Καλό φαίνεται, αλλά πολύ ακριβό.
Καλύτερα να πάρεις το 12 (καλυτερη κάμερα, ίδιος επεξεργαστής).
Παρόλα αυτά, ειναι τιμιότατη επιλογή.
Πάντως η Nothing / CMF παιζει πολύ ωραία μπάλα, τώρα έβγαλαν ένα (πολύ) budget τηλέφωνο με τρομερά χαρακτηριστικά για την τιμή του (250 ευρω)
Οριακά δηλαδη δεν θες και κάτι παραπάνω, αν δε σε ενδιαφέρουν τόσο οι κάμερες.
Πω, πανέμορφο! Χθες τα άκουσα πρώτη φορά από τον κολλητό, σιγά σιγά θα με κάνετε φιντάνι χαχα!
Η τιμή λογικότατη, μπήκε στη λίστα! Γενικά, το να δώσω πάνω από 300-400€ για ένα κινητό -σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου- μου φαίνεται υπερβολή. Με ένα τέτοιο και το macbook υπερκαλύπτω τις ανάγκες μου, ακόμα και στη δουλειά.
Να ρωτήσω όσους έχουν το oneplus watch, είτε το 2 είτε το 2r.
Γιατί σε κάποια watchfaces γράφει ότι δεν είναι συμβατό το ρολόι στο playstore;
Μου κάνει εντύπωση γιατί βλέπω ότι τέτοιο θέμα δεν έχωι με το παλιό μου galaxy watch 4.
Κατά τ’άλλα αρκετά ικανοποιημένος, η μπαταρία είναι σούπερ και η οθόνη (ειδικά κάτω από τον ήλιο) και η ποιότητα κατασκευής εξαιρετικές.
Είχα ένα θέμα στην αρχή γιατί δεν έχει δικές του εφαρμογές όπως το galaxy αλλά πέρασα κάποιες με sideload, folders, transfer files, gallery, calculator κτλ. 32gb έχει χώρο, με κάποιο τρόπο πρέπει να χρησιμοποιηθούν αυτά και το κάτω του μετρίου Ohealth δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα…
Κινητό, ακουστικά, smartwatch, είμαι πλέον φαν της OnePlus
Με τα τελευταία updates βλέπω ότι το κινητό θερμαίνεται περισσότερο και η μπαταρία δεν κρατάει όσο πριν.
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;
Oneplus 12 ή και 13.
Δεν ειχα τετοιο θέμα ακόμη κ μετά το τελευταίο update.
Πριν λίγο καιρο είχα κάνει ενα factory reset βεβαια (οταν πηγα σε oxygen os 15).
Δοκίμασε να πας Settings → About Device → System Core (Trinity Engine) και κάτω κάτω έχει μια επιλογή για app optimizations. Κάνει λίγη ώρα για τη διαδικασία, αλλά βοηθά γενικά να συμπεριφέρεται σωστά το κινητό (ειδικά αν δεν γινει μετα απο software update).
καλό είναι να γίνεται μια φορά το μήνα. επίσης να είναι σε sleep διάφορα αχρείαστα app.
Κανενα θεμα υπερθερμανσης ή battery drain απο εμενα. Αντιθετα (ενταξει, ειναι ακομη νεο το κινητο) καταφερα το ΣΚ να τη βγαλω με σχεδον μια φορτιση μπαταριας, εχω να το δω αυτο εδω και χρονια. Καθως δεν ειχα δουλεια, η χρηση ηταν μικροτερη και θα εβγαζε ανετα το 48ωρο αν δεν ειχα παει στους White Lion.
Το tip για sleep mode ειναι σημαντικο και γενικα το optimization των εφαρμογων ειναι απαραιτητο. Λιγες εχω κρατησει να ειναι always on, κυριως αυτες που εχουν να κανουν με επικοινωνια (chat apps με φιλους, οχι της εργασιας, + 1-2 σοσιαλ οπου κι εκει επικοινωνω με φιλους), με email (προσωπικα) και με οικονομικα (καρτες, τραπεζες κλπ). Τα αλλα τρωνε απο sleep μεχρι dnd, για να μην με ζαλιζουν.
κοιτά, έχω 300 apps, δλδ για κάθε πιθανή κι απίθανη @#@#@#@, αλλά πολλά είναι μόνο για συγκεκριμένες χρήσεις. λχ, κουρδιστίρια, ντεσιμπελόμετρα, κάτι για ταξίδια, άλλα κι άλλα, ε όλα αυτά, δεν με ενοχλεί, αν ανοίξουν και 1 δευτερόλεπτο πιο αργά, τις 5-10 που χρησιμοποιώ αφήνω. αν φεύγει η μπαταρία ΠΟΛΥ γρήγορα, κοίταξέ για αστοχία ή μήπως έχεις αρπάξει τπτ - εγώ που δεν το περίμενα, με είχαν χακέψει - αλλά το είδα απο συμπτώματα. και ένα σκρινσηοτ. ευτυχώς έβγαλα εφαρμογή τράπεζας, έκλεισα τα data, και το ξανασέταρα, εξ αρχής. έπαιζαν κάποια ραντομ με πρεντατορ και κάποια απο μεσανατολική μυστική υπηρεσία. σε κάθε περίπτωση…
Το πηγες σε αλλο επιπεδο Ή αντί για predator, μπορεί απλώς να έχω ξεσκίσει κάθε κινητό που κρατάω εδώ και 8-10 χρόνια με συνεχές τεστινγκ στο επίπεδο της εργασίας μου και, παράλληλα, ως tech-savvy online gadget freak να κανω το κινητο μου κομπολόι και να δοκιμάζω οοοο,τι μου κατεβει στο κεφαλι, ανα πασα στιγμη
Ευχαριστω παντως για τα τιπς, μπορει να μην χρησιμευσουν σε εμενα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα τα βρει “αφυπνιστικα”.
κι όμως - αν διαβάσεις online, υπήρξαν πολλά ράντομ ? χάκς με πρεντατορ, απο μέση ανατολή.
Αν εχεις φαει πρεντατορ απο μεση ανατολη, ειτε πρεπει να προσεχεις επειδη εισαι εισαι στοχος ειτε πρεπει να προσεχεις τι κατεβαζεις. Απο περιεργεια και αν δεν σου ειναι προβλημα, θα ηθελα να μαθω πώς σε ειχαν χακεψει, τι εκανες για να σου βαλουν κατι στο κινητο και τι ειναι αυτο που σε εκανε να το εντοπισεις (νομιζω καταλαβα με το “σκρινσοτ”, αλλα εξπλειν αν θελεις). Αν παλι εισαι ανθρωπος που μπορει να ειναι στοχος και δεν θελεις να μιλησεις, το καταλαβαινω.
στόχος, στόχος, δεν είμαι, δεν ξέρω κάτι τέτοιο τουλάχιστο. εργασία, έχω, σε τομέα δημοσίου συμφέροντος. εμ, απο εκεί και πέρα - battery drainage - μεγάλο και πιο πολλά δεδομένα απο ότι συνήθως και μια εξτρά γλώσσα στο πληκτρολόγιο και ένα άσχετο σκρινσοτ. Κάνανε πολλά, σε άτομα που είχαν κατακρίνει πολεμική σύρραξη, και ο νοών νοεί τω, ακόμα και σε άτομα με κοινή καταγωγή. ε όσο για πρέντατορ, δεν κατεβάζεις ΤΠΤ. ε απο εκεί και πέρα όλα απο playstore τα κατεβάζω. υπάρχει βέβαια με 3ε πρόγραμμα που και πρέντατορ εντοπίζει και τα πάντα.
Ναι, μου αρκει αυτο. Να καταλαβω ηθελα.
Ε, το ιδιο ειπα ουσιαστικα. Αν δεν εισαι στοχος, τοτε κινεισαι προς το “στοκος”. Ενταξει, αστεια το λεω… Φυσικα ολοι κανουμε λαθη, εκανα κι εγω πριν λιγες μερες (“παρολιγο”, για την ακριβεια), αλλα απαιτειται λιγη κοινη λογικη. Ή η γενικη προσεγγιση “για ο,τι δεν ειμαι σιγουρος, καλο ειναι να το σκεφτω ξανα πριν το κανω”. Συνηθως τα λαθη συμβαινουν απο αγνοια ή ταχυτητα/σιγουρια.
Εχω τρια παραδειγματα, ενα δικο μου και δυο απο το κοντινο μου περιβαλλον, τον τελευταιο χρονο. Ολα εγιναν επειδη πατησαμε κατι με τη σιγουρια του “εγω ξερω”. FOMO (που λεω σε μια ψυχη).
Νταξ, αν κοψουμε κι αυτα, ας μην κατεβαζουμε τπτ.
Πάντως να πω την αλήθεια εγώ μια στο τόσο ενα factory reset τα κανω τα κινητά μου. Βοηθάει λιγο γιατι οσο να ναι μαζευεται σαβούρα με τον καιρό.
Backup πώς κάνουμε ρε παιδιά σε Oneplus;…
Για να το έχω στο pc.
Ξέρω υπάρχει μια επιλογή στα settings στο update που κάνεις τοπικό backup αλλά απ’ ότι βλέπω δεν σώζει data όπως φώτος, βίντεος, documents κτλ.
Μετά λένε ένας τρόπος είναι να κάνεις backup μέσω του file manager όλα αυτά.
Ένα συγκεκριμένο εργακείο για τα πάντα να γίνουν με τη μία δίνει η oneplus; το switch απ’ ότι βλέπω που ειίχε παλιότερα το έχει καταργήσει και τώρα έχει το clone που μπορείς μόνο να κάνεις μεταφορά σε άλλο κινητό.
Επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος για backup του watch.
Μεγάλα φάουλ αυτά από OP…στο samsung όλα ήταν πανεύκολα με το smart switch.
Για να ειμαι ειλικρινης, ολα τα δικα μου backup γινονται τοπικα στον υπολογιστη. Δεν εμπιστευομαι πολυ τα cloud, δικαιως θα ελεγα διοτι εφαγα μεγαλη ηττα με το whatsapp οταν πηρα το 12αρι μου. Τα εχω γραψει παραπανω… Επισης, δεν κανω ευκολα factory reset γιατι βαριεμαι απελπιστικα τη διαδικασια σεταρισματος εκ νεου (με data απο υπολογιστη).
@nikatapi δωσε ινφο, πώς να το κανουμε σωστα;
Εννοείται μόνο τοπικά…
Για αυτό και ψάχνω ένα tool με το οποίο να μπορώ να το κάνω χωρίς να πρέπει να ακολουθήσω 2-3 διαδικασίες και επίσης όταν και αν χρειαστεί να κάνω restore όλα να μπουν με σειρά και όπως πρέπει στο κινητό και όχι όπως να ναι.
Είμαι παλιομοδίτης παιδες εγω. Backup παιρνω αρχεια manually σε pc και σε ενα στικακι που εχω type-c (φωτο/βιντεο κυρίως).
Τα applications γινονται restore με το backup της google, δεν κανω κατι συγκεκριμένο.
Ολοι την ιδια λοξα εχουμε, καταλαβα. Manual boomers.
Θα αναζητησω κανεναν easy τροπο, αν βρω θα επανελθω.