Συμβουλες για αγορα κινητου

Πού τα δίνεις δηλαδή

Σε οικογενειακές επιχειρήσεις;

2 Likes

Αυτό το σάιτ συνεργάζεται με μικρότερους retailers (μπαίνεις στη σελίδα του κινητού που θες να πάρεις κι έχει link για την επιχείρηση που κάνει το refurbishment). Btw έστειλα το .com αλλά έχει και ευρωπαϊκό σάιτ.

Όπως έχω διαπιστώσει από δικιά μου εμπειρία, πρόκειται για μικροεπιχειρήσεις που η μόνη τους ασχολία είναι αυτό. Σαν κάτι μαγαζιά στο κέντρο που πουλάνε second hand ηλεκτρονικές συσκευές (laptops, κινητά κτλ).

Ε, προτιμώ να δώσω τα λεφτά μου σε αυτούς (μαζί με ένα fee στο site που λειτουργεί ως πλατφόρμα), από το να τα δώσω στην Apple. Κατανοητό μπρο;

1 Like

99% αυτών των μαγαζιών κάνουν ξέπλυμα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ισχύει αλλά ίσως είναι αντισυστημικοί!

Γιες μπρο

1 Like

Παρηγγειλα το 1+ 12 καταραμενε @pao1979 και καταραμενε @nikatapi. Στα 700 και ακομη δεν το εχω χωνεψει.

1 Like

Καλορίζικο! :grinning:

Το 12R το έχω απορρίψει λόγω των 256gb που βγαίνει μόνο. Και για αυτό τον λόγο δεν κοιτάζω και το 13R δυστυχώς.
Θέλω οπωσδήποτε 512gb.

Είμαι μεταξύ του Realme gt6 και του Oneplus 12.
700 ευρώ σε 512 το πήρες;

Δεν θελω να μου κανεις αστεια κυριακατικα. 12/256 δυστυχως. Θα το δοκιμάσω κι αν δεν μου αρεσει, αλλαγη.

2 Likes

Με τέτοιες επιδόσεις, κάμερα, μπαταρία και φορτιση δε φαντάζομαι να μην μείνεις ικανοποιημένος, καλοριζικο

1 Like

Θενκς. Για να απαντησω λιγο πιο σοβαρα, με τρομαζει η χρηση που κανω. Κανενα κινητο τα τελευταια 6-7 χρονια δεν αντεξε πανω απο 1,5 χρονο χωρις να εχει προβλημα στη μπαταρια. Μιλαμε για μεγαλο αριθμο εφαρμογων, δυστυχως καθημερινη χρηση gps λογω daily commute και καθημερινη χρηση για test που αφορουν στην εργασια. Κανονικα επρεπε να μου δωσουν κινητο απο τη δουλεια, τεσπα.

Εδω και 3-4 μηνες φορτιζω καθε μεσημερι στο γραφειο, με 20% πανω-κατω γυρω στις 4 το μεσημερι. Με πληρη φορτιση στις 8.30 το πρωι. Αν ξεχασω να φορτισω, μετα βιας φτανω σπιτι, λογω gps. Αν εχω κατι ενδιαμεσα, τον ηπιαμεν… Θα δειξει λοιπον…

1 Like

Πιστεύω ειδικά με τη φόρτιση που έχει το κινητό θα είσαι άρχοντας. Επίσης επειδή η μπαταρία είναι σε 2 μέρη θεωρητικά θα φθαρεί και λιγότερο γρήγορα.

1 Like

@pao1979 16/512 με 760 ευρω (+10 μεταφορικα). Με αποφορολογηση, αν το αποφασισεις, θα σου ερθει κουτι κοντα στα 650 (χωρις να κανω πραξεις).

1 Like

613 με πραξεις :stuck_out_tongue:

2 Likes

Pantelis to the rescue! Φοβερη τιμη νομιζω…

Παο1979 (δεν φανταζομουν οτι θα το εγραφα ποτε αυτο πληκτρολογωντας το), μνησθητι μου οταν ερθεις εν τη βασιλεια σου, αν τελικα πας με αποφορολογηση. Μεχρι και αλλαγη κινητου κανω.

2 Likes

Λογιστής έχει πει ότι είναι ο άνθρωπος, θα καταφέρει να γλιτώσει και τον φόρο :stuck_out_tongue:

@jonkyr εντυπώσεις περιμενουμε

1 Like

Πρέπει να ανοίξω ενδοκοινοτικες για άμαζον, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία τώρα για να πάρω κινητό.

Αγορά από Ελλάδα μόνο, χωρίς ΦΠΑ και με δόσεις.
Και άμεση παραλαβή.

2 Likes

Δεν το ηξερα, αλλα το κραταω. Μπορει να τον χρειαστω :stuck_out_tongue:

Ας ερθει πρωτα…

1 Like