σολαρουν ακομα οπως παλια και δεν εχει ξεχαστει χαρη σ αυτους η κιθαρα που παιζοταν παλια… Δεν νομιζω οτι αξιζει να τον ισοπεδωνουμε… ΕΛΕΟΣ
Πολύ καλός κιθαρίστας είναι, αλλά υπάρχουν και πολύ καλύτεροι. Δε με ενθουσιάζει…
+1
Ο Slash είναι ένας από τους κιθαρίστες που συμπαθώ… Το cd των Velvet Revolver που άρεσε πάρα πολύ, ωστόσο πιστεύω ότι πλέον ο Slash σολάρει πολύ λιγότερο, ακολουθώντας τη μόδα…
Δεν ξετρελάθηκα με το cd και τα τραγουδια ήταν μέτρια στιχουργικά. Δε μ’ άρεσε όσο περίμενα…
Εννοείται ότι δεν αξίζει να τον ισοπεδώνουμε…Εμένα ο slash με έκανε να αγαπήσω τη rock.Και αν δεν γουστάρουμε αυτόν μία κάποιους άλλους δεν θα πρεπε να τους γουστάρουμε δέκα…
Και συμφωνώ μαζί σου που λες ότι είναι από τους λίγους που συνεχίζουν να έχουν την ίδια απόδωση με αυτήν που είχαν δεκα και είκοσι χρόνια πριν…
Ο Slash είναι ένας από τους κιθαρίστες που συμπαθώ… Το cd των Velvet Revolver που άρεσε πάρα πολύ, ωστόσο πιστεύω ότι πλέον ο Slash σολάρει πολύ λιγότερο, ακολουθώντας τη μόδα…[/quote]
Συμφωνω… Τα κοματια στα οποια υπαρχουν σολα στο contraband ειναι λιγα και οχι τοσο καλα…
Αλλα δεν πιστευω οτι του αξιζει οπως λενε καποιοι να παψουμε να μιλαμε για αυτον γιατι δεν ειναι καλος…
Εμένα οι Velvet Revolver δεν μου λένε και πολλά… Slash’s Snakepit ναι! Αυτό είναι πραγματικό rock n’ roll!
re paidia eleos, to topic einai gia solo kitharas, min milate allo gia Slash
Έχει δίκιο ο socrates, στο θέμα μας…
Λοιπόν, όταν ακούω Garry Moore κάτι με πιάνει. Έχω το The Essential Gary Moore και το The Best of The Blues, για αρχή. Όλα του μ’αρέσουν! Ιδιαίτερα τα Still Got the Blues και Empty Rooms…
Σα να ήμασταν συννενοημένοι…
Διαβάζοντας όλους αυτούς του διθυράμβους για τον Slash και όχι μόνο, ο οποίος επαναλαμβάνω είναι σπουδαίος κιθαρίστας με φανταστικό feeling, σκεφτόμουνα χτες, μήπως να έγραφα ένα σκέτο G A R Y M O O R E και να ζητούσα να κλείσει επιτέλους αυτό το topic…
Απλά τυχαίνει εμείς οι “λίγο” μεγαλύτεροι, προσπαθώντας να γνωρίσουμε στους νεότερους κάποιους σπουδαίους, αλλά όχι με ευρεία αναγνώριση καλλιτέχνες, να ξεχνάμε τα αυτονόητα…
ΤΗΙΝ LIZZY, GARY MOORE, WHISBONE ASH και άλλα τέτοια είναι το ΑΒ του Hard Rock…
[size=6]GARY[/size] VS [size=2]SLASH[/size]??? Τον βάζει κάτω στην πρώτη νότα… 8) 8)
Όχι ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος καλός νέος κιθαρίστας, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς…
__Gary VS Slash… χμμμ, τιμητικότατο για τον δεύτερο που τον συγκρίνουμε με τον πρώτο… αυτό και μόνο του λέει πολλά για την αξία του δεύτερου (που κατά τη γνώμη μου μοιάζει ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ το παίξιμό τους). Μου αρέσουν και οι δύο -ΠΟΛΥ, αλλά την παρτίδα παίρνει ο πρώτος (ΠΑΡΑ τις ΠΟΛΛΕΣ μέτριες στιγμές του), που παίζει σε περισσότερα μέρη του τάστου και με άλλες χορδές (οι κιθαρίστες, καταλαβαίνουν).
__ΑΛΛΑ, για τους ίδιους λόγους και μερικούς ακόμα, και τους δύο βάζει κάτω ο Jeff Beck… χεχεχε… Μιας και μιλάμε για solo λοιπόν, ακούστε το “Cause we ended as lovers” του Jeff και θα με καταλάβετε… Μ Ο Ν Α Δ Ι ΚΟ σόλο και εξαιρετικότατο παίξιμο… 8)
τον slash τον σιχαινομαι κ τον θεωρω υπερτιμημενο…
ο gαry μου αρεσει αλλα μονο στους Lizzy.
κ για τα blues κλαι μαι κουκουρουκου αμα παιζονταν ετσι τα Blues…
για αυτο κ ο Μεγαλος Buddy Guy του αφιερωσε ενα τραγουδακι Don’t Tell Me About The blues που του ριχνει ενα τρελο αλα κ δικαιο θαψιμο…
shadow aκομα μια φορα ειπες τεραστια κουβεντα… αυτο το σολο απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα εμεινα επαθα τα εχασα… καθε νοτα ειναι κ μια λεξη μια στιγμη απο αυτο που λεγετε Rock… παιζει τελεια ολα τα Licks αλλα κ τα κολπα του Buchanan για αυτο κ του το αφιερωνει!παταει κατι σφυριγματα το καθαρμα μου πηρε μερες να το βγαλω νοτα προς νοτα αυτο το σολο (οσο γινετε φυσικα)ηταν το ενα απο τα τρια κοματια που μου χαρισε το πτυχιο μου…
Thanks Jeff [/img]
Μήπως δεν μπορούμε να απαλλαχθούμε από τον slash?
Νομίζω πάντως ότι ο slash αξίζει το θαυμασμό-σεβασμό μας at least…
min to sinexizeis, se parakalo terma pia m’afton, den borw na diavazw allo to onoma tou.
kalispera pedia!rainbow gates of babylon to ipertato solo tou theou ritchie