ελπιζω να ειναι μια κακη παρενθεση και μετα απο χρονια να θυμομαστε οτι απλα το ζησαμε και αυτο…
Μαντεύω ως τι θα ήθελαν να μου συμπεριφερθούν, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν. Αν θέλουν να έχουν “αύριο”, δηλαδή. Αν δε θέλουν, μπορούν απλώς να μου φάνε τα λεφτά.
τα πράγματα είναι απλά για μένα τουλαχ. Όποιος μυ φερθεί ως άνθρωπο και καταναλωτή - πελάτη θα ανταμειφθεί στο μέλλον . Οι υπόλοιποι όσο αναπνέω δεν θα πάρουν ούτε 1 ευρώ
Με αυτά που γράφετε , και ενώ αισθάνομαι γαμημένος που έχω εκκρεμότητα 200 ευρώ σε εισιτήρια , τελικά μάλλον τυχερός είμαι γιατί το πετσόκομμα πέφτει με τις αεροπορικές και το booking τα οποία θα στηρίξω αναλόγως την πολιτική που θα καταλήξουν να έχουν
έχω προπληρώσει όλα του release και το machine head ( + UTH ) . Αν μας κάνουν κουτσουκέλα δεν ξαναπατάω και ας φέρουν Μεταλικα
Συμφωνώ και με την άποψη ότι ο απλός πολίτης πληρώνει μονίμως τα σπασμένα . Το έχω διαπιστώσει πολλάκις από τότε που μπήκα …στον κόσμο των " μεγάλων " . Κάπου λίγο φρένο γιατί μόνο από εμάς δεν ζητάνε χρόνο να προσαρμοστούμε και πάντα εμείς στηρίζουμε ( π.χ. σε κάθε συναλλαγή σε τράπεζα προμήθεια 1-2-3 ευρώ το πιο απλό παράδειγμα , θες αυτ-το επιτόκιο 11 % και δάνειο από τράπεζα , θες σπίτι πολλά χιλιάρικα σε πολεοδομία - αρχιτέκτονες ε αη γαμηθείτε γιατί από παντού με σκίζετε σε όλους τους τομείς της ζωής ) τώρα θέλουν να στηρίξουμε και τις εταιρίες τύπου booking / Aegean και τους διοργανωτές συναυλιών που ποντάρουν την ανάγκη του και καλά θα με χρειαστείς ξανά ;;;
Διαβαζοντας αυτα που γραφετε για τις πληρωμες που εχετε κανει για εισιτηρια και αεροπορικα μαλλον εγω πρεπει να νιωθω ακομα πιο τυχερος που εχω πληρωσει μονο για Slipknot και Judas Priest
εγω μαλλον δικαιωνομαι που παντα παιρνω εισητηρια τελευταια εβδομαδα…
και εγω ετσι εκανα παντα
πρωτη φορα εκλεισα εισιτηρια νωριτερα(Ιανουαριο αν θυμαμαι καλα)
και ποιος το περιμενε οτι θα εχουμε τετοιες εξελιξεις
Μην ξανακλείσεις καλού-κακού !!
Aυτό με γονάτισε
Έχω στον αέρα κανένα χιλιαρικο σε αεροπορικά και τικετς για δύο συναυλίες, δύο άτομα η καθεμιά. Υπέροχα θα περάσουμε
Καλα τα πας
Eγω εχω 3 εξω(rammstein-ratm-helloween),fate,slipknot.rhcp,το σκεφτομαι καθε μερα,πως την πατησαμε ετσι κ πως δε θα παρουμε φραγκο
Πάντως επειδή έχω μπλέξει με τις αεροπορικές και το παρακολουθώ το θέμα πολύ στενά, σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης δικαιούστε πλήρες refund.
http://www.ypa.gr/en/passenger-rights/?fbclid=IwAR3ftcuTjsxNioss_1aHrtc55UEXXK9c7y81lkieWi1Ftlw0kUmI8KV58A0
Το χειρότερο είναι πως αυτό το ξέρουν και το αποκρύπτουν σκόπιμα οι αεροπορικές εταιρίες και γι’αυτό και οι καταγγελίες όσο περνάνε οι μέρες όλο και αυξάνονται…
https://www.in.gr/2020/04/08/economy/koronaios-akyrothike-ptisi-sas-dikaiouste-pliri-epistrofi-xrimaton/?fbclid=IwAR0rAtbd__WOllXHC4giz8nftbv6CgeNQLtKHDIb9nvwYfZjeNEitw_Egp0
βσκ ενώ εκραξά φουλ UTH, το θέμα είναι οτι και οι διάφορες εταιρίες αεροπορικών, για να μην πάθουν πλήρες πατατράκ, πετάνε λίγο τη μπάλα στην εξέδρα για επιστροφές κτλ. Και οι μισοί με ασφάλειες είχαν η βασικές ή μέσης οδού, που συχνά δεν έχουν πανδημία (θεωρητικά σπάνιο φαινόμενο)
Σε κάθε συναυλία θα πρέπει πλέον να μοιράζουν και μια δωρεάν μάσκα στην είσοδο.
Γι’ αυτό δε χρειάζονται βιασύνες με τις αεροπορικές. Τώρα κοιτάνε να πιάσουνε όποιον προλάβει να αλλάξει το εισιτήριό του. Εγώ μάλλον θα περιμένω, έτσι κι αλλιώς σιγά μην έχουν ανοίξει πάλι οι πτήσεις αρχές Ιουνίου που πετάω.
Θα πάει μέχρι Ιούνιο λες ε; Αγχώνομαι γιατί θα πρέπει να είμαι μέσα Μαΐου Ελλάδα.
Πάντως η Eurowings που συνήθως κατεβαίνω, για επόμενη διαθέσιμη πτήση έχει στις 15 Μαΐου. Ή κάτι ξέρουν ή απλά έτσι το έβαλαν
Ήδη η Aegean δίνει δυνατότητα να αλλάξεις δωρεάν εισιτήριο που είναι μέχρι 31/5. Μέχρι πρόσφατα έδινε δυνατότητα για εισιτήρια μέχρι 30/4.
Λίγες μέρες θέλω ακόμα
Χμμμ. Ισχύει αλλά δεν είναι ακριβές. Οξύμωρο;; Επειδή έτυχε σε φίλο που ταξίδευε 31/3, με swiss. Η πτήση ακυρώθηκε. Δικαιούται επιστροφή. Αλλά, η εταιρεία ενημέρωσε πως δινει δικαίωμα αλλαγής του εισιτηρίου έως τις 31/8 (για πτήσεις εως ανοιξη του 2021) και θα δεχθεί (προσοχή, όχι θα ικανοποιήσει) αιτήματα επιστροφής χρημάτων ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
30/6!
Οι κερατάδες στο email το έχουν αφήσει ως 31/5, αν μπείς στο site λέει 30/6.
Αμφιταλαντεύομαι για το τι θα το κάνω το εισιτήριο για Βερολίνο γιατί δίνει μέχρι 27/3/2021 και προφανώς οι PJ δεν θα έχουν έρθει ως τότε.
Και άντε το βάζω νωρίτερα να πάω για χαβαλέ . Πότε θα είναι “ασφαλές” να το κάνω;
Τους μίλησα στο FB γιατί γραμμή δε πιάνεις και είπαν ότι οι καλοκαιρινές ημερομνίες βγαίνουν…Χριστούγεννα.
Ναι, αυτό λέω.
Αυτό που κάνουν είναι αυθαίρετο.
Δες τα δύο link που ανέβασα.
Το ένα είναι η οδηγία που ισχύει για όλες τις αεροπορικές βάσει νομοθεσίας και το δεύτερο είναι η ανακοίνωση της προστασίας καταναλωτών όπου λένε πως σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο “δεν συνάδει με το όλο νομικό πλαίσιο το γεγονός ότι, είθισται στον τουριστικό κλάδο, οι καταναλωτές να αναγκάζονται να αποδεχθούν κουπόνια αντί για χρηματική επιστροφή λόγω ότι δεν επιθυμούν (ή δεν τους επιτρέπεται) πλέον να ταξιδέψουν, ως αποτέλεσμα της έξαρσης της νόσου Covid-19. Αν ο μεταφορέας ή ο ταξιδιωτικός πράκτορας προτείνουν κουπόνι, η προσφορά αυτή δεν μπορεί να θίγει το δικαίωμα του καταναλωτή να επιλέξει την επιστροφή χρημάτων αντί αυτής”.
Κοινώς, πρόκειται για αλητεία και σκόπιμη εξαπάτηση από πλευράς εταιριών.