Φημες για συναυλιες #2

Εντάξει Royksopp που έβαλα να δω περί τίνος πρόκειται, η μουσική τους ακούγεται. Η άλλη η Rosalia πώς τη λένε δεν ακούγεται ούτε με ωτοασπίδες.

Αλλά εντάξει θα μαζέψει 5-6 χιλιάδες έφηβες (και έφηβους) το φεστιβάλ και θα τα βγάλει τα γκαφρα το Release.

Έκλαψα με σχόλιο “το Release έπαθε Rockwave” :joy:

Παραπάνω θα μαζέψει και σίγουρα όχο μόνο εφήβους.

Δεν έπαθε rockwave. Το release δεν ηταν ποτε metal festival. Πρόσθεσε το metal το 2019. Rockave θα πάθαινε αν έβαζε ίδια μέρα Rosalia και Helloween.

3 Likes

Ευκαιρια να τα πουμε εδω γιατι το fb δεν παλεύεται.
Κανενος είδος οι οπαδοι δεν θα μπορουσαν να στηριξουν 12 μερες live , απο οικονομικης αποψης. Βαζουν 2,3,4 metal κσι παρεμφερή, 2,3 πιο εναλλακτικα (να πουμε χοντρικα), βαζουν και κατι πιο ποπ και μια χαρα. Για καποιους η rosalia (που για μενα δεν ακουγεται) θα ειναι η συναυλια του καλοκαιριου και συτο χρειαζεραι το release ακριβως.
Το royksopp tash sultana μια χαρα ειναι . Απλα μεχρι στιγμης, εκτος απο monkeys η rosalia για μενα θα μαχεψει το περισσοτερο κοσμο.

4 Likes

5-6 χιλιάδες θα είναι μόνο αυτοί που κράζουν γιατί θα έχει κοριτσα

1 Like

Κάπου εδώ να πω ότι η φράση “οι Ροηξοπ ακούγονται μωρέ οκ” προερχόμενη από μπλακμεταλλα είναι απλά ανεκτίμητη :stuck_out_tongue_closed_eyes: Δεν σχολιάζω το περί Ροζαλίας γιατί δεν έχω ακούσει ούτε μια νότα από την μουσική της αλλά κάτι μου λέει ότι κι αυτό θα έχει ανεκτίμητη αξία στο παρόν context.

Τυχερός όποιος δει Royksopp. Από τους καλύτερους καλλιτέχνες της εποχής μας. Πάρε και διασκευή σε ένα από τα καλύτερα τους τραγούδια, και γενικά καλύτερα τραγούδια των 2000ς, την οποία διασκευή φυσικά ισοπεδώνει και ξεφτιλιζει η αρχική έκδοση, αλλά παραμένει μια τίμια διασκευή:

Τεράστια διασκευάρα, πλήρως εναρμονισμένη με το πνεύμα της δισκάρας (αλλά και του πρωτότυπου), μην τα ξαναλέμε σε κάθε νήμα και γινόμαστε γραφικοί.

Γενικά οι Νορβηγοί νιώθουν, γνωστό αυτό. Πάνε δεκαετίες πίσω οι ηχητικές αναφορές εκατέρωθεν ετερόκλητων ειδών εκεί.

Επίσης αν και κάποτε έσκαγαν δωρεάν στο Μπόλιβαρ ξέρω γω οι Royksopp και είχε τη φάση της η παρτάρα, θα έχει ενδιαφέρον και ως headliners. Από ένα (wannabe) μπλακμεταλλά :smiling_face_with_tear:

@bostonflesh είσαι μπλακμεταλλάς ωρέ;

4 Likes

Εδω να πουμε οτι αν κατι λειπει απο την Ελλαδα δεν ειναι μεγαλα μεταλ φεστιβαλ και λαηβ αλλα πασχει τρομερα σε κατι αντιστοιχα μεγαλο σε ποπ, παντελης ελλειψη. Χιλιες φορες θα προτιμουσα να ερχοταν καμια Billie Eilish η καμια Lady Gaga πχ απο το να ερθει για 800στη φορα καποιο απο τα γνωστα μεταλ ονοματα (δεν λεω να μην το κανω φλεημ) αλλα ενηγουεη.

Ροσαλια δεν εινια καθολου το στυλ μου (αυτο το ρεγκετον δεν το πολυπαλευω) αλλα γουατεβερ, γιατι να κραξει καποιος, δεν το πιανω καθολου.

