Αεροπλανοφοβία

Ο τίτλος τα λέει όλα. Εγώ προσωπικά είμαι απο αυτούς που ιδρώνουν τα χέρια μου μεσα στο αεροπλάνο και σε κάθε τράνταγμα λέω :’'τώρα πέσαμε"…σε κάθε κατέβασμα ισχύος της τουρμπίνας λέω :" Χάσαμε τον κινητήρα"…βάζω το Εye of the Tiger στο MP3 για να μήν φοβάμαι οταν θα πέφτουμε…παλαιότερα δεν τα φοβόμουν αλλά από τότε που είδα τα ντοκυμαντέρ του Νational Geographic και τους απίστευτους τρόπους με τους οποίους έπεσαν αεροπλάνα τα χω δει όλα…κρίμα γιατί μου αρέσουν τα ταξίδια…κανένας συμπάσχοντας?

Έλα ρε, κρίμα γιατί για μένα είναι από τις πιο γαμάτες εμπειρίες! Καρδούλες πολλές για απογειώση/προσγείωση και για κενά αέρος <3

και γω τρωω κατι φρικες τυπου “δε παιζει,καιρο εχει να πεσει αεροπλανο θα πεσει το δικο μου” αλλα ειναι γρηγορα τα γαμημενα

ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ!:lol::lol::lol::lol:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

On topic,δεν τα φοβάμαι ιδιαιτέρως ίσα ίσα μ’αρέσουν κιόλας αλλά έχω φοβερές εμπειρίες από αυτά!Θυμάμαι είχαμε πάει 3 μαθητές και 3 καθηγητές ταξίδι σε Τουρκία,και ακόμα θυμάμαι όταν μέσα στην άγρια νύχτα πηγαίναμε από την Πόλη στην Σαμψούντα.Μιλάμε για κούνημα όχι αστεία.Και να καθόμαστε και τελευταίοι και να έχω έναν καθηγητή που φοβόταν και να λέει “Ωμπω και να ξέρετε ε,όταν πέφτουνε τα αεροπλάνα αυτοί που πεθαίνουν πρώτοι είναι οι τελευταίοι” και να ψοφάμε
Όταν γυρίζαμε Αθήνα είχε βγει γυναίκα κυβερνήτης,αλλά εδώ θέλω ένα ολόκληρο βιβλίο με τις ατάκες που έφυγαν!

Έχω κ γω να περιγράψω σκηνικά με αναταράξεις και άλλα όμορφα που ακόμα κι εγώ που είμαι οκ με αυτά σκέφτηκα 2-3 φορές “ωχ τώρα τι κάνουμε :p” αλλά παίζει να φρικάρουν κι άλλο οι από πάνω :stuck_out_tongue:

Τι φοβάστε και να πέσει το αεροπλάνο χαμπάρι δεν θα πάρεις :stuck_out_tongue: ίσα ίσα που είναι ωραία εμπειρία.

περιμενω καταθεση ψυχης λουπεν

Αν εξαιρέσεις το για-τον-πέο φαΐ που σου πασάρουνε, μια χαρά είναι τα αεροπλάνα, για μένα πιο επίφοβο είναι να βγαίνει κανείς να οδηγεί στην Ελλάδα με όλους τους τρελούς που κυκλοφορούν έξω παρά να πετάει.

Ρε γαμώτο, εγώ που ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα τυχαίνει να κάθομαι δίπλα σε γριά ή γέρο, τι αμαρτίες πλερώνω;

Πάντως όσοι έχουν πάει και έχουν κάνει εσωτερικές πτήσεις στην Πρώην Σοβιετική Ένωση,κατά κόσμον Ρωσία(:p) μιλάμε τα έχουν δει όλα.
Ή πρέπει όντως να είσαι ατρόμητος ή πρέπει να έχεις τεράστια εμπιστοσύνη στους Ρώσους πιλότους!

Καλύτερες πτήσεις από τα ελικοφόρα της Ολυμπιακής ξημερώματα προς Λήμνο όποτε τέλειωνε η άδεια δεν θα υπάρξουν ποτέ. Μεγαλεία λέμε.

Στην προηγούμενη ζωή σου λογικά ήσουν παιδόφιλος.

Μέσα στο top3 των χειρότερων μου πτήσεων είναι το μισαωράκι Αθήνα - Θεσσαλονίκη :lol: Πότε πρόλαβε, ούτε γω δε ξέρω ;ρ

Kαι γω μια φορά είχα γυναίκα κυβερνήτη στον γυρισμό απο Γερμανία και μας πήγαινε πάνω απο την Αδριατική θάλασσα για να τη δούμε λιγο κα γω νόμιζα ότι έκανε παράκαμψη απο την πορεία και έλεγα μέσα μου: ‘‘Κοίτα ρε η μλκισμένη μας πηγαίνει πάνω απο τη θάλασσα, να μην μπορούμε να βρόυμε αεροδρόμιο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης’’

Πες τα όλα…τουλάχιστον θα ξέρουμε όλοι ότι δεν έπεσες και θα μας δίνει θάρος σε ανάλογες περιπτώσεις

Φρικιαστικό Ντοκυμαντέρ Νational Geographic #1 :

[SPOILER]Κυβερνήτης φέρνει στο κοκπιτ φίλο του ο οποίος έχει μαζί και τον 9χρονο γιο του…Ο κυβερνήτης βάζει το μικρό να ‘‘οδηγήσει’’ αλλα αυτός χωρίς να το καταλάβουν οι υπόλοιποι κουνάει το πηδάλιο και απενεργοποιεί τον αυτόματο πιλότο
Αποτέλεσμα: Η μύτη του αεροσκάφους αποκτά κλίση 60 μοιρών προς τα πάνω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελεγχθεί το αεροσκάφος…

[SPOILER]Το αεροσκάφος άρχισε και έπεφτε με την ‘‘πλάτη’’ και ενοείτε όλοι σκοτώθηκαν[/SPOILER][/SPOILER]

Κι εγω φοβόμουν και μόνο στη σκέψη πως θα μπω σε αεροπλάνο αλλά αποδείχτηκε πως όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά:hippy: Ωραία εμπειρία. Στην απογείωση και την προσγείωση δε πήρα χαμπάρι:| Αυτό που έτρεμα κυρίως ήταν μη τυχόν πέσουμε σε αναταράξεις, και τελικά έγινε κι αυτό στην επιστροφή αλλά ήμουν σε φάση αποσύνθεσης οπότε ούτε που μ’ενοιαξε.Εξάλλου στα λεωφορεία, με τέτοιους δρόμους που έχουμε, πιο πολλές ‘αναταράξεις’ νιώθει κανείς.(αν ήταν ακόμη πιο δυνατές όμως για καλό και για κακό θα είχα έτοιμη τη ταυτότητα…)

Πτηση με ελικοφορο Ολυμπιακης για ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ απο Αθηνα και λιγο πιο διπλα μεγαλος BOB KATSIONIS να αναρωτιεται που θα παμε με το σαραβαλο και αεροσυνοδοι να μας διαβεβαιωνουν πως ειναι πολυ πιο ασφαλη τα ελικοφορα απο αυτα με τις τουρμπινες :!:

Τη πρωτη φορα που πεταξα ειχα κλασει αλλα τωρα μαρεσει αρκετα,δεν εχω θεμα.

Εγω παντα εχω ενα μικρο σφιξιμο στις απογειωσεις,αλλα κατα τ αλλα δεν ειχα ως τωρα καμια δυσαρεστη εμπειρια.

Γελασα πολυ στην τελευταια πτηση για Παρισι οπου απ το πιλοτηριο μας καλωσορισε ο κυβερνητης κυριος Πρεκας.Εννοειται πως ηρθε στο μυαλο κατευθειαν η παρακατω ταινια και μ επιασε νευρικο γελιο για καμια ωρα.

Επικες στιγμες.

ego pantos mono dipla se kopeles kathomai … Kai konta stis toualetes :wink::wink::wink::wink:

Τί να λέμε τώρα!
Αγαπώ αναταράξεις <3 φάση έχουν κυρίως οι φάτσες των γύρω μου.
Ωραιότερη περίπτωση: Αναταράξεις Αθήνα-Λάρνακα όταν πήγαινα 5ήμερη. Οι νταήδες/μάγκες/βαρβατήλες της τάξης νά’ναι κατάχλωμοι και να αγκαλιάζουν έντρομοι τις κοπελιές τους. Κι εγώ να λέω με ήρεμη φωνή ότι δεν πειράζει βρε και να πέσουμε γιατί δεν θα το πάρουμε χαμπάρι. Αχ.

ώραιο θρέντ ανοίξατε και πετάω σε τέσσερις ώρες!!! Αμά δεν γράψω ξανά να το χέτε βάρος στη συνειδησή σας !

Και πούθε πας; Τυχερέ…ζηλεύω τώρα.

Αγγλία πίσω στην τρύπα μου να διαβάσω για εξεταστική οπότε μες τη χαρά και τη διασκέδαση θα είμαι μέχρι 10 Ιούνιου που τελειώνω με το καλό!! :roll:

Αλλά 24 Ιουνίου κλείσαμε για Σαρδηνία με 20 παιδία για διακοπές οπότε έχουμε και κάτι καλό να περιμένουμε!