Μπορεί η ηλιθια θεωρία μου για ejekt να μην βγήκε() αλλά τουλάχιστον ξέρουμε και επισήμως πως θα έρθουν το καλοκαίρι για φεστιβάλ. Για να δούμε…
Ανακοίνωση την άλλη εβδομάδα από Ejekt. Μήπως η θεωρία δεν είναι τελικά και τόσο τρελή;
Μου είπαν μεμονωμένο σόου όχι για το φεστιβάλ. Υποψιάζομαι ότι κάπου εδώ σκάει ο φίλος μας ο Nick Cave
Yπάρχει φήμη για fooz στην Ελλάδα ή απλά υποθέτετε;
Μακάρι να ειναι καπου κοντά με PJ να μπορέσω να τους δω, τους εχω απωθημένο. Οι 3 ημερομηνίες μεχρι στιγμης δε βολεύουν.
Παντως οι πολεμιστες φου θα πανε λογικά για ιππασία αν τελικα ερθουν.
Ήρθε η σειρά μου να το πω αν τελικά γίνει
και στα δικά μου λημέρια είμαστε ήδη 4 άτομα ψημένα για Βερόνα , Βασιλιά με εμπερορ. Αν και θα προτιμούσα να πάω Σλοβενία αν παίξουν οι μερσιφουλ στο metaldays. Βασικά παίζει να πάω και στο ποτάμι σλοβενία ότι και να γίνει
Σλοβενία είναι και ο Ανσέλμο βλέπω. Αν είναι με setlist pantera όπως πέρσι με ψήνει. Και As I Lay Dying, anthrax πωωω … καλή φάση
Αύριο στις 12 ανακοίνωση απο Ejekt
Για Jack Savoretti είναι λογικά
Ναι
Ναι ρε παιδιά έχουμε κάτι νεότερο για Alice? Εν τω μεταξύ, πριν μια βδομάδα ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του στο youtube αυτή εδώ η συνέντευξη πίσω στο (πολύ) μακρινό 1974.
Για Cooper ακούγεται πως θα ανακοινώσει ολόκληρη τη περιοδεία μαζί, γι αυτό αργεί
Απο το facebook της AthensRocks
12/12 @12:00
We will share some big Festival news…
Because…AthensRocks 2020 is coming!!!
καμια ιδεα κανεις???/
Για Maiden ακούγεται τίποτε;!; (τώρα δεν είναι η εποχή που ρωτάμε;)
ντάξει, το roxx είναι πάντα αξιόπιστο σε αυτά που λέει. οπότε ίσως έχουμε στροφή της μισης πρώην didi σε εναλλακτικά ακροατήρια; περίεργο αλλά κοντός ψαλμός
Τον ηπιαμε δηλαδη, τελευταία μας ελπιδα το Release