Ωραια διασκευουλα οι Enslaved.

3 Likes

επειδη τριγκαρομαι με καποια πραγματα που διαβαζω

6 Likes

Πολύ καλή διασκευή και συμφωνώ ότι είναι εναρμονισμένη με το αρχικό. Απλά ήθελα να δώσω έμφαση στο πόσο μνημειώδης είναι η ορίτζιναλ τραγουδάρα των Ροηξοπ. Από αυτά που γενικά δεν μπορούν να αγγίξουν πολλοί χωρίς να αποτύχουν πλήρως. Δεν απέτυχαν οι Enslaved και ας το αφήσουμε εκεί :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

οκ αυτο γαμει, ενα που μου ετυχε να ακουσω πιο πριν δεν ηταν στο στυλ μου καθολου αλλα αυτο ειναι τρομερο.

3 Likes

Γίνονται πραγματάκια φέτος και προς τα κει πάντως με Florence, Imagine Dragons, Rosalia και Lewis Capaldi (Οκ τον φέρνει ο Λώρης στο χωράφι αλλά τεράστιο όνομα σίγουρα). Για αρκετούς ίσως είναι και συναυλίες ζωής γιατί να τους πρήζουμε με τις αποψάρες μας;

Αναφορικά βέβαια με τα μεγάλα ονόματα που λες είναι και το μαρούλι στην μέση. Κάπου είχα διαβάσει συνέντευξη της πρώην ντινταινας που έλεγε λίγο πολύ το ποσό που απαιτείται για να γίνει ενα live της Ariana Grande και ήταν τρελό ποσό για Ελλάδα.

4 Likes

Όχι δεν είμαι, δεν ξέρω πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ο Quintom :stuck_out_tongue:

Μου αρέσουν πολύ οι Behemoth, Rotting Christ, Dimmu Borgir, Gorgoroth, Immortal, Burzum, Mgla (κάποια συγκροτήματα που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, τους δύο πρώτους τους έχω δει και live).

Αλλά μπλακμεταλλά δεν θα με χαρακτήριζα. Δεν μπαίνω καθόλου σε θρεντς όπως “Black Metal Albums” γιατί τα περισσότερα συγκροτήματα που αναφέρετε εκεί μέσα δεν τα ξέρω καν (πχ Trespasser που βλέπω τώρα).

Συγγνώμη αν ειναι συναυλια ζωης η ροζαλια κατι στραβα παει με την κοινωνια.
Δεν γινεται να κοροιδευουμε το μετσαλ κοινο μονο, πρεπει να χλευασουμε και αλλες ομαδες.

:upside_down_face: :upside_down_face: :upside_down_face: :upside_down_face: :upside_down_face:

Κουβέντα για άλλο θρεντ ας μην βγω άλλω οφ τοπικ.

Απλά ώρες ώρες δεν την καταλαβαίνω την γκρίνια. Φέρνουν Ροζαλία οκ αδιάφορο το αφήνω. Άντε δημοκρατία έχουμε ας πούμε και μια γνώμη αλλά να γεμίζουμε τα σχόλια ε νομίζω είναι χάσιμο χρόνου.

Χώρια που δεν φταίει η Ροζαλία αν δεν έρχεται φέτος η αγαπημένη μας μπάντα. Δεν τα έβαλαν κάτω και είπαν “χμ Ροζαλια ή Tallica” και διάλεξαν το 1ο…

2 Likes

Wtf? Ελληνιστι τι στον πουτσο; θενξ θενξ θενξ ιδεα δεν ειχα γιαψτην διασκευη. Οντως τραγουδαρα το οριτζιναλ αγγιζει τι γνωστες ευαίσθητες χορδες μου.

1 Like

Η αυθεντική Ροζαλία

8 Likes

https://youtube.com/shorts/KAfVdRSieJk?feature=share

Ειμαι πλεον φανατικος. Βαμμενος ροζαλια. Μπραβο στο release.

Πολυ μετριο φαγητο, κλασικο μαγαζι που εχει ονομα και κοσμο λογω του οτι ειναι στο κεντρο καποιας πολης και λογω word of mouth. Εχω παει 3 φορες και δεν εχω φαει ποτε τιποτα πολυ καλο. Οριακα ανεκτο φαγητο, με καποια κακα πιατα.

1 Like

Φαίνεται το είδαν κι άλλοι πιο πριν αυτό :stuck_out_tongue:

0