oι πιθηκοι της Λατσιο μαχαιρωσαν δυο οπαδους της Ρομα
Καθε χρονο πεφτουν μαχαιριες εκατερωθεν.Δεν θα ξεχασω μια χρονια που διακοπηκε το παιχνιδι δεν θυμαμαι τον λογο και ειχαν δωσει ραντεβου μετα να σκοτωθουν απ εξω απο το γηπεδο
Αποκλείεται παιδιά, εγώ έχω διαβάσει ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά και ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες τα έχουν λύσει γιατί ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
Λογικά είναι κάποιο ψεύτικο ρεπορτάζ για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.
Δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις για τους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας…:)Άλλωστε όπως γράφει και ο ΚΕΝ στο παιχνίδι αυτό σχεδόν πάντα (δυστυχώς) γίνοται επεισόδια…
Επίσης υπήρχαν και τραυματίες οπαδοί της Lazio…
Όλοι οι οπαδοί, οποιασδήποτε ομάδας μπορούν πολύ άνετα να προσδιοριστούν με τον όρο “πίθηκοι”. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο καλύτερο χαρακτηρισμό για άτομα τα οποία είναι έτοιμα να σφαχτούν με αφορμή μια απόφαση ενός διαιτητή (έστω κι αν τα βαθύτερα αίτια ίσως είναι περισσότερο κοινωνικά και ξεπερνούν την απλή βλακεία ορισμένων). Και επιπρόσθετα, οι οπαδοί της Lazio έχουν σταμπαριστεί ως μέλη συγκεκριμένου ιδεολογικού χώρου στον οποίο επίσης πρόσκεινται πίθηκοι. Οι τραυματισμοί τώρα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, σίγουρα καταδικαστέο γεγονός, αλλά στην τελική δε νομίζω να φταίει κάνας άλλος πέρα από τους ίδιους. Φιλικά πάντα
οτι και να λενε ολοι ειμαστε ετοιμοι να σφαχτουμε για κατι, αλλοι για τις ομαδες αλλοι για την πατριδα και την θρησκεια αλλοι για μια θεση παρκινκ αλλοι για τους maiden αλλοι για την παπαρηγα και αλλοι για μια γκομενα…
καθε ανθρωπος ζει για λιγα χρονια αποψη μου ειναι οτι μπορει να κανει οτι γουσταρει και αν ο Αρης ή ο παοκ του προσφερουν χαρες,λυπες,φιλους,γκομενα και εναν τροπο ζωης γενικοτερα που του αρεσει τοτε μαγκια του και αν τη βρισκει να πλακωνεται για αυτο μαγκια του και παλι αρκει να μην επηρεαζει τους υπολοιπους…αυτο δε τον κανει χειροτερο απο σενα…
αρα και οι περισσοτεροι μεταλλαδες ειμαστε πιθηκοι αφου πλακωνομαστε μεταξυ μας…οχι ρε φιλε εγω που εξω στο δρομο δε μαλωνω σχεδον ποτε αν ακουσω το hall of the mountain king live ισως να μου βγει να φαω τον διπλανο μου…αυτο δε με κανει χειροτερο απο τον αλλον που καθεται πανω στη καρεκλα του…
και στην τελικη αν δεν ειχαμε ολους αυτους τους τροπους διαφυγης για να ανεβασουμε την αδραναλινη μας στο κοκκινο μαλλον θα χτυπουσαμε το κεφαλι μας σε κανα τοιχο για να ηρεμισουμε…και φυσικα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι…
φιλικα παντα
φιλικά πάντα, την παλεύεις? :?
να δεχτώ σαν τρόπο διαφυγής το να πας να δεις ένα ματς και να λιώσεις στις χριστοπαναγίες για να ξεδώσεις. το να γίνεις μαχαιροβγάλτης όμως?
επίσης, θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσεις πως ακριβώς γίνεται να πλακώνεσαι και να μην επηρεάζεις τους άλλους… εκτός κι αν εννοείς να μου ρίχνω μπουκέτα.
-
Ρε φίλε μας δουλεύεις? Εδώ μιλάμε για μαχαιρώματα, θανάτους και τέτοια. Τι μαγκιά του μου λες? Και πως το να είμαι χουλιγκάνος, συνδεσμίτης και μπάχαλος με fullface επηρεάζει μόνο εμένα και όχι τους άλλους? Δηλαδή αν εγώ σαν οπαδός της χ ομάδας δώσω ραντεβού με οπαδούς της ψ για ξυλίκι και πάνω στη “μάχη” σπάσω 10 αυτοκίνητα, 5 μαγαζιά και κάψω 20 μηχανάκια επηρεάζω μόνο τον εαυτό μου?
-
Ναι γιατί υπάρχουν πολλοί μεταλάδες που θα έβγαζαν μαχαίρια για το “Hall Of The Mountain King”…τα καταγεγραμμένα περιστατικά άλλωστε είναι άπειρα…και όχι το moshing και οι φάπες στη συναυλία δεν έχουν σχέση με τα ξυλίκια μεταξύ συνδέσμων…
Φιλικά
αυτο λεω ρε φιλε μαγκια του αν γουσταρει και παει και πλακωθει με αλλους σαν αυτον…το οτι μπορει ο καθε ενας να σπαει αμαξια και να μη τον βαζουν μεσα ειτε ως οπαδος ως ανρχικος ή ως μπαχαλακιας γενικοτερα ειναι αλλο θεμα…
και συνηθως αυτοι που τρωνε μαχαιριες η πολυ ξυλο δε το το τρωνε τυχαια…
και στη τελικη αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορει ενας συνδεσμιτης να ειναι καθηγητης σε πανεπιστημιο και γενικα ατομα που το πρωι ειναι κοστουματοι και κυριλε να τους δεις να τσιριζουν πανω σε ενα καγκελο για μια αποφαση του διαιτητη το βραδυ…
το να βαζεις ολον αυτον τον κοσμο σε ενα τσουβαλι δε νομιζω οτι ειναι και τοσο δικαιο…
Παραλίγο να κάνω αυτό το ποστ στο thread της ΑΕΚ, ευτυχώς τελευταία στιγμή είδα το λάθος που πήγα να κάνω.
Βλέποντας στις αθλητικές σελίδες φώτο και video από όσα έγιναν στον αγώνα τις ΑΕΚ αλλά και διαβάζοντας όλα αυτά περί μπράβων που δέρνουν οπαδούς στο Καραισκάκη δηλώνω πως όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο πεθάνει οριστικά θα βγω στους δρόμους και θα πανηγυρίζω πιο έντονα από τους οπαδούς της Liverpool όταν τα φτυσε η Θατσερ.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει χρόνια τώρα… τώρα μπαίνει στην φάση της αποσύνθεσης…
απλά κλάνει που και που και νομίζουν κάποιοι ότι ζει…
Πολύ θα ήθελα μια ανακοίνωση απο τις ΠΑΕ της Βεροιας, του Πλατανιά, του ΟΦΗ, του Αρη και του Πανθρακικού και να λένε: Ευχαριστούμε τους οπαδούς της ΑΕΚ για την βοηθειά τους ωστε να παραμείνουν στην superleague οι ομάδες μας.
Κάτι που πήρε το μάτι μου σε άλλο φόρουμ, δεν ξέρω αν ισχύει
:lol: