Φημες για συναυλιες #2

Δεν προλαβε μαλλον να κλεισει Priest… XAXAXA

1 Like

Αμα σκεφτείς περα απο Rammstein (σταδια), Slipknot (αργοτερα λογικα ευρωπη) και Priest, δεν περιοδεύουν άλλα μεγάλα ονόματα του μεταλ. Παντως και να πεταγε 3-4 μεσαιες τιμιες μπαντες τυπου Amon Amrth, Bling Guardian (βγαινει ο δισκος), και κατι αλλο, δεν θα με χαλόυσε καθολου, αλλά τέτοια δεν κάνει. Η μόνη έκπληξη λοιπον θα ειναι τίποτα Helloween

1 Like

Η SOAD {απίθανο ξέρω μην πετάτε γιαούρτια :sweat_smile:}

Maiden δεν έχει νόημα. Slipknot δεν ξερω τι κοινό εχουν στην Ελλάδα, ο νέος δίσκος τους δεν εσκισε και ολας και όταν είχαν εμφανιστεί σαπορτ στους Maiden δεν νομιζω οτι ειχαν φέρει δικό τους κοινό. Κατι Purple κ.λ.π σεβασμός αλλα κόσμο δεν θα τραβήξουν, γνωμη μου. Η μόνη λύση ειναι ενα φεστιβάλ με πολλες αριθμητικά μπάντες που η καθεμία μπορει να βάλει ενα λιθαράκι κοινου, απο Purple και Slipknot ως Mercyful Fate. Με τις ελληνικες τσιγκουνιές και τα ελληνικου τύπου συνηθισμένα «φεστιβάλ» δουλειά δεν γίνεται. Ονομα τύπου Metallica, Maiden κ.λ.π δεν παιζει, ατραξιόν τύπου τελευταια συναυλία Slayer δεν έχει, δεν βλεπω τι μπορει να μαζέψει πάνω απο 10-12.000 κόσμο, απο hard rock και metal τουλαχιστον.

1 Like

Μια μέρα με Scorpions, Deep Purple οσο γραφικη και να ακουγεται, θα παει πενα. Slipknot to 09 μια χαρα κόσμο ειχαν. Εχουν να ερθουν και απο το 11… θα έχει κόσμο και μια ολοκληρη γενια που δεν τπους εχει δει. Ο νεος δισκος πολυ καλυτερος απο τον προηγουμενο

7 Likes

Ναι γεροντομερα θα τραβούσε κόσμο. Slipknot θελουν γερή ενίσχυση απο σαπορτ μπάντες για να μαζεψουν σημαντικό κόσμο (ξερω γω 15.000+) στην Μαλακάσα.

Αν όντως τους φέρει το athensrocks τότε δεν θα πάνε μάλλον Μαλακάσα

1 Like

Μολις εφτιαξα μια ομελέτα για βραδυνο.
Εβαλα μεσα και καυτερη πιπεριά ετσι για τη γευση.

4 Likes
1 Like

Η συνεχεία ειναι που μετράει

Ρε εδώ θα κάνουν το 20 συναυλίες οι RATM και εμείς ασχολούμαστε πάλι με scorpions?

1 Like

Πρώτη φορά θα είναι ή η τελευταία που θα βλέπουμε τα τρένα να περνούν ;

1 Like

Τα τρελα τραινα;

8 Likes

Επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να βαρυστομαχιάσουμε με τις καυτερές πιπεριές βραδιάτικο, θα πάρει πολύ ώρα η επιστροφή σπίτι ή υπάρχει πιθανότητα να έχουμε θαλασσινό αεράκι να μας καλμάρει λίγο;

Εμενα με απασχολεί αν τα μακαρόνια θα είναι misco ή melissa

H αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα μακαρόνια!

Guns_n'_Roses%3B_Spaghetti_Incident__cover

1 Like

Τι σε πειράζει να έρθουν για μια τελευταία συναυλία;

3 Likes

Κλαίω

2 Likes

Μου έχετε κάψει τον εγκέφαλο ρε μλκς…μιλάτε καθαρά!

1 Like

Μήπως έχουν και κιμά δε ξέρω :joy::joy:

2 Likes