Σε ποιον πάει αυτό;
το merciful fate ?
Κι αυτός ο Πάνος δεν έχει προφίλ εδώ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ; Ηρεμος είμαι
Εσύ κάτι ξέρεις σίγουρα
Λοιπόν επειδή δεν εχω πολύ καλή μέρα ξεραστε τώρα ότι ξέρετε ότι παίζει να παίξει και ας ακούσατε από τη καθαρίστρια του fuzz ότι θα γίνει φεστιβάλ το καλοκαίρι με led Zeppelin Nirvana και Beatles στο κηποθέατρο Παπάγου. Πείτε ότι παίζει έστω και 5%. Δεν θα ναι η 1η φορά που κάποιος λέει ότι κάτι είναι σίγουρο και αντί για την Αθήνα εννοούσε το βουκουρεστι. Βασικά σόρρυ ξέχασα ότι 3 μπάντες δεν είναι φεστιβάλ είναι συναυλία με 2 σαπορτ
Εχει ακουστεί πολύ, αλλοι λένε σίγουρο, αλλά 2-3 οχι ακόμα. Παντώς αμα είναι λογικά θα που οτι είναι να πούν σύντομα. Επίσης Steel Panther είχε βγήκε μια φήμη, αλλά μου ακούγεται “κουλό” για Ελλάδα. Μακάρι, γιατι κάνουν καλό live.
Όλα στην ώρα τους αδερφέ.
Συνοψίζοντας πάντως τα πιο πιθανά από συζητήσεις εδώ μέσα είναι:
-Judas Priest {Το είπε ο τραγουδιστής στο insta}
-Mercyful Fate {Το θεωρούν σίγουρο μερικοί εδώ μέσα με ‘‘άκρες’’}
-Alice Cooper {Τα ίδια με MF}
Δικές μου εικασίες για supp σε festival ή μίνι headliner σε club
-Amon Amarth
-Opeth
Γενικά όπως είπα ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι περιοδεύουν και θα τα μάθουμε όλα εν καιρό.
Βέβαια προμότερς υπόσχονται μεγάλα ονόματα, το ίδιο και ραδιόφωνα,σάιτ και διάφοροι άνθρωποι του χώρου. Κρίνοντας απ αυτό και την φετινή ωραία χρονιά η αισιοδοξία είναι στα ύψη. ίδωμεν
Έχει ακουστεί και το ο Λωρης θα κανει Metallica. Αν δεν ακυρώσει Waterboys, ποιός ξέρει, ισώς και να το κάνει γιατι RW (ο θεός να το κάνει) + το φεστιβάλ με Stalker + SF τα εστείλε. Οπότε δεν εμπνέει και απόλυτη εμπιστοσύνη. Waterboys ωραία φάση αλλά δε φέρνουν εδώ . Ποτε ήταν τελευταιά φορά 13 ? Καταραμένα γεράματα ! Χαχαχα !
Το θέμα είναι και ποιοι περιοδεύουν του χρόνου. Amon πιστεύω ότι θα ναι σόλο γιατί είναι σίγουρα λεφτά. Greenday φάγαμε άκυρο. Springsteen λογικά θα έχει περιοδεία 0 ελπίδες. Δεν κατανοώ πλέον το ακριβό εισιτήριο όταν 1) ολες οι συναυλιες αντικειμενικά είναι ακριβες για το μέγεθος της μπάντας 2) τη μείωση στο ΦΠΑ δεν την είδαμε πουθενά ούτε στον Χαρούλη π λέει ο λόγος και 3) όσα μεγαθήρια ήρθαν τελευταία είχαν αντικειμενικά προσιτό εισιτήριο (muse έρχονται στο μυαλό ). Και slipknot φοβαμαι ότι θα χουμε
Η βομβα ειναι σχεδον σιγουρα Ozzy/Priest, αρχικά γιατι ο halford είχε πει στο insta οτι θα έρθουν Ελλάδα το 20 και εν συνεχεία γιατί ο Πάνος Metal τυρίλα ενθουσιάζεται είτε με τα κλασσικά μετσολ (καλα και σε εμας μας αρέσουν) είτε με πατροπαράδοτα prog . Βασικα με Dream Theater και τέλος,
Σιγά μην εννοούσε Tool που είναι ΦΟΛΣ!
Amon σχεδόν σιγουράκι, Opeth μακάρι.
Aλλά αν μιλάμε για Βόμβα ειναι Ozzy/Priest, στο κλειστο ΟΑΚΑ ή στο Ταε Κβο Ντο. Εδώ είμαστε θα τα ξαναπούμε
Έλα ρε αφού έχυσε και με ντιστερμπντ το θυμαμαι
Ποσο μπόμπα ? οσο η χριστίνα ? Οι μεν πριστ εδώ ηταν και 1-2 χρόνια πρίν ο δε όζζυ, κάτσε να ζεί. Τα λεφτά δεν είναι λίγα και με το ζόρι και τα δυο να μαζέψουν 10-15. Βασικά ο Ozzy είναι ο ακριβός. Οι άλλοι έχουν πέσει πλεόν χωρίς κιθαρίστες απο τους αρχικούς.
ε δεν θελουν παραπανω για εκει στοχευουν . Και στας ευρωπας τοσους μαζευεί σε κλειστό
Για να δούμε. Η επιστροφή του Ζαχαρία βοηθάει τον Οζ…
Είναι καλό δεινοσαυρικό πακετάκι που ποντάρει στην νοσταλγία, το ΑΛΗΘΙΝΌ ΜΕΤΣΟΛ, την “τελευταιά” τουρνε καθώς και το “priest live πάντα καλοί” του Ελληνα μεταλα. Επίσης πεφετι καλή επχοη χωρις καλοκαιρινες συναυλίες φεστιβαλς οποτε και περισσοτερος κοσμος απο τα να γινει κατακαλοκαιρο
Μόνο Mercyful Fate με ενθουσιάζουν σε αυτή τη κουβέντα. Priest είδαμε πέρσι και Ozzy το 12 με άσχημα αποτελέσματα, οπότε από μένα μάλλον θα ήταν άκυρο
Εγω μεσα για priest-ozzy κι ας τους εχω δει χ2 κ τους δυο. Ειδικα σε περιοδο που δεν θα εχει αλλο λαιβ κοντα. Το καλοκαιρι θελω δεν θελω θα κανω μια,επιλογη τριών λαιβ, οπως κ περσι
Ιανικα καλοκαίρι θα ήθελα Tool, Mercyfull και …'Tallica επιτέλους που φαίνεται οτι αθ επιστρεψουν στην γηραιά ήπειρο για φεστιβαλ… αλλά που…
Green Day παίζει να μην έγινε προσέγγιση καν… Είπαν όμως more dates tba οπότε ελπίζω ακόμα. The boss όνειρο θερινής νυκτός ενώ Slipknot μακάρι να παίζει. Όσο για ΦΠΑ λογικά από φέτος θα φανεί
Υπάρχει ακόμα Λώρης; Έχει υποσχεθεί δυνατό επετειακό rw και φεστιβάλ που θα ταράξει τα νερά στην Κατερίνη. Ίσως η τελευταίες του ευκαιρίες πριν πάρει τον πούλο οριστικά
Amon χωρίς να ξέρω κάτι το θεωρώ super πιθανό και εγώ. Tool δύσκολα αν και έχει πει κάποιος εδώ ότι παίζεται. Για Ozzy θέλω να σε πιστέψω. Ταμάμ θα ταν σε κλειστό ΟΑΚΑ όμως πολύ καλό πακέτο για να ναι αληθινό για δω. Οι JP παίζουν σε καλοκαιρινά φεστιβάλ επίσης και θα ήταν φθηνός headliner σε κάνα athensrocks. Όσο για τον Πάνο καλά τα λες αλλά ξεχνάς πως και οι Fate τυρίλα είναι και μάλιστα ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια.