ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Αν υπήρχε το κοινό που αναφέρεις, τώρα τα γήπεδα μπάσκετ (και αυτά των ΚΑΕ και κυρίως τα ανοιχτά για τον κόσμο) θα όταν όλα φίσκα.

σορρυ κιόλας, αλλά εγώ πιστεύω οτι αυτοί που ειναι νορμάλ, είναι περισσότεροι απο αυτούς που είναι στα γήπεδα.(τι σκατά…δεν υπάρχουν 100-150 χιλιάδες νορμάλ??)
μπορεί να μην πηγαίναν αύριο το πρωί στα γήπεδα αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες, αλλά αν ήθελαν οι κάθε είδους αρμόδιοι σε βάθους χρόνου είμαι σιγουρος οτι θα ηταν περισσότεροι απο τον κάθε κατεστραμμένο που υποβαθμίζει το κάθε άθλημα γιατί ετσι έχει εκπαιδευτεί.

*στη λαρισα πάντως μια χαρά γεμάτα είναι(του μπάσκετ.απο ερασιτεχνικά εως τα ελεύθερα για τον καθένα).
**πάμε να δούμε τσαμπιονια τώρα.διαφωνούμε άλλη μέρα

να βγει ο κύριος chrisp στο τηλέφωνο. είχαμε και δεύτερο κρούσμα! :stuck_out_tongue:

στο ΑΕΛ-βεροια, οπαδός πέταξε μπουκάλι και πέτυχε τον αντίπαλο προπονητή(στον οποίο είχαν γίνει συστάσεις απο τον τέταρτο να μην συνομιλεί με την εξέδρα!!) και αυτός έμεινε 5 λεπτά κάτω.
τι έπρεπε να γίνει?(έκανε μια 3λεπτη διακοπή ο διαιτητής μαζεύοντας τους επόπτες στο κέντρο#-o μια που ήταν να εκτελεστεί και πέναλτι)

ΑΕΛ στη Δ’ εθνική με συνοπτικές διαδικασίες.

να σου πω, ειχα ωραία αίσθηση που πήγαμε απέναντι και βλέπαμε τους μικρούς να παίζουν στα σύρματα και στα κάγκελα. ψήνομαι!

ή εξω απο αυτα
[B]
14 ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ
Παραλίγο τραγωδία με εκδρομείς οπαδούς![/B]

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η αστυνομία Ηπείρου συνέλαβε τρεις Ελληνες που είχαν στην κατοχή τους 14 μολότοφ, τις οποίες φέρεται να είχαν στόχο να εκτοξεύσουν στα διερχόμενα πούλμαν των Ολυμπιακού και Άρη όταν και θα περνούσαν από τη Γέφυρα Καλογήρου!

Από το συγκεκριμένο σημείο στην Άρτα θα περνούσαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» που είχαν ταξιδέψει στα Γιάννενα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΣ, αλλά και των «κίτρινων» που θα επέστρεφαν από το Αγρίνιο, έπειτα από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα ΔΙΑΣ σταμάτησε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβάτες ήταν οι τρεις άνδρες και έπειτα από έρευνα που έγινε στο ΙΧ βρέθηκαν 14 εκρηκτικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικό μπουκάλι μισού λίτρου με εύφλεκτο υγρό, προσδεμένοι με μονωτική ταινία από μία κροτίδα, ενώ στο στόμιο ήταν προσδεμένη άλλη κροτίδα με φυτίλι.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας firmani.gr αναφέρει πως «και οι τρεις νεαροί είναι φίλαθλοι του Παναθηναικού, καθώς ο ένας φορούσε φανέλα της ομάδας, ελληνικής καταγωγής και υπεράνω υποψίας. Επιπλέον, λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα συνελλήφθησαν έξω από τη θύρα 7 του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων δυο νεαροί με κροτίδες και φωτοβολίδες ,τις οποίες προόριζαν να ρίξουν εντός αγωνιστικού χώρου».

Σε επικοινωνία του SentraGoal με τη Γ.Α.Δ.Π. Ηπείρου επιβεβαιώθηκαν οι συλλήψεις ενώ επίσημα δεν διευκρινίζει αν οι φίλαθλοι είχαν οποιαδήποτε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Αλλωστε είναι πάγια τακτική της αστυνομίας να μη δημοσιοποιεί περαιτέρω στοιχεία πέραν της κλασικής ανακοίνωσης για τις συλλήψεις.

Πληροφορίες απο τον τοπικό Τύπο της Αρτας αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο ένας συλληφθέντας προέρχεται από την Αμφιλοχία, ο δεύτερος από το Αγρίνιο και ο τρίτος από την Πάτρα και ότι και οι τρεις δήλωσαν πως δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Αποτελεί βέβαια απορίας άξιο πώς βρέθηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο τρεις άγνωστοι άνδρες…

[B]Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:[/B]

«Την 18-4-2012/20.30 στην Άρτα, λόγω μετακινήσεων των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη, σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, το οποίο οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και επέβαιναν (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, βρέθηκαν (14) εκρηκτικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικό μπουκάλι μισού λίτρου με εύφλεκτο υγρό, προσδεμένοι με μονωτική ταινία από μία κροτίδα, ενώ στο στόμιο ήταν προσδεμένη άλλη κροτίδα με φυτίλι. Προαναφερόμενο όχημα και εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασχέθηκαν. Δράστες συνελήφθησαν.»

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=129017179

*σε λιγη ωρα θα υπάρξει βια απο οργάνωση που βγάζει ποινές για τις ομάδες. περιμένω με αγωνία :stuck_out_tongue:

εχει αρχίσει η εκκαθάριση

[B]Τραμπούκοι χτύπησαν τον Καλκαβούρα![/B]

Θύμα αδίστακτων τραμπούκων έπεσε ο δημοσιογράφος του gazzetta και του ΜΕGA Αντώνης Καλκαβούρας, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στο κλειστό του ΟΑΚΑ!

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα κυπέλλου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, ο Αντώνης Καλκαβούρας βρίσκονταν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στα αποδυτήρια.

Από κει πηγαίνοντας για το πάρκινγκ τον ακολούθησαν δύο… γεροδεμένοι «κύριοι» με κράνη και αφού του επιτέθηκαν φραστικά στην συνέχεια τον γρονθοκόπησαν, το έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον κλωτσάνε!

Αφού έκαναν την… δουλειά τους, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις με τους «θρασύδειλους» εξαφανίστηκαν! Ο συντάκτης του gazzetta.gr και του ΜΕGA πήγε στο ΚΑΤ για προληπτικές εξετάσεις καθώς είναι καλά στην υγεία του, αν και… σοκαρισμένος από την επίθεση των τραμπούκων!

Πριν λιγο ο Καλκαβουρας εγραψε στον τοιχο του στο FB τα εξης:

Με αφορμή την χθεσινή επίθεση που δέχτηκα στο parking του κλειστού του ΟΑΚΑ, από δύο ?παλικάρια? που βρίσκονταν σε ?διατεταγμένη υπηρεσία?, θα ήθελα να γράψω δύο λόγια… Από τον Οκτώβριο του 1995 (από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA) και από το φθινόπωρο του 2008 (από τον διαδικτυακό τόπο του gazzetta.gr), οπότε καλύπτω, ταυτόχρονα, το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, δεν έχω δεχθεί ποτέ καμία ενόχληση και διαμαρτυρία για τη δουλειά μου, από κανέναν οπαδό (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων υπό την επήρεια του όχλου), πόσο μάλλον από τους διοικούντες τις δύο μεγάλες ΚΑΕ! [B]Αναρωτιέμαι τι άλλαξε και με τη νέα τάξη (διοικητικών) πραγμάτων στον Παναθηναϊκό, πολύ πρόσφατα και χωρίς κανέναν λόγο, επιχειρήθηκε ο αποκλεισμός μου από την media day των ?πρασίνων? για την Ευρωλίγκα, χωρίς όμως αποτέλεσμα και χθες, φτάσαμε στην βίαιη απόπειρα εκφοβισμού μου (?μην ξαναπατήσεις στο ΟΑΚΑ?)[/B]. Ο νοών νοείτο… Τα συμπεράσματα δικά σας… Ευχαριστώ όλες τις φίλες και τους φίλους για την συμπαράσταση και τα συγκινητικά τους μηνύματα… Καλημέρα και καλή δουλειά…

Τα κρούσματα βίας κατά δημοσιογράφων συνεχίζονται αφού αυτή την φορά επιτέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης» στον δημοσιογράφο του Libero και blogger του gazzetta.gr Xρύσανθο Τσαλτίδη!

Οπαδοί του Άρη, προφανώς… σκασμένοι από το νέο κάζο της ομάδας τους και την ήττα από τον Πλατανιά, την ώρα που ο Χρύσανθος Τσαλτίδης μετέδιδε για λογαριασμό του LIBERO το ματς (περίπου στο 60’ του αγώνα), μπούκαραν στα δημοσιογραφικά θεωρεία, του επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στην συνέχεια τον χτύπησαν πετώντας και διάφορα αντικείμενα!

Άμεσα συνάδελφοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον προστατεύσουν όμως οι τρεις οπαδοί… εκτέλεσαν την αποστολή τους και τράπηκαν σε φυγή!

και στο ματς της αελ δεν έμεινε τίποτα όρθιο…

Στο Ανορθωση Ομονοια εγινε λιγο χαμος ε?

Σκοτωσαν στο ξυλο διατητη σε αγωνα νεων στην Ολλανδια…

http://www.woop.gr/content/91289/ton-edeiran-mehri-thanatou

πραγματικα,τι λες στην οικογενεια αυτου του ανθρωπου?

δεν είμαστε καλά :?

Τραγικα πραγματα.Ευχομαι να σαπισουν στην φυλακη τα μαλακισμενα

που να ειχανε και κανεναν τετοιον στην ολλανδια

ωραια

4 το πρωι εξω απο την ροτοντα και περναμε μια παρεα καμια 10 ατομα και απλα καναμε χαβαλε γινεται μια φαση και για πλακα φωναζουμε συνθημα του παοκ και κατι για αρειανους και πολυ απλα σκανε μυτη 7 ατομα που το μονο που ηθελαν φανταζομαι ηταν να μας στειλουν στο νοσοκομειο η να μας σκοτωσουν μονο και μονο για τον αρη.
Τιποτα,δεν νομιζω να υπηρχε καποια φραση που να τους πεις για να σταματησουν να βαρανε.Γροθιες στο προσωπο με τη μια χωρις καμια κουβεντα εκτος του “ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΡΕ”.Ενας φιλος μου επεσε κατω και πολυ απλα τρια ατομα τον βαρουσαν κλωτσιες για μισο λεπτο.Δε ξερω πως δεν ορμηξαν σε μενα,ισως γιατι γνωριζα ποσο ντουβαρια ειναι κ οτι πολυ απλα δεν υπηρχε κατι που να μπορουσα να τους σταματησω και ετσι απλα δεν τους προκαλεσα.Ελεος Υπηρχαν και κοπελες ευτυχως δεν τις εδειραν κ εκεινες.
Σκατα ρε,πολυ απλα χεστηκα πανω μου διοτι τα πραματα μπορει να γινοτανε πολυ χειροτερα, οπως ξερωγω να βγαλει χαλαρα μαχαιρι καποιος εαν τους βαρουσες και εσυ,αν ετρεχες μπορει να σε κυνηγουσαν,επισης αν τους βαρουσες μετα μπορει να σε σταμπαραν με τον συνδεσμο.

Οταν βαρουσαν κλωτσιδια πηγα και φωναξα εναν μανιακο “ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΡΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ” και μ απανταει “ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΡΕ ΓΙΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ?” και του λεω “Εγω για τον φιλο μου σου λεω και ενδιαφερομαι που τον χτυπατε”

ε στο τσακ ηταν να μου ριξει γροθια αλλα ευτυχως μετα φυγανε μονοι τους…

ενταξει αμα σου τυχει ξεχνας λογικες,ξεχνας καταννοηση και απλα αντιμετωπιζεις την πραγματικοτητα.Ή θα κατσεις σκυφτος μεχρι να φυγουν και δε θα προκαλεσεις παραπανω ή πολυ απλα θα μπλεχτεις και εσυ με ρισκο τα παραπανω που εγραψα και ευχεσαι στο τελος μη σκοτωθεις.

σορρυ αν γραφω παραξενα αλλα εχω ψιλοσοκαριστει.

ok μαλακία που τις φάγατε αλλά φαντάζομαι ότι είσαι σε θέση να κατανοήσεις το πόσο χαζοί είστε. Τόσο ώστε να έχετε μαζί σας κορίτσια και να περπατάτε 10 άτομα και να λέτε συνθήματα. Αλβανοκαγκουριά.

Κωλοέλληνες θα έλεγα εγώ.

γκευ τρανσεξουαλ με πιθηκομορφες ριζες πες κιολας.

για πλακα ξερετε τι θα πει?

καλα απορω πως βρεθηκανα αρειανα στην καμαρα και μαλιστα 7 στο ξεκαρφωτο…παντως να ξες οτι τα συνθηματα ειναι για τα γηπεδα

Κριμα για το περιστατικο και ευχομαι αργο και επιπονο θανατο σε αυτα τα παρασιτα της κοινωνιας

Kατι ειχα ακουσει οτι εχουν ένα στεκι στη ροτοντα, ένα καφενιο/ρακαδικο κατι τετοιο. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα βεβαια, λογικα από κει θα πεταχτηκαν.