Φημες για συναυλιες #2

Μαλλον τιποτα αφου στο τουρ δεν υπαρχει αναφορα…

καλα αν έρθουν system θα τρεχω στους δρόμους ουρλιάζοντας banana banana banana terricota pie.

αλλα εμένα άλλο με καίει.ποτε θα έρθουν οι μέιντεν?

Δεν είναι έτσι. Δηλαδή ποιος οπαδός της χαρντ-ροκ και μέταλ μουσικής δεν ήταν ευχαριστημένος με τα δύο Sonisphere που έγιναν? Ποιος δεν ήταν ευχαριστημένος με το line up του Rockwave 2005; Και με άλλα Rockwave επίσης, πλην των τελευταίων. Δες το billing του φετινού Hellfest στη Γαλλία. Βρες μου έναν Έλληνα μεταλοροκά που δεν θα γούσταρε τρελά με τέτοιο line up. Oι Black Keys είναι τελείως διαφορετικό στυλ. Πιο πολύ στο Eject θα κόλλαγαν.

όσο εναλλακτική μπάντα και αν είναι, όσο μη-μέταλ κι αν είναι τέλος πάντων, θα τα στεναχωρηθώ πολύ που αυτοί οι μεγάλοι μουσικοί θα έρθουν (αν ισχύει πάντα) στο ροκγουεηβ και έτσι δεν θα πάω να τους απολαύσω…Μιλάμε για τεράστιο όνομα των ημερών μας

εγω νομιζω οτι κατι καλο θα δουμε στο φετινο φεστιβαλ

Απλώς παρατηρώ γενικώς ότι παρά τις συναυλίες hard rock και metal περιεχομένου που γίνονται στην Ελλάδα (που γίνονται αρκετές), ένα μεγάλο μέρος του metal κοινού έχει την τάση να εύχεται “ψόφο στη κατσίκα του γείτονα” σε μόνιμη βάση. Έχω βαρεθεί να διαβάζω στο διαδίκτυο κράξιμο προς διοργανωτές μόνο και μόνο επειδή τολμάνε να φέρουν ένα όνομα που να είναι λίγο πιο εναλλακτικό και να μην συγκλίνει με τα γούστα του μέσου μεταλλά. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που πέρσι έβριζαν το rockwave, προφανώς είχαν 1000+1 δίκια. Αναφέρομαι σε αυτούς που μπαίνουν π.χ. στη σελίδα του ejekt και κάνουν ηλίθια σχόλια του τύπου “A Editors, γελάει ο κόσμος!!” ή “στα @@ μας αμα έρχονται οι Κasabian, φέρτε καλύτερα τους… μπλα μπλα μπλα…” Γι’ αυτό λέω ότι δεν ευχαριστιούνται με τίποτα: Γιατί ενώ έχουν τις δικές τους συναυλίες, εκνευρίζονται επειδή γίνονται και άλλου είδους συναυλίες και χαίρεται και κανένας άλλος πέρα από αυτούς…

βρήκα event στο fb για lanegan στη θεσσαλονίκη 20 μαρτίου…για αθήνα γνωρίζει κανείς???

Είναι 2 χρόνια πριν ε

όχι ντε του '15 :stuck_out_tongue:

Προσωπικά, τους Black Keys δεν έχει τύχει να τους ακούσω, αλλά θεωρείται αξιοπρεπής και σεβαστή μπάντα στον χώρο της. Από την άλλη το ροκγουέηβ έχει πάρει την κατιούσα. Δεδομένου αυτού καλύτερα να μην τους φέρουν σε αυτό το -τρόπον τινά- φεστιβάλ, αλλιώς θα ξεφτιλιστούμε εντελώς. Καλύτερα να τους φέρουν στο Ejekt που και κολλάνε μουσικά και έχει το δικό του στάνταρ κοινό παρά να εκτεθούμε, γιατί η εμπιστοσύνη ενός μεγάλου μέρους των ροκομεταλάδων απέναντι στη didi και το event έχει κλονιστεί.

Έλα ρε, βρήκες δουλειά στο τμήμα του μάρκετινγκ τους;

Το Rockwave αύριο δεν απεργεί!!!
Να τα πούμε γύρω στις 12:00 ?

Απο το facebook. Μήπως έχουμε καμμιά ανακοίνωση?

Άει ρε. Ευκαιρία δεν χάνετε. :stuck_out_tongue: Σαν κοινό εννοούσα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Λέω και γω, γιατί κομματάκι δύσκολο να σε έπαιρναν αν τους απάνταγες “Δεν είμαι καλή σε τίποτα, είμαι άμπαλη” στις ερωτήσεις τους.

Σοβαρά τώρα, τι μας νοιάζει πως θα φανούμε ως κοινό;

Ε δώσε λινκ ντε

https://www.facebook.com/events/754849861255156/?pnref=lhc.recent

Δεν ξέρω πώς το πέτυχες πραγματικα, ακόμα και τώρα έχω βάλει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο γκουγκλ και δεν μου το βγάζει.

Εκεί θα είμαστε εκτός αν μπει η Αθήνα το Σάββατο

Ούτε εγώ θυμάμαι πώς ξεφύτρωσε,μάλλον suggested θα ταν.
Πιστεύω θα μπει κ Αθήνα τόσο κόσμο είχε το '12 :slight_smile:

Δεν ξέρω. Όμως “χτυπάει” κάπως όταν οι άλλοι είναι μεγάλη και καταξιωμένη μπάντα στο είδος της και έρχονται για να παίξουν σε ένα τελειωμένο φεστιβάλ μπροστά σε 1000-2000 άτομα. Δηλαδή, καλύτερα να το κάνουν σε κλειστό χώρο να τελειώνουμε, παρά τα ρεζιλίκια των τελευταίων ετών.

Τώρα, αναφορικά με αυτό που ρωτάς, θυμάμαι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: τους Σύστεμ, την πρώτη και τελευταία φορά που έπαιξαν στην Ελλάδα, ως σαπόρτ σε μία μεγάλη μέταλ μπάντα και οι μεταλάδες τους πετούσαν μπουκάλια και τους βρίζανε και τώρα τους ψάχνουν! Προσωπικά το βρίσκω και προσβλητικό και αγενές. Να μη θυμηθώ ότι πήγαν και βάλανε στο χαζοφεστιβάλ τους τους Ντεντ καν ντανς, πέρυσι. Και φέτος του άλλαξαν τα φώτα. Καλώς ή κακώς, κάποιες μπάντες έχουν αποκλειστικά δικό τους κοινό (που θα τα σκάσει), αρκετές φορές όμως απευθύνονται σε άλλο ακροατήριο και θέλουν τον δικό τους χώρο. Η ντιντι ποντάρει ότι θα “αναστήσει” το ροκγουέηβ, μη σεβόμενη ούτε αυτούς που πληρώνουν ούτε τη μπάντα, βάζοντας τη να παίξει μπροστά σε ένα “ό,τι να’ναι” κοινό.

Λωρης στον Ροκ φμ: 30 Μαΐου οι Black Keys.

Tapatalk