Ειναι εξαιρετικη τιμη ακομη και στα 728 ευρω χωρις αποφορολογηση. 10-15 ευρω λιγοτερο ηταν το ιστορικο χαμηλο του Αμαζον. “Καλοδουλευτο”, το δικο μου ερχεται την Τριτη.
Thanks παίδες!
Νομίζω ότι έκανα πολύ καλή επιλογή, συνδυασμος ποιότητας και τιμής, θα δείξει και στην πορεία βέβαια όταν το δουλέψω.
jonkyr περιμένω τις εντυπώσεις σου την Τρίτη!
Χλωμο να βρω χρονο για σεταρισμα ως το επομενο ΣΚ. Αλλα σιγουρα θα τις αναφερω. Με εχει φτιαξει ηδη ο @nikatapi
Κινητάρα το 1+12
Αλλάζω σχεδόν κάθε χρόνο κινητό και το 12ρι ήταν το μόνο που το άλλαξα χωρίς να υπάρχει λόγος (κανένας όμως)
Θα πω εδω οτι το ιδιο κανω τωρα με το 1+ 10 pro. Τα εφτυσε η μπαταρια, οπως εχω ξαναγραψει, αλλα ειναι δικο μου προβλημα.
Btw, off topic, ηρθε το android 15 και καθισε “στραβα” στο 10αρι μου. Δεν εχω σκοπο να κανω φορματ για 3-4 μερες, περιμενω να ερθει το 12.
Τέτοια θέλω να διαβάζω…
Ναι γενικά βλέπω ότι στην μεγάλη πλειονότητα του ο κόσμος το αποθεώνει, ειδικά στο θέμα της μπαταρίας και της οθόνης.
Ένα ερώτημα μόνο, στις photos με χαμηλό φωτισμό πώς τα πάει; και γενικά η κάμερα.
Και αν επιτρέπεται, με ποιο κινητό το αλλαξες;
Με το επόμενο OnePlus, το 13… που η μόνη χειροπιαστή διάφορα είναι ότι δεν έχει curved οθόνη. Γενικά να ξέρεις ότι η OnePlus είναι ένα ράφι χαμηλότερα από την κορυφή στις κάμερες. Δεν είναι του 10/10, είναι του 8/10. Αντίστοιχα πάει και για τον χαμηλό φωτισμό. Για την δική μου χρήση είναι ΠΟΛΥ παραπάνω από τις απαιτήσεις μου
Ειμαι στο ιδιο μηκος κυματος με g0dslayer, αλλα καλω τον @nikatapi σε 1+ συμβουλιο για να δωσει εξηγησεις.
Δεν ειχα βρει συγκριτικα για την καμερα, ομως ολα τα ριβιους που διαβασα αποθεωνουν το 12. Θα το δουμε συντομα στην πραξη.
Το 12 και το 13 έχουν την ίδια main camera και για κάποιο περίεργο λόγο το 12 έχει καλύτερη telephoto camera. Πολυ καλό συγκριτικό το παρακάτω γιατί έχει με slider τις ίδιες φωτογραφίες και από τα 2 κινητά για να βγάλεις άκρη πιο άμεσα.
Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά στις κάμερες μεταξύ 12 κ 13, πέραν της επεξεργασίας λόγω διαφορετικών επεξεργαστών.
Οι κάμερες σκοτώνουν παιδιά μην ψαρωνετε από τα reviews και ειδικά συγκριτικά με κάτι Samsung. Είναι πολύ πιο φυσικές και κοντά σε φωτογραφικό στυλ οι φωτό που βγάζουν τα OnePlus, σε σχέση με τις πολύ επεξεργασμένες, φουλ στο hdr φωτό από άλλες εταιρείες.
Και στις νυχτερινές προσωπικά είμαι φουλ ευχαριστημένος, δεν είναι από αυτά που κάνουν τη νύχτα μέρα αλλά δίνουν ένα καλό αποτέλεσμα.
Γνώμη για Oneplus 13 vs Xiaomi 14? Νιώθω λίγο χαμένος!
Απαντας σε αυτο ΚΑΙ στην τιμη, για να ξεκινησεις απο καπου. Για συντομια, η γενικη αποψη μου:
Προφανως τα δυο κινητα που αναφερεις ειναι τοπ και τα παραπανω ειναι γενικοτητες, based on personal ux & bias. Αφηνω τους χρηστες των δυο κινητων να δωσουν τα φωτα τους, δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα.
Ηρθε πριν λιγο και φυσικα την πατησα σαν πρωταρης.Αντι να παραγγειλω το καινουργιο, αγορασα μεταχειρισμενο. Επιστροφη τωρα και περιμενω ξανα καποια ευκαιρια απο Αμαζον
Πω κρίμα, ταλαίπα.
Έχει βγάλει ο κωτσόβολος μια προσφορά, όπου παίρνεις μαζί κάτι μικρής αξίας κ αφαιρεί το ΦΠΑ (για το 12). Μπορεί να παίξει και combo με αποφορολόγηση.
https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/298787-smartphone-oneplus-12-16-512gb-black
Θενκς. Το δοκιμασα, αλλα δεν εχει διαθεσιμα κομματια, παροτι το βαζεις στο καλαθι. Αν ειχα αποφορολογηση, θα το επαιρνα ηδη απο την προηγουμενη εβδομαδα, οταν το εγραψε ο Pao.
Ωστοσο, θα μεινω στο Αμαζον διοτι ψωνιζω μονιμα απο κει. Μαλιστα, πριν καμια ωρα σκεφτηκα οτι ισως το κρατησω (το μεταχειρισμενο) για 2-3 βδομαδες, να δω πώς ειναι στην πραξη και να το επιστρεψω μετα, σιγουρος αν μου κανει (ή οχι).
Yπάρχει κ προσφορα απο gshopper (Κινεζικο μοντελο) για το 13 γυρω στα 630 by the way
Εγώ από εκεί το πήρα το 12 περσυ
Ειμαι κατα των κινεζομαγαζων To aftershales του Αμαζον δεν υπαρχει πουθενα σοτν πλανητη. Πληρωνω 50 ευρω παραπανω (οχι για το 13 προφανως) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
ΠΑΟ θα λες και θα κλαις
Μεγάλη αλήθεια.
Απο χθες παντως, εσεις κλαιτε με τον ΠΑΟ Ενταξει, κι εμεις που παρακολουθησαμε αγωνα του και επρεπε να βαλουμε κολλυριο.
Ωχ…κρίμα ρε συ.
Ο Κωτσόβολος δεν έχει απόθεμα ε;
Και εγώ όταν το παράγγειλα πρέπει να είχαν μείνει 3-4 τεμάχια…έφυγαν γρήγορα με την προσφορά.
Από Ρόδο θα μου έρθει, μάλλον τέλος εβδομάδας.
Προχώρα με άμαζον αφού είσαι ευχαριστημένος εκεί και κάνε υπομονη!