Το κόβω για φουντο το Long fest. Τσάμπα η χαρα. Release σώσε μας!
Τι να κάνει μωρέ και το release μόνο του. Δεν γίνεται να χουν 9 μέρες κάθε χρόνο
Επειδη περυσι ελεγα σε συζητησεις με φιλους για Alice In Chains, Slayer και King Diamond και επιασα 2/3 αυτα που σκεφτομαι για φετος μεχρι στιγμης ειναι Mercyful Fate και Alter Bridge, παρακαλαω και για τα 2…
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να φέρουνε Καβαλερες τώρα που περιοδεύουνε Ευρώπη με φουλ beneath-arise και Ελλάδα ή τσάμπα ηδονιζομαι στην ιδέα?
well, τελευταία φορα είχε πάει καλά. Αν βγαίνουν τα κουκιά, γιατι όχι.
Μακάρι γτ μόνο απο αυτά τα 2 να παίξουν θα κατεδαφιστει το κτήριο
Είχα την τύχη να δω Arise τότε.
Το 92 στο Ροδον? ε νταξ εσύ είσαι ευλογημενος
Σιγα μην είμαι και ο Ευλογητός. Χαχα ναι αλλα ήταν ωραία. Παρότι ημουν πιτσιρίκι και πανω/πισω. νταξ. Δεος.Αναρωτιέμαι πως μας αφήνανε ώντας ανηλικούς.
Ημαστάν με μεγαλύτερους (15-16) παρέα, αλλά και πάλι12-13 ημαστάν, πες οτι μερικοί μεγαλοδείχναμε κιολά.
Εξω πολλές πιο ακραίες είναι και τώρα 18+
Εμένα είναι η αγαπημένη μου μπάντα και δυστηχως δεν τους είδα ποτέ με το original line up, μακάρι να φέρει διοργανωτής τους Καβαλερες τώρα που παίζουν αυτά τα 2 γτ θα σκάσει φουλ κοσμάκης
Καμια ωρα θα παιξουν παλι;
Ε τώρα είναι 2 τα αλμπουμ του πουστη
Δεν νομίζω να φταίει ο αριθμός των… τιμώμενων album! Η μικρή διάρκεια την προηγούμενη φορά και η καθόλου κολακευτική εικόνα και απόδοση τους επί σκηνής οφείλεται στην αίσχιστη φυσική κατάσταση (ας το θέσουμε έτσι), του Max πρωτίστως.
Και το υλικό αυτών των δίσκων είναι πολύ απαιτητικό (και) από τέτοιας άποψης. Εννοείται πάντως ότι θα είχε προσέλευση ένα live εδώ, είναι μεγάλη η αγάπη του κόσμου για τους Sepultura.
(Αλήθεια, το “Chaos AD” δεν θα τιμηθεί με κάποια επετειακή περιοδεία; Ή μήπως το αφήνουνε στην άκρη για αργότερα;!)
Μαζι σου σε ολα,μεγαλη μουφα που παιξανε μονο το roots την προιηγουμενη φορα αλλα τωρα απο κατι βιντεακια που εχω δει μιαμιση ωρα παιζουνε γιαυτα τα 2. https://www.youtube.com/watch?v=RWAU_eh5VOQ
Καθαρα για την ιστορια θα θελα να παω και γω να τα δω εστω μια φορα να παιζονται λαιβ απτους καβαλερες,ειμαι μεγαλος φαν του μπινιθ! το θεωρω το καλυτερο αλμπουμ μετα το reign in blood στην φαση θρας
Στο τουρ των Roots παντως ηταν τραγικοί
μακάρι να δουμε τους Καβαλιερους αφου ειναι πιο Sepultura απο τους τωρινους…
Στο βιντεο που ειχε το Link παντως , παικτικα ειναι παρα πολυ καλοι, ο Igor εχει φοβερο ήχο αλλά φωνητικα ειναι ψιλοτραγικος ο Max, δεν αποδιδει οργισμενα τα κομμάτια και περισσότερο “μιλαει” στα κομμάτια.
Εστω και ετσι θα πηγαινα ευχαριστως και μακαρι σε εγχωριο φεστιβαλ καλοκαιρινο μαζι με αλλους!
Μακάρι να τους φέρουν, είναι απτις μπάντες που σε κλειστό στυλ academy, gagarin θα παίξει σιγουρο sold out, είμαστε χώρα με πολύ αγάπη για τους seps… Μόνο και μόνο για το Primitive Future θα ξεκίναγα πιτ μόνος μου
Σε 1 μήνα ξεκινάει η περιοδεία. Δεν είναι λίγο αργά να προστεθεί ημερομηνία πόσο μάλλον για Ελλάδα;
Εγώ απλά ρώτησα αν υπάρχει καμία πιθανότητα, δεν είμαι ατζέντης, στα σοσιαλ που το είδα πριν κάνα 2βδομαδο νομίζω βγήκε η ανακοίνωση για European tour
Καταλαβαίνω τι λες. Μακάρι αλλά δύσκολο.