Spigen Liquid Air θήκη
Αν είχε βγάλει το αντίστοιχο μοντέλο και για το Oneplus 13 θα την είχα ήδη αλλά δεν έβγαλε για το 13ρι
Εγώ έχω αυτήν.
Πολύ καλή και διαφανή πίσω για να βλέπεις λίγο και το κινητο
ΠΩ! είναι όντως καλή αλλά δεν τις μπορώ τις διάφανες… με τον καιρό κιτρινίζουν
Πολυ ωραιες και οι δυο. Θα τις τσεκαρω.
Τα πήρα ως δώρο με το pre-order του oneplus watch 3. Καλούτσικα είναι. Μου φαίνονται εντελώς ηλίθια τα touch controls. Δυστυχώς τίποτα δεν φτάνει τα Jabra Elite Active 75t τα οποία δεν κυκλοφορούν πια…
Ναι, ισχύει.
Τα touch controls είναι αστεία.
Ήχος σε γενικές γραμμές καλός, θέλει ψάξιμο με eq και ρυθμίσεις.
Αρνητική εντύπωση μου έχει κάνει που δεν έχουν μια ξεχωριστή εφαρμογή…για να αλλάξεις ρυθμίσεις πρέπει να μπαίνεις στη σύνδεση bluetooth…τόσο δύσκολο δηλ ήταν να φτιάξουν μια εφαρμογή όπως έχουν οι άλλοι;
Τέσπα, τώρα το ψάχνω ακόμα με τον ηχο, έχουν μπάσο, ένταση, νομίζω ότι στον τομέα αυτό είναι αρκετά καλά.
ANC, transparency και λοιπά δεν με νοιάζουν.
Εγώ έχω και OnePlus buds 3 και τα pro 3 (μη ρωτήσετε γιατί).
Πλέον και watch 2r το οποίο το έχω χαρεί λόγω καλής (για android watch) μπαταρίας αλλά κυρίως λόγω NFC που μου επιτρέπει να πληρώνω χωρίς να βγάζω κινητό/κάρτες όταν είμαι σε κίνηση. Γενικά μια χαρά smartwatch αλλά δε θα έδινα 200+ ευρω
Τα OnePlus buds pro 3 είναι μάλλον τα καλύτερα earbuds που είχα ποτέ, με φοβερό noise cancellation αλλά και πολύ πολύ καλό ήχο. Με ελάχιστο πείραγμα είναι πολύ ισορροπημένα, αλλά αν θες και μπάσο γίνονται κανόνια.
Πήρα πακετακι το ρολόι και τα pro 3 200 ευρώ από αγγελία σχεδον σφραγισμένα, όποτε overall πολύ ικανοποιημένος - ειδικά σε αεροπλάνο και τραίνο το cancellation από τα earbuds είναι φοβερό.
Για θήκη στο 12 έχω αυτή Oneplus 12 Sandstone Bumper Case Black 5431101519 - Θηκη (TEL.216788) που έχει τρομερή υφή, δε λερώνει και είναι λεπτή αλλά προστατεύει αρκετά.
Ναι έχουν πολύ καλό ήχο.
Ωραίο, ζωντανό, απλά θέλει ψάξιμο με eq και συνδυασμούς. Το dynaudio preset πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο, δεν το χρησιμοποιω.
Απ’ ότι έχω διαβάσει το χάλασαν μετά από κάποια updates, ενώ στην αρχή ήταν σούπερ.
Γενικά είμαι ικανοποιημένος αυτές τις πολύ λίγες ημέρες που τα έχω.
Εκτός από τα touch controls…
Το watch 2r αξίζει τον κόπο;
Διαβάζω διάφορα από εδώ και από εκεί και θετικά και αρνητικά.
Σαν υλικά βγάζει την αίσθηση ότι είναι φτηνιάρικο,πλαστικούρα; γιατί ξέρω ότι η διαφορά με το 2 είναι τα υλικά κατασκευής και η προστασία οθόνης.
Έχει όμως περιέργως καλύτερη φωτεινότητα από το 2, για τους εξωτερικούς χώρους με ήλιο είναι σημαντικό αυτό.
Μια χαρά ειναι η ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα όχι πλαστικότητα σε καμία περίπτωση. Εμένα το 2 δε μου αρέσει επειδή είναι γυαλιστερό, ενώ το 2r έχει αυτό το πιο brushed finish που για τα γούστα μου ειναι πιο ωραίο κ minimal.
Τώρα αν αξίζει σχετικό θα πω. Με βάση τι θες να κάνεις. Εμένα πέρα από το NFC και άντε λίγο maps, δεν έχει κ την ακραία διαφορά στην καθημερινότητά μου από τα Amazfit που είχα παλιότερα.
Να πω την αλήθεια με αυτά τα γκατζετακια προβληματίζομαι γιατί εξ αρχής παίρνεις κάτι με πεπερασμένο χρόνο ζωής - όσο κρατήσει η μπαταρία. Αναλώσιμα δηλαδή για βάθος 5ετους (?) χρήσης περίπου. Με προβληματίζει για περιβαλλοντικούς λόγους κυρίως αλλά ως προς τη χρήση θεωρώ οτι είναι πολύ τίμιο ρολόι.
Δεν έχω δουλέψει Huawei / Samsung κλπ, αλλά συνολικά ειμαι ευχαριστημένος. Δε θα έδινα 200+ ευρώ σε καμία περίπτωση.
Σαββατοβραδο και εφαγα περιπου σχεδον 24 ωρες για να βρω λυση στο γαμημενο whatsapp που δεν μου εφερνε τα δεδομενα ετων και αναζητουσα λυση σε ολο το λαμπερο και το σκοτεινο και το ημισκοτεινο ιντερνετ.
Εχω κανει ηδη 7 ή 8 factory reset, εχασα τον λογαριασμο, νιωθω σαν να ανελαβα τη Μπαρτσελονα (χωρις τον Μεσι) και τωρα να παιζω στην τεταρτη κατηγορια. Τελικα τα καταφερα, σιγα σιγα θα ξαναπαιξουμε τσαμπιονς λιγκ αν ο προεδρος μου δωσει ευκαιρια.
Το κινητο δειχνει σουπερ. Φυσικα, μπορει να του εχω καψει 7546 κυκλους μπαταριας με τα βαλε-βγαλε απο την πριζα, ηδη σε μια πληρη μερα εχω κανει 3 φορες πληρη φορτιση. Φωτεινοτητα οθονης καλυτερη απο το 10 προ. Φωτογραφικη μηχανη (οσο μπορεσα να τη δουλεψω χθες), κορυφαια. Αν δεν μου κανει τπτ κουλα με το whatsapp τις επομενες μερες και το επιστρεψω, θα το ψαξω παραπανω. Η κομπλα πρεπει να εγινε στη μεταβαση android 14 → 15, χωρις βεβαια να φταιει η 1+ για αυτο, αλλα 101% η Meta (γαμημενε Μαρκ, σε ψαχνουμε, ξερω που παρκαρεις).
Περισσοτερα οταν επανελθω με ενα “κανονικο κινητο”, σεταρισμενο οπως εγω θελω.
Λοιπόν μετά από κάμποσο καιρό που το έχω στην κατοχή μου, μπορώ να πω ότι το κινητό τα σπάει…
Λατρεύω το πόσο smooth είναι σε όλα του, η μπαταρία είναι μια χαρά και η κάμερα πολύ καλή.
Το μόνο θέμα που έχω εκεί είναι ότι κάποιες φορές ανάλογα τον φωτισμό οι photos μπορεί να έχουν μια κιτρινίλα. Δεν είναι κάτι σοβαρό πάντως και αν βάλω και ένα φίλτρο φτιάχνει.
Οι νυχτερινές είναι υπέροχες.
Και τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα σε συνδυασμό με τα oneplus buds 3 pro που πήρα.
Φοβερός ήχος, χρειάστηκε ένα διάστημα μέχρι να βρω τις ρυθμίσεις που θέλω, (,eq, dolby, bass κτλ) και πραγματικά απολαμβάνω μουσική. Τα καλύτερα ακουστικά που είχα ποτέ χωρίς δεύτερη κουβέντα σε συνδυασμό βέβαια και με το κινητό με το οποίο δουλεύουν άψογα.
Σκέφτομαι σοβαρά τώρα να πάω για το oneplus watch 2r. Η μπαταρία του για wear os είναι ότι καλύτερο και θα πάω για το 2r αντί του 2 λόγω εμφάνισης και καλύτερης φωτεινότητας.
Περιέργως το 2r είναι στα 1000 nits ενώ το 2 στα 600, σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον ήλιο τώρα το καλοκαίρι νομιζω θα έχει διαφορά.
Ξέρω, βγαίνει τώρα το θηρίο το watch 3 με 5 μέρες αυτονομία απ’ ότι λένε αλλά είναι πολλά τα λεφτά αυτή τη στιγμή. Αργότερα που θα πέσει η τιμή του
Και το 2R με σωστές ρυθμίσεις 5 μέρες βγάζει
Ναι ε; εξαιρετικά!
Από θέμα ποιότητας γενικά; σαν αίσθηση στο χέρι;
Με χαλάει λίγο είναι η αλήθεια ότι δεν έχει sapphire glass η οθόνη, για τις γρατσουνιές.και τα όποια χτυπήματα.
Όποιο και να έπαιρνα θα έβαζα μεμβράνη, οπότε είτε έχει sapphire είτε όχι δεν έχει σημασία για μένα. Στο τέλος όλα γρατζουνίζονται και αν είσαι ψείρας σε ενοχλεί.
Πολύ καλό ποιοτικά και πιο ελαφρύ από το 2.
Από τη στιγμή που του ολοκλήρωσα το setup και σταμάτησα να το ψαχουλεύω, η μπαταρία του στη χειρότερη θα χάνει 1% ανά ώρα. Αυτό σημαίνει το λιγότερο κάτι παραπάνω από 4 24ωρα. Αν κοιμηθώ περισσότερες ώρες και ενεργοποιηθεί το hibernation της μπαταρίας τότε φτάνει τα 5
Τρεις εβδομαδες με το 1+ 12 στα χερια. Ενταξει, σε αντιθεση με τον Pao1979, ηξερα τι να περιμενω. Το κινητο ειναι υπεροχο, το λογισμικο παει σφαιρα, αλλά nothing new here. Επισης “ενταξει”, η μπαταρια του κραταει πανω απο μια μερα με τη δικη μου χρηση, σχεδον δυο (δεν το εχω ρισκαρει, αλλα εχω φτασει στο 49% το βραδυ πριν κοιμηθω) αν ειναι πχ σαββατοκυριακο και δεν το ζαλισω πολυ. Θα δειξει στον χρονο ποσον καιρο θα αντεξει στα χερακια μου.
Στα μικρα μειον, αυτα που σπανε μπαλες σε τυπους σαν εμενα… Ειχα το προβλημα με το προηγουμενο, εχω το ιδιο προβλημα και τωρα, αρα ειναι θεμα λογισμικου και οχι κινητου (εχω nova launcher): δεν χρησιμοποιω gestures, αλλα button στο bottom nav, οποτε κανονικα οι τρεις γραμμες (burger) επρεπε να εναλλασσουν τις δυο τελευταιες εφαρμογες. ΟΧΙ. Αν θελει το κανει, αν δεν θελει δεν το κανει. Σπαστικο. Στο 1+ 10pro νομιζα οτι απλως δεν ειχε καθισει καλα η ενημερωση του android 15, αλλα συμβαινει το ιδιο και σε αυτο. Μετα απο 8 factory reset αποκλειεται να μην ειχε καθισει καλα.
Αλλο θεμα στα gesture buttons, οταν κατεβαζω το notif/status bar, με το back button (τριγωνο) επρεπε να κλεινει. Παλι “οχι”. Περιττα κλικ που δεν επρεπε να κανω και πρεπει να τσεκαρω αλλον launcher για να δω αν ειναι θεμα του nova. Αυτα δεν υπηρχαν στην προηγουμενη εκδοση android, ξαναλεω. Υπαρχουν και αλλα μικρα σκατοbugs που μου τη δινουν, αλλα οκ, ζω…
Καμερα εκπληκτικη. Ειδικα η master εκδοχη της, μου δινει τρομερες δυνατοτητες. Νυχτερινες ληψεις γαμουν. Το ζουμ ειναι απιστευτο, αν η selfie cam ηταν καλυτερη, θα κατουρουσε τη συντριπτικη πλειοψηφια των κινητων εκει εξω. Ισως η κιτρινιλα να οφειλεται στα settings της default καμερας. Η οθονη πολυ φωτεινη και τα ηχεια του ειναι καλυτερα (νομιζω) απο του 10pro.
Αυτα. Οταν εκνευριστω με καποιο νεο bug, θα επανελθω για εντιτ
Μην ταλαιπωρείσαι άδικα με άλλους launchers… από το android 14 και μετά οι περισσότεροι έχουν πολλά bugs. Δεν παίζουν ούτε σε Pixel σωστά. Το nova το παράτησαν, τελευταία έκδοση βλέπω ότι βρήκε τον Ιανουάριο του 24. Δυστυχώς ή ευτυχώς μένουμε με τον μαμά για να δουλεύουν όλα σωστά.
Δοκιμασα τον στοκ. Ουτε 5 λεπτα δεν αντεξα. Ο νοβα μού εκανε πολυ κακο τελικα. Στο μεταξυ, ο launcher της 1+ στο 10R της συζυγου εφαγε ενα σκαλωμα και της κολλουσε το κινητο. Το εστειλα απο εκει που ηρθε και συνηλθε. Τωρα το θυμηθηκα, πρεπει να τον εγκαταστησω παλι για να δω αν απλως ειχε σκαλωσει ή αν εχει κανενα conflict.
Καταλαβαίνω τι λες, ο nova ήταν κορυφή, μακράν από τον 2ο αλλά τον παράτησαν. Τα bugs που έχει στα animations με αρρωσταίνουν στις 2 τελευταίες εκδόσεις του android. Είναι λειτουργικός ο stock πάντως. Τι ακριβώς σε ενοχλεί;
Ενταξει, οχι κατι συγκλονιστικα κακο, αλλα κυριως το γεγονος οτι ο νοβα εχει το κατω slider με τις γρηγορες επιλογες. Προσπαθω να κραταω σχετικα “καθαρη” την επιφανεια εργασιας, οποτε το bottom slider ειναι ο,τι ακριβως χρειαζομαι.
EDIT: fuck τωρα καταλαβα οτι ο στοκ δεν ειχε apps στο drawer απλως επειδη δεν τον εχω χρησιμοποιησει εδω και δεκα χρονια, οποτε ειναι αδειος… Βρηκαμε δουλεια για την πρωτομαγια, περιφημα…