Το κάνανε 30/6 και στο email τελικά. Έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τους ρυθμούς που στέλνουν.
Μπα αυτος θα ασχοληθει με συνταγες και κρασια πλεον. Α εχει και τους ντεχτερ γουωρντ,μπανταρα χαχα
Είχα κλείσει ταξίδι Πράγα-Βιέννη-Μπρατισλάβα (σήμερα θα γύριζα Ελλάδα) και έχω πάρει ήδη πίσω το 70% των χρημάτων από ξενοδοχεία, παρόλο που ήταν σε τιμή χωρίς δικαίωμα ακύρωσης, και περιμένω full refund από αεροπορικά (Ryanair) και τρένα. Απλά τα καθυστερουν αρκετά λόγω φόρτου. Είναι πρωτοφανές αυτό που ζούμε και δεν μπορούν να το διαχειριστουν το ίδιο όλες οι εταιρείες.
Είχα πολλά χρόνια να κανονίσω ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να περιλαμβάνει must see συναυλία, message received.
Ryanair με την αιτηση για refund μου εδωσαν τα λεφτα πισω σε 3 μερες.
Ακομη και αν περασει η ολη φαση με τον κορωνοιο ακομη και αν δεν εχουμε καποιο κρουσμα τον επομενο χειμωνα η ζωη δεν θα ειναι ιδια οπως πριν για καμποσους μηνες μεχρι να ξεπερασουμε το σοκ και μεχρι να υπαρχει εμπιστοσυνη στην αγορα και να ερθει στη “κανονικοτητα” της .
Έλα ρε!! Για πες καμιά λεπτομέρεια. Πώς έκανες την αίτηση;
Νομίζω πρέπει να σου στείλει μήνυμα η Ryanair πρώτα για ακύρωση της πτήσης, και μετά έχεις option για refund. Έτσι έγινε σε ένα φίλο δηλαδή.
ακριβως αυτο. Μου εστειλε μηνυμα η Ryanair εκανα την αιτηση για refund και μετα απο 3 μερες μπηκαν τα λεφτα
A OK, γιατί εμένα μου έστειλε ένα email ότι έκανε αλλαγή στην πτήση μου και μου ζήτησε να δεχτώ. Την πήγε 2 ώρες νωρίτερα. Άρα αναμένουμε. Θα μας φάει η αναμονή μου φαίνεται .
Τέτοιο μπέρδεμα ούτε οι γρίφοι του @mike_blackie στα καλύτερα του, δεν προκαλούσαν (μιας και είμαστε στο σχετικό thread!)
αυτο μου ειχε γινει και σε μενα για αλλαγη ωρα πτησης. Αλλα νομιζω και σε αυτη τη περιπτωση υπαρχει επιλογη για refund καθως μπορει 2 ωρες πριν να εχεις αλλη πτηση και να μην προλαβεις.
Είναι 1:45 για την ακρίβεια. Ωραία, θα το ψάξω αν είναι. Θέλω να την ακυρώσω έτσι κι αλλιώς.
Βασικα αν συμφωνησες ηδη με την αλλαγη ωρας δυσκολο να το ακυρωσεις.
Τουλάχιστον θα ξέρουμε ποιοι θα έρθουν του χρόνου, ένα χρόνο πριν. Αυτα είναι, Ευρώπη γίναμε.Οχι κάθε χρόνο με το άγχος θα ρθει δε θα ρθει ο τάδε και η τάδε
Τώρα έβαλαν και Ιούλιο μέσα και έδωσαν παράταση μέχρι 27/4.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι διαφημίζουν “χωρίς χρέωση διαφοράς ναύλου” αλλά με βάζουν να πληρώσω διαφορά 7 ευρώ.
Eγω ακομα περιμενω refund απο Ryan για ταξιδι του μαρτιου
Να δείτε που θα μας βγει και η Rynair καλή εταιρεία στο τέλος
Πριν απο ποσον καιρο στα δωσανε?
Πάντως η Emirates για ακυρωμένη πτήση δεν δίνει επιλογή για refund.
On topic παντως, νομιζω οτι καμια συναυλια δεν θα γινει στη Γερμανια ως τις 31 Αυγουστου, οποτε αντιο Βερολινο, φιλια στο σπιτι. Απορω τι περιμενουν οι μπαντες + η τικετμαστερ για να ενημερωσουν.
Καλημερες σε ολους.
Μόλις είδα ότι Rock Am Ring και Rock Am Park ανακοίνωσαν την αναβολή των φεστιβάλ χθες. Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε. Θα κάνουμε καιρό να δούμε συναυλία
The hopes of everyone in the live-music business are now focused on an end to the state of emergency. The anniversary Rock im Park and Rock am Ring festivals have now been rescheduled for the second weekend of June 2021.
All ticket buyers are asked to remain patient regarding further details. The organisers and their teams are working on specific information concerning the exact course of action, and this will be announced next. Until then, the understanding of fans is requested.