Στα θέματα μπήκες από τις ρυθμίσεις ή από το εικονίδιο που σου είπα? Βρες την συντόμευση και μπες, όχι από τις ρυθμίσεις που σου δείχνω… Δοκίμασε αυτό αλλιώς θα αλλάξουμε το region.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις-περισσότερες ρυθμίσεις,βάλε περιοχή Ελβετία και λογικά θα εμφανιστούν περισσότερα θέματα.Μ’αυτό θα εχει και πιο δυνατό ήχο.
Επισης κράτα κάπου το κωδικό για το Mi account γιατί αν θέλεις να κάνεις reset το κινητό το ζητάει και αν το βάλεις λάθος θα κλειδώσει το κινητό.
Κι εγώ είμαι πλέον fan της xiaomi αλλά θέλει αρκετή μελέτη για να μάθεις τα κολπα.
Ναι απο τις ρυθμισεις.Το εικονιδιο δεν μου το χει πουθενα. Μολις μου δειξες τον φολντερ χαρηκα γτ εχει εναν παρομοιο με τον browser κτλ, αλλα το themes πουθενα.
να στε καλα ρε παιδες. Με την αλλαγη launcher μπορεσα να κανω αυτα που θελα οσον αφορα το interface και τα εικονιδια. Παω να δοκιμασω και αυτο που λετε με το region
Edit. Περιττο να πω οτι με το που αλλαξα σε Ελβετια μου εβγαλε αυτα που πατε…Καημενη Ελλαδιτσα…χαχα
Μια χαρά. Όταν τελειώσεις με τα … “ζυμώματα” ξαναγύρνα το στην Ελλάδα μην τυχόν έχεις κανά θέμα με το update.
off topic σχετικά αλλά δε βρήκα άλλο θρεντ.
Θέλω να αλλάξω νούμερο καρτοκινητού, έχω Q.
α) πρέπει να κάνω κάτι με την Q (να πάω σε κατάστημα και να ενημερώσω ότι θα διακόψω τη σύνδεση ξέρω γω) ή απλά θα τελειώσει η διάρκεια ισχύος του καρτοκινητού, δε βάζω ποτέ ξανά κάρτα, δε τους ξέρω δε με ξέρουν;
β) έλεγα να βάλω κοσμοτέ, το θέλω για πολύ basic χρήση τόσο σε λεπτά ομιλίας όσο και σε ΜΒ. Καλή ιδέα ή να προτιμήσω άλλη εταιρεία (ποια;) και για τι κόστος μιλάμε περίπου;
Χωρίς το πρέπει, λογικά θα μπορεί κάποιος να διακόψει άμεσα μια προ-πληρωμένη σιμ κάρτα, ενημερώνοντας τους. Αν επιλέξεις απλά να την αφήσεις να διαγραφεί αυτόματα, τότε στους 4 μήνες χωρίς ανανέωση γίνεται φραγή εισερχομένων και εξερχόμενων κλήσεων και στον ένα χρόνο διαγράφεται ο αριθμός.
Α, να θυμηθώ να ανοίξω και το κινητό… Φραγή έχω κανά εξάμηνο χαλαρουίτα.
Huawei ή Xiaomi? Αγορά κινητού για τη μαμά.
Ζητούμενα:
-
Μπαταρία με μεγάλη αυτονομία για μέτρια χρήση.
-
Εύκολο μενού.
-
Καλές φωτογραφίες.
-
Καλός ήχος.
Huawei με τιποτα δυστυχώς πλέον, εφόσον δεν υποστηρίζονται google services στα τελευταία μοντέλα.
Θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο ίσως στο budget περιπου που κοιτάς
https://www.skroutz.gr/s/24528517/Xiaomi-Redmi-9C-64GB-Twilight-Blue.html
Κινητό με 2GB ram για κανένα λόγο πλέον, και τα 3 μη σου πω ειναι λίγα, ακόμη και για μαμάδες
Νομίζω πως το miui θα την δυσκολέψει. Πολύ παραμετροποίησιμο μεν αλλά για κάποιον που δεν το χει, θα της φανεί δαιδαλώδες. Κάτι σε φθηνό Samsung ίσως?
Βλεποντας και τα χαρακτηριστικα στο gsmarena δεν εχουν διαφορες οι οθονες στην αναλυση τους
τωρα ο επεξεργαστης που εχει της Xiaomi δεν ξερω τι σειρας ειναι αλλα αυτος της Qualcomm που εχει το Huawei παιζει να μην ειναι τελευταιας γενιας(δεν βαζω το χερι στη φωτια ).
Αμα θες ριξε μια ματια
https://www.gsmarena.com/huawei_y7_(2019)-9625.php
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_9a-10279.php
Edit: Οσον αφορα για το UI καθε συσκευης δεν νομιζω να εχει τοσο μεγαλη σημασια αν εχει σκοπο να το χρησιμοποιει για συγκεκριμενα πραγματα,οτιδηποτε αλλο απλα το αγνοει
Δεν ξερω παντως σε 2 γονεις που εχει παιξει δωρακι Xiaomi, τη μια φορά μετάβαση απο Samsung, μια χαρα το χρησιμοποιούν ως τώρα. Σίγουρα ειναι κι ανάλογα τη χρήση βέβαια.
Από άποψη value for money δυστυχώς σε low-mid range κινητα η xiaomi ειναι ετη φωτος μπροστά, και σε καμερες και σε μπαταρια και επεξεργαστική ισχύ.
Συμφωνώ και με τους δύο, αλλά το θέμα είναι πόσο βασική θα είναι η χρήση που θα κάνει η μαμά!
Επίσης ίσως να βοηθούσε αν ξέραμε μέχρι τώρα τι συσκευή είχε. Απλής χρήσης, smartphone, με Android απλό ή κάποιο Xiaomi με miui?
Σας ευχαριστώ όλους!
Ένα μεταχειρισμένο της Samsung έχει, το οποίο αγόρασε ο μπαμπάς που δεν σκαμπάζει τίποτα από τεχνολογία από ένα παιδί. Δεν γνωρίζω το μοντέλο, αλλά είναι σχετικά παλιό με ελαττώματα.
Το κινητό θα το χρησιμοποιούμε εκ περιτροπής, οπότε θα τη βοηθήσω κι εγώ να το βρει στην αρχή.
Το χρειάζεται κυρίως για να μιλάει, άντε κανα facebook και viber, και φωτογραφίες, δηλαδή απλή χρήση.
Btw, βιάστηκα και αγόρασα το Xiaomi Redmi 9C στα 159,90€ από το Πλαίσιο, γιατί εκεί μου είχε κρατηθεί πιστωτικό υπόλοιπο 69€ από προηγούμενη αγορά, οπότε με προστατευτικό γυαλί οθόνης και θήκη σιλικόνης η τιμή διαμορφώνεται στα 105€ για όλα! Νομίζω είναι εντάξει, τί λέτε κι εσείς;
Αφου ειχες υπολοιπο απο εκει πιστευω μονοδρομος ηταν η κινηση
Λόγω του πιστωτικού είναι μια χαρά. Θα σας καλύψει πιστεύω, οπότε όλα Οκ.
Μια χαρα είσαι με το πιστωτικό, και δεν μπλέκεις και με σκρουτζομάγαζο. Καλορίζικο και περιμένουμε εντυπώσεις.
υπερτούμπανο για γονείς!
το Redmi 8 πήρα εγώ πέρισυ στον πατέρα μου και το ζήλεψα μέχρι και εγώ
το μόνο που τον δυσκόλεψε στην αρχή ήταν το μέγεθος (πριν είχε το Huawei Y5)
Xiaomαρα ρε τι λέτε τώρα! Από το 2015 αγοράζω Xiaomi για μένα και όλη την οικογένεια και είμαστε όλοι υπερχαρούμενοι, μέχρι κι ο μπαμπάς με πρεσβυωπια που πιάνει το κινητό με selfie stick για να βλέπει.
κι εγώ είμαι φαν Xiaomi εδώ και 3-4 χρόνια
μια χαρά επιλογή είναι @Silent_Winter , no worries