Φημες για συναυλιες #2

Η ΡΟΖΑΛΙΑ Η ΠΑΛΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ

4 Likes

Απογοήτευση πάντως. Αντί να έρθουν οι Μεγαντεθ, φέρνουν κάτι Ροζαλίες και Σουλτάνες. Τι λέτε γαμώ τ’ άστρα και πόσο αρχαίο λείψανο είμαι για να μην γνωρίζω κανένα από δαύτους. Επίσης, κουιντομ, το γκαζολινα, δεν το θυμάμαι, αλλά για κάποιον λόγο φοβάμαι να επαναφέρω αυτή τη μνήμη. ΩΧ, το βρήκα…

3 Likes

Ναι και εγω θελω megadeth, αά μεταξύ μας πανω απο 5κ οι megadeth στην Ελλάδα δύκολα. Μάλλον και πολλούς λέω, τόσους δεν έχουν μαζέψει ποτέ εδωμ ενώ Ροζαλία… Ας φερουν Ghost να αρχίσουμε τις μετάνοιες

2 Likes

Κοίτα να δεις που το VICE εκτός από τα θέματα που καταπιάνεται συνήθως (όπως αν η έλλειψη βαρύτητας εμποδίζει τους αστροναύτες να αυνανίζονται) ασχολείται και με τη συναυλία στην Πλατεία Νερού.

Από την ώρα της ανακοίνωσης έχει πραγματοποιηθεί μια επίθεση επικών διαστάσεων (pun intended), στα σχόλια των αναρτήσεων της συναυλίας, από άτομα ηλικίας μεταξύ 35 με 45 ετών, οι οποίοι έσπευσαν να «κράξουν» το φεστιβάλ, αλλά και την ίδια τη Rosalía, λίγο πριν αρχίσουν να τσακώνονται διαδικτυακά με τους 20χρονους φίλους της popstar.

Το κοινο στο οποιο απευθυνεται παντως με κατι τετοια αρθρα ειναι το διαγραμμα Venn με δυο κυκλους που εφαπτονται μονο σε ενα σημειο. Ο ενας κυκλος περιλαμβανει τους αναγνωστες του Vice και ο αλλος κυκλος αυτους που ασχολουνται με το οτι η Rosalia θα παιξει στο Release, και το σημειο επαφης εισαι εσυ :stuck_out_tongue:

2 Likes

Εγω παντως πληρωνω οσο οσο για συναυλια ροζαλια με σαπορτ μεηντεν ή μεταλλικα

Vice, σάλτα και γαμήσου με πολλή αγάπη.

vice, που στο εξωτερικό για να σε κάνει θέμα ζητα 30-40 % απο τα μελλοντικά σου εσοδα για μια δεκαετία, όπως λχ έκανε ο υιός μαστείν/νεποτο-μανατζερ, στους χάβοκ. Καλά στην ελλάδα εκτός απο κάτι μεταφράσεις του ξένου είναι ακόμα πιο ρηχό. Από όλο το Release βσκ μια δυο μπάντες αυτή τη στιγμή μ αφορούν. Σαππορτ, δεν ανακοινώνουν καν και δεν είμαι και σίγουρος οτι το έχουν κιόλα απο μπάλα, αφού λχ βάζανε τα ίδια κάτω απο μανογουορ κτλ. άντε και κάνα ροττινγκ. δεν περιμένω τπτ πιο σοβαρό από τπτ ελληνικά στονερ κάτω από τους χέλλουιν, αν και τα περισσότερα τα κάνει η πρώην ντιντι. Αλλά σε ποπ, τι ροζαλία και πίτσες μπλέ. φέρε μια ντούα λίπα, μια άβα μαξ ? Έστω μια φουρείρα. Όλες ομοεθνείς. Φερε κάτι που να το παίζει το ράδιο ρε αδερφέ. Έστω κανέναν απο το vice να λέει ανέκδοτα. α και μετά απο τόσο κωλοφίλημα, περιμένω strawberry pills. α κάτσε είχαν παίξει πέρυσι στους bauhaus. χμου.

Το διαλυσανε

πω συφφορά.

Matt Barlow τον Ιούνη για κάποιες εμφανίσεις στην Ελλάδα.

5 Likes

Αυτό ναι, γαμάει !! Θα ακούσουμε Dark Saga, Horror Show και τα σχετικά :heart_eyes:

1 Like

Για δώσε info

Αύριο άκουσα για επίσημη ανακοίνωση.

Προτιμώ Κεν Μπάρλοου
αρχείο λήψης (5) (12)

6 Likes

@Red_Viper Εγώ προτιμάω Bill Edwards

mqdefault

3 Likes

Κ μπαινω φημες κ βλεπω αρχαιοελληνικες φωτο μπασκετ κ λεω οκ ,πρωι ειναι , στα αθλητικα θα μπηκα :roll_eyes:

4 Likes

6 Likes

ΩΝΣΓ (παρεμπιπτόντως ψάξτε την είναι γαμάτη σελίδα στο facebook) και Freddie Vidales λέει η αφίσα! (είναι αυτός που εννοούσα εδώ) :arrow_down:

Barlow-Vidales θα είναι απλά σούπερ! Η συναυλία της χρονιάς μέχρι στιγμής.

1 Like

Έ, ρε και να κουμπώσουνε κάνα βασιλάρα παπακωνσταντίνου μαζί τους, τι έχει να γίνει :exclamation:

6 Likes