Xαχα, οχι προφανως, απλα επειδη το διαβασα και σ αλλα φορουμ και site και λογω ωρας πιστευω οτι μιλανε για αυτο που σου λεω. Ουτε εγω ομως βαζω το χερι μου στηφωτια, απλα κατι σαιτ τυπου newsbeast δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι.
πετυχα ΥΠΕΡΣΚΗΝΙΚΟ στα προπυλαια με 2 μπαχαλους ο ενας ΑΕΚ και ο αλλος γαυρος να δινουν τα χερια λεγοντας πως στο δρομο πρεπει να ειναι ενωμενοι!
bump το τόπικ
Κατά τα άλλα, κάνω quote κείμενο για την βία ανάμεσα στους οπαδούς των Βένετων και των Πράσινων στο Βυζάντιο. Γατάκια είναι τα δικά μας τα καμάρια
Τον φανατισμό των φιλάθλων τού Ιπποδρόμου υπέθαλπε, εκτός των άλλων, και ή στάσις τού εκάστοτε αυτοκράτορος, ό οποίος ανήκε στην μία ή την άλλη παράταξι. Αιτία αυτής τής συμπαθείας υπήρξαν εκτός από την «Στάσι τού Νίκα» και δύο άλλες μικρότερες, επί βασιλείας τού Αναστασίου και τού διαδόχου του Ιουστίνου. Κατά μαρτυρίαν τού Μαλάλα κατά το δέκατο τέταρτο έτος τής βασιλείας τού Αναστασίου (513) οι Πράσινοι, κινούμενοι και από θρησκευτικό φανατισμό, έφεραν στον Ιππόδρομο καλάθια με φρούτα και μαζί κρυμμένα μικρά εγχειρίδια. Την ώρα πού ό αγώνας ευρίσκετο στο πιο ενδιαφέρον σημείο του, όρμησαν αιφνιδίως κατά των πλησίον ευρισκομένων Βενέτων και [B]έσφαξαν περίπου τρεις χιλιάδες[/B]. Ο Αναστάσιος θέλων να τιμωρήση το έγκλημα, διέταξε τον έπαρχον να συλλάβη και να τιμωρήση τούς πρωταιτίους τής στάσεως Πρασίνους. Η φυλάκισις των Πρασίνων έδωσε αφορμή σε νέα αιματοχυσία. Στην επόμενη ιπποδρομία οι οπαδοί των απήτησαν από τον Αναστάσιο να ελευθερώση τούς φυλακισμένους. Ο αυτοκράτωρ αγανακτήσας για την θρασύτατη απαίτησι, διέταξε τούς εσκουβίτορες, δηλαδή τούς σωματοφύλακές του, να επιτεθούν εναντίον των ταραξιών. Η συμπλοκή εγενικεύθη. Εκατοντάδες και από τα δύο μέρη έχασαν την ζωή τους.
Δε μπορείτε να πείτε. Βελτιωθήκαμε σαν λαός με τα χρόνια!!! Επίσης, οι Ρούσσοι (Κόκκινοι) δεν είχαν ποτέ επιρροή με το κράτος, σε αντίθεση με τους Πράσινους και τους Βενέτους. Να τα βλέπουν αυτά οι πρασινογαλάζιες χαμούρες :lol:
Λαμόγια ανά τους αιώνες οι πράσινοι! :lol:
what was I thinking.
Έκατσα να δω αγώνα τον πρώτο για φέτος. Αν αυτό το πράγμα δεν διακοπεί οριστικά η ανθρώπινη μαλακία θα έχει ανέβει σε καινούργιο level.
Δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπεί οριστικά,αν έπαιζε καμιά ομαδούλα της σειράς τότε ναι.Με τους μεγάλους μην περιμένεις θαύματα.
Οι φωτιές φαίνονται και σε 3D στην NOVA??
…δεν τα δείχνει…έβγαλε και ανακοίνωση γιαυτό:):!:
εγω φταιω που μετα απο 4 μηνες ειπα να δω ελληνικο πρωταθλημα.μερικοι δεν θα γινουν ανθρωποι ποτε.μωρε ευρωπαικα πρωταθληματα μονο.
καλα τα του αγωνα δεν τα συζηταω καν.ουτε γ εθνικη.
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες
Το θέμα είναι ότι έπαιζαν ομαδούλες… το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελείται από ομαδούλες. Το ότι κατά καιρούς κάποιοι βάζουν λεφτά για να φέρουν μερικούς καλούς παίκτες, δεν αλλάζει τη νοοτροπία των ομάδων και των οπαδών-προβάτων τους… τη νοοτροπία της ομαδούλας.
Η πλάκα ήταν με τις διαφημίσεις της νόβα που σε έπρηζαν να δεις τον σουπερ-αγώνα με 3 διαφορετικούς τρόπους (μοίραζαν και ειδικά γυαλιά για το 3D? :lol:) και τους χάλασε το πάρτυ… κρίμα-κρίμα!
Πως στην Αγγλία κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα μέσα σε μία νύχτα και εμείς ακόμα είμαστε αδρανείς δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί εδώ που τα λέμε δεν είναι σοβαρές ποινές αυτές που ρείχνουν στις ομάδες!! :-k
Οι ποινες μια χαρα ειναι.
Στις εφεσεις μετα ειναι το θεμα
Στην Αγγλια ειχαμε χειροτερα.Πεθαναν ουκ ολιγοι ανθρωποι
και στο Χεηζελ και στο Χιλσμπορο οποτε δεν νομιζω οτι
συγκρινομαστε.Επισης εκει επεσε τελεσιγραφο σε φαση
ή καθαριζετε με αυτα ή δεν εχει ξανα Ευρωπη.
Εδω οι πολιτικοι φτιαχνουν γηπεδα και κανουν τα στραβα
ματια μην και χασουν καμια ψηφο.
Είναι απλό.
Στην Αγγλία υπήρχε κοινό να αγοράσει ποδοσφαιρικό προιόν οπότε και οι σύλλογοι είχαν συμφέρον να το κάνουν ελκυστικό. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα της βίας και της κοινωνικής αναταραχής. Απλώς βγήκε εκτός γηπέδων, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Στην Ελλάδα ποδοσφαιρικό κοινό πλέον δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο στοίχημα, στημένα, παράγκες και παρασκήνιο. Αυτά θέλετε οι περισσότεροι, αυτά σας πουλάνε, λουστείτε τα.
αν και δεν εχω όρεξη
λες οτι φταίει ο κόσμος??! ή απλά ειρωνεύεσαι οτι αναζητάμε/φαντασιωνόμαστε αυτά που λες?
Λέω ότι φταίει ο κόσμος ασφαλώς.
(δύσκολα θα βγάλουμε άκρη. δεν είμαι καλός στις συζητήσεις σε φόρουμ.)
λες οτι ο κόσμος εχει φτάσει να αποζητά ολα τα σκατά και δεν υπάρχει άλλος κόσμος που να θέλει να δει μπάλα?
και οτι αυτός ο κόσμος εχει “εκπαιδευτεί” ετσι απο μόνος του??
*και επειδή λεει βια στα γήπεδα, αύριο παίζει η αελ.(βασικά παίζει ο μάνταλος με την αελ)
Το “θελω να δω μπάλα” είναι σχετικό.
Εξαρτάται τι είδους μπάλα θέλει να δει ο καθένας.
Εδώ θέλουμε μπάλα της παράγκας και της συνομωσίας, δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο έλληνας “φίλαθλος” ασχολείται με τη διαιτησία του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ περισσότερο από Ισπανούς και Καταλανούς.
…ή ότι θυμούνται τον Ευρωπαίο διατητή που δεν τους έδωσε ένα πέναλντι, ή καταλόγισε ένα εις βάρος της ομάδας τους:):!:
Πάμε πάλι.
“θέλουμε” μπάλα της παράγκας και της συνωμοσίας, ή είναι πραγματικά γεγονότα που υπερκαλύπτουν το ποδόσφαιρο και ασχολούμαστε με αυτά??
εκτός αν εννοείς οτι σαν φίλαθλοι δεν μας πειράζει να υπάρχουν ολα αυτά μιας και μερικούς μας συμφέρει και ετσι φτάνουμε στο αποτέλεσμα αυτό
(συγνώμη αν δεν κατάλαβα και αν πρήζω)
εγώ που, δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει(:p) ασχολούμαι συνέχεια με αυτά, εχω βρεθεί αμέτρητες φορές σε αλκαζαρ να κοροϊδεύω με τον κολλητό μου τους άλλους που βλέπουν φαντάσματα και ασχολούνται μόνο με αυτό.
οι δικιες μου εμμονές υπάρχουν μόνο και μόνο για για συγκεκριμένα πράγματα που έχουν γίνει στην αελ και δεν δέχονται ψιλής κουβέντας του κάφρου οπαδού, και ουτε αμφισβήτησης.
πως μπορείς να πεις σε κάποιον μην ασχολείσαι με αυτό και ασχολήσου μόνο με την μπάλα? αφού ξέρεις και βλέπεις οτι αυτό σκοτώνει τις όποιες πιθανότητες για να υπάρξει ο φίλαθλος/οπαδός που θα συζητά μόνο για μπάλα και οχι για χαζομάρες.
και διαφωνώ στο οτι δεν υπάρχει άλλο πελατολόγιο. υπάρχει απλά θέλει χρόνο να το φέρεις κοντά σου, και φυσικά δεν υπαρχει καμιά βούληση για αυτό.