Ψυχολογικά Τεστάκια

Ψηθήκατε? Για να περνάει η ώρα… Δεν ξέρω αν είναι και πολύ έγκυρα, αλλά έχουν την πλάκα τους κι είναι ενδιαφέροντα.
Απαντήστε με ειλικρίνεια και πείτε τις επιλογές σας ώστε να γίνουν βορά των υπόλοιπων αδιάκριτων. Επίσης, μπορείτε να βάλετε κάποια που ξέρετε εσείς και σας αρέσουν, στο στυλ των παρακάτω.

Α, και εννοείται ότι δεν κοιτάτε τις ερμηνείες εντός των σπόιλερ πριν σκεφτείτε τις απαντήσεις σας γιατί έτσι αχρηστεύεται το τεστ.
Και σχόλια που μπορεί να χαλάσουν τα τεστ στους επόμενους σε σπόιλερ πλιζ.

[SPOILER]Διαβάστε την παρακάτω ιστορία και απαντήστε στην ερώτηση όσο πιο αυθόρμητα και γρήγορα μπορείτε. Λοιπον, ειναι δυο νησια γειτονικα…στο ενα ζει ενας αγριος και ενας πολιτισμενος. Στο αλλο ζουν αρκετοι ανθρωποι, μεταξυ αυτων και μια κοπελα που ειναι ερωτευμενη με τον πολιτισμενο και εχει δεσμο μαζι του.
Θελει να παει στο απεναντι νησι προκειμενου να συναντησει τον αγαπημενο της. Ρωταει το μοναδικο βαρκαρη του νησιου, ποσα θελει να την παει απεναντι με τη βαρκα του. Ο βαρκαρης της απαντα οτι δε θελει λεφτα και οτι θα την παει στο νησι του καλου της, υπο τον ορο οτι θα ειναι γυμνη μεσα στη βαρκα. Η κοπελα σοκαρεται…δεν ξερει τι να κανει και παει να ζητησει τη βοηθεια του σοφου του νησιου.

Αυτος αφου, την ακουσε με προσοχη, της απαντησε:“Να κανεις παιδι μου αυτο που σε προσταζει η καρδια σου…” Κι ετσι η κοπελα αποφασισε να παει γυμνη, προκειμενου να συναντησει τον αγαπημενο της. Πραγματι τυπικος ο βαρκαρης την πηγε. Στην προκυμαια ομως ηταν ο αγριος…ο οποιος μολις ειδε γυναικα και μαλιστα γυμνη…τη βιασε… Την στιγμη του βιασμου ερχεται ο πολιτισμενος βλεπει το σκηνικο και εξαλλος λεει στην κοπελα να τα μαζεψει και να φυγει αμεσως! Ακους εκει, να ερθει γυμνη!

Δεν τη θελει πια…χωριζουν!!! Και τη διωχνει… Τελος ιστοριας… Εσεις πρεπει να αξιολογησετε τα 5 προσωπα, απο τον καλυτερο στον χειροτερο, δηλαδη, στο νουμερο 1 αυτος που πιστευετε οτι ηταν ο καλυτερος, στο 2 ο αμεσως επομενος … και στο 5 ο χειροτερος ολων…

Σας θυμιζω τα προσωπα: αγριος,πολιτισμενος,κοπελα,βαρκαρης,σοφος… Απαντηστε αμεσως και αυθορμητα.Μην αναλυσετε το πως και το γιατι… Οτι σας ερθει με το πρωτο ακουσμα… Μετα τα αποτελεσματα αν θελετε αιτιολογειστε τις απαντησεις και το σκεπτικο σας… Πριν, οχι…

Εγώ απάντησα:

σοφός, άγριος, βαρκάρης, κοπέλα, πολιτισμένος

Απαντήσεις:

Κάθε ένα από τα 5 πρόσωπα της ιστορίας αντιστοιχεί σε μία έννοια. Η σημαντικότητα αυτών για μας είναι ανάλογη με τη σειρά που βάλαμε τα πρόσωπα. Το νο 1 είναι το πιο σημαντικό, το 2 ακολουθεί, κτλ
κοπέλα = συναίσθημα
σοφός = λογική
άγριος = σεξ
πολιτισμένος = η άποψη του κόσμου για μας
βαρκάρης = χρήμα
[/SPOILER]

[SPOILER]1. Δεν είστε μόνος/η. Περπατάτε στο δάσος. Με ποιόν/ά περπατάτε μαζί;

 1. Βλέπετε ένα ζώο. Τι ζώο είναι αυτό;

 2. Ποια αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μεταξύ σας και του ζώου;

 3. Περπατάτε βαθύτερα στο δάσος. Βρισκετε ενα ξεφωτο και μπροστά σας είναι το σπίτι των ονείρων σας. Περιγραψτε το μέγεθος του.

 4. Το σπίτι των ονείρων σας περιβάλλεται από έναν φράκτη;

 5. Μπαίνετε μέσα στο σπίτι. Προχωράτε στην τραπεζαρία και βλέπετε το τραπέζι. Περιέγραψτε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.

 6. Βγαίνετε απ’ το σπίτι απο την πίσω πόρτα. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλυτζάνι. Από τί υλικά αποτελείται το φλυτζάνι;

 7. Τι κάνετε με το φλυτζάνι;

 8. Περπατάτε μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάτε υδατα. Περιγραψτε τον τυπο της υδατινης μορφης: (Ρυάκι, ποτάμι, θάλασσα, ωκεανός )

 9. Πως θα διασχίσετε το νερό;

Εγώ απάντησα:

1. Με την αδερφή μου
2. Ένα ελάφι
3. Το κοιτάμε, μας κοιτάει και μετά φεύγει
4. Δεν είναι πολύ μεγάλο, