Το Ιδανικό Καστ

Μετά την ευφυή ιδέα της Reddish Nut, η οποία φευ! βαριόταν να ανοίξει το αντίστοιχο τόπικ (ναι σε ξεφωνίζω), επωμίζομαι εγώ το βάρος τούτο.
Πείτε μας λοιπόν ποιους ηθοποιούς συνδυάζετε με ορισμένους χαρακτήρες βιβλίων/κόμικ/άνιμε (ναι, γιατί όχι), τους φαντάζεστε έτσι και θα γουστάρατε να τους δείτε ενσαρκωμένους από αυτούς στη μεγάλη οθόνη.
Υπόψην, εγώ είμαι πολύ κακή στο συγκεκριμένο σπορ, οπότε θα αφήσω το Φιστίκι να βάλει την πρώτη φουρνιά και θα επανέλθω με τεκμηριωμένες προτάσεις.
Επίσης υπόψην, πιθανό να βρείτε βίντεα στο γιουτιουμπ που να ασχολούνται μ’ αυτό. Αν σας αντιπροσωπεύουν, ίσως και με κάποιες διαφοροποιήσεις, ποστάρετέ τα ελεύθερα για να προωθείται ο γόνιμος και δημιουργικός διάλογος.
Α, μπορείτε και να μνημονεύσετε επιλογές που βρήκατε γάντι για τους ήρωες, όπως πχ εγώ τον παλιό Αστερίξ, όχι αυτόν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον προηγούμενο.

ΥΓ.: Ίσως έπρεπε να πάει στις Άλλες Τέχνες, αλλά wtf, ας αφήσουμε κάτι και στους μοντερέητορς.

Άντε να δούμε πού θα μας βγάλει…

Θα ήθελα επιτέλους να δω σε κάποιο spiderman, τον καλύτερο κακό και ψυχακια έβερ, CARNAGE, από κανεναν mcgregor άλλα σε πολύ παρανοικο ρόλο. Ελπιζω να μνη ειμαι οφτοπικ

Ένα από τα παλιότερα σκαλώματα που είχα φάει ήταν να δω την Ούμα Θέρμαν να ερμηνεύει την Αντιγόνη του Σοφοκλή. Για κάποιο λόγο μου βγάζει κάτι πολύ Αντιγονέ.

ποοο αμαν ρε προιστορικε γρακχο μπαμπά!:stuck_out_tongue: <3

τζονι ντεπ-τον γριφο στο μπατμαν (που δυστυχως δεν θα γινει στο dark knight rises :frowning: )

γαματες επιλογες ηταν στο χαρυ ποτερ μποναμ καρτερ-μπελατριξ, αλαν ρικμαν-σνειπ όπως και κλεοπατρα-μπελουτσι και αστεριξ που αναφερθηκε και πριν…

Δε μου λες τώρα, να αντιστρέψω το πράγμα και να σε πω αυθάδη καθυστέρα; =Ρ

Για να συνεχίσω να στη σπάω πάντως, θα ήθελα πάααααρα πολύ να βλεπα τον Τζέιμς Φράνκο να ερμηνεύει Άμλετ!

  • φιλιπ σειμουρ χοφμαν σαν πιγκουινο
    επισης ΒΙΓΚΟ ΜΟΡΤΕΝΣΕΝ ως ρολαντ ντεσειν σε μια επικη σειρα αναλογη του games of thrones και οχι σε ταινια που θα κανουν ζωηρο ερωτα στα βιβλια.

προς το παρόν το επόμενο spiderman θα αναφέρεται στα εφηβικά χρόνια του ήρωα και ο κακός θα είναι ο Dr. Curt Connors / The Lizard.τον spiderman θα τον κάνει ο andrew garfield.

αν αρχισω δεν θα τελειωνω γι αυτο θα πω 2-3 ετσι απο αυτα που ακουστηκαν ως τωρα:

εξαιρετικη επιλογη ο πρωτος νταμπλντορ στο χαρι ποτερ (Richard Harris) αλλα και ο σαρουμαν στο LOTR (Christopher Lee) οπως επισης και ο ξωτικος Hugo Weaving.

και μιας και καπου αναφερθηκε το μπατμαν νομιζω πως οσον αφορα τα παλια, τα λογια ειναι περιττα: κανενας μπατμαν δεν θα ειναι τοοοοσο τελειος οσο ο Michael Keaton (ακομη και το σαγονι του που φαινεται οταν φοραει τη μασκα ειναι το ιδανικο χαχαχα), κανενας μπατλερ σαν τον Michael Gough (ΡΙΠ γιατι εφυγε πριν λιγες μερες στα 94 του), καμια κατγουμαν σαν την Michelle Pfeiffer (ε, ενταξει εδω ηταν καλη η επιλογη αλλα οχι και η πιο καλη στην ιστορια του σινεμα χαχα) και φυσικα για το τελος αφησα τον πιο μοναδικο τζοκερ στην ιστορια του σινεμα, εναν απο τους μεγαλυτερους ηθοποιους στην ιστορια της τεχνης…

[SPOILER]και πιο ανιμαλ πριντ εκδοχες…


[/SPOILER]

φιλιπ σειμουρ χοφμαν σαν πιγκουίνο
μικυ ρουρκ σαν τζόκερ
σον πεν σαν τζόκερ
κατιάνα μπαλανίκα σαν Νινέτα από τους Δυο Ξένους :stuck_out_tongue:

Αυτα για την ώρα…

Ω ναι, αυτό θα το ήθελα κ εγω!! Όπως και μπρεχτ 8)

:bow: στην ντομινο που και έφτιαξε το θρεντ και μ το πέταξε στα μούτρα!! Respected!

Οι απόψεις μου για το Rouge et le Noir, που διαβάζω τώρα, μπήκαν ήδη στα οφτόπικ κ βαριέμαι να ξαναγράφω…αλλά όπως το σκέφτομαι, για τη Μαντάμ ντε Ρενάλ…

ή

ή μήπως

σε δουλειά να βρισκόμαστε! :stuck_out_tongue:

η christina hendricks να ενσαρκώσει τη jessica rabbit. =P~

ή στον τιτανικο, να κανει την λεμβο.

Σαν Μπάτμαν θα ήθελα να ξαναδώ σαν Μπάτμαν είτε τον Μάικλ Κίτον είτε τον Βαλ Κίλμερ.

Aπο εκεί και πέρα όσν αφορά τους κακούς είναι χαρακτηριστικό ότι τουλάχιστον στις 4 πρώτες ταινίες οι επιλογές του καστ ήταν από επιτυχείς έως και τέλειες, ακόμα και στις δύο ταινίες του Σουμάχερ που δεν συγκρίνονταν με τις ταινίες του Μπάρτον.

Δηλαδή σαν Τζόκερ αδυνατώ να φανταστώ κάτι άλλο πέρα από Τζακ. Σαν Riddler ο Τζιμ Κάρευ ήταν τρομερός. Η Μισελ Φάιφερ σαν Catwoman έγραψε ιστορία. Ο Τομυ Λι Τζόουνς ήταν ντελιριακός.




Ποιοι να τους αντικαταστρήσουν ;

Γι αυτό δεν προτιμώ τόσο πολύ τις ταινίες του Νόλαν που ανακυκλώνονυ πάλι τους ίδιους χαρακτήρες.

Εαν έπρεπε σώνει και καλά να συνεχιστεί το franchise ας το έκαναν με άλλους batman villains. Υπάρχουν αρκετοί ακόμα στα κόμικ.

Ένα έχω να πω. Αν ήταν αυτή στη θέση της Κέιτ Γουίνσλετ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα είχε επιζήσει. Χόρρορ όντως πολύ ταιριαστή.

[SPOILER]Τι αφύσικα ΒΥΖΙΑ είναι αυτά, ο χριστός κι η μάνα του δηλαδή, λες και φιλοξενεί από ένα έμβρυο 7 μηνών στο καθένα.8O[/SPOILER]

Ροκάκια ωραίο ποστ, συμφωνώ 100%, αλλά ο Μάικλ Κίτον και ο Βαλ έχουν κωλογεράσει πλέον.

Επίσης, σταματήστε να αναλώνεστε στα ίδια και τα ίδια και δη στους κακούς του Μπάτμαν. Και δοκιμάστε να παραθέσετε για κάποιο κόμικ ή βιβλίο ένα πιο full cast, όχι απλά μια πρόταση.
Ας δώσω ένα δείγμα, στο πνεύμα της Futurama νοσταλγίας που περνάω τελευταία.

Αν το Futurama γυριζόταν ταινία λοιπόν (not gonna happen!) οι πρώτοι υποψήφιοι που μου 'ρχονται στο μυαλό είναι…
[B]Bender[/B]: Jim Carrey
[B]Leela[/B]: Mila Kunis
[B]Fry[/B]: Michael Cera
[B]Prof. Farnsworth[/B]: Christopher Walken
[B]Dr. Zoidberg[/B]: Zach Galyfianakis
[B]Hermes[/B]: Martin Lawrence
[B]Zapp Brannigan[/B]: Owen Wilson

Τελείως υποκειμενικά.
[SIZE=“1”]Ο Kif Kroker κι η Amy Wong μου είναι αδιάφοροι, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλά υπάρχουν άπειρες cute Κινεζούλες και μικρόσωμοι λούζερ.[/SIZE]

εγώ παντως θεωρώ οτι ο ο τζόκερ του νόλαν είναι πολύ πιο καλός σαν χαρακτήρας.είναι πιο τρελαμένος, πιο σκοτεινός και πιο κυνικός γενικά στην συμπεριφορά του,αλλά ειδικά οταν σκότωνε.

:bow::bow::bow:

Nailed it!

Σχεδόν δηλαδή, μόνο ο Owen Wilson δε μου κάθεται καλά ως Μπράνιγκαν. :-k Θα σκεφτώ κάποιον καλύτερο όμως που θα μου πάει.

Ο βαλ κιλμερ τώρα μπορεί να κάνει τον πιγκουίνο όχι τον μπατμαν :lol::lol::lol:

@ραμολιμεντο

srsly?

μενα μου φαινεται αρκετα ΄λαθος’.

Leela πχ θελει κατι πιο, νταρντανατο (;), πχ μονο η Σταρμπακ μουρχεται στο μυαλο, αλλα επειδη ειναι διαστημανθρωπος κι αυτη. χμμ

Ο Μικαελ Σερα αποκλειεται εξαρχης γιατι δεν μπορει να παιξει αλλο ρολο, και ακομα και αυτος του στοκου θα τον δυσκολευε

το επεξεργαζομαι, θα επιστρεψω.

Η αλήθεια είναι ότι εστίασα περισσότερο στις επιλογές για Bender, Farnsworth και Zoidberg, που είναι άψογες. Για τους υπόλοιπους χαρακτήρες μπορώ όντως κι εγώ να βρω εναλλακτικές.

Στάρμπακ για κανένα λόγο Leela όμως ε.

Jason Segel για Fry;

Πω έχει πολύ ενδιαφέρον ε, πάω να ασχοληθώ κι εγώ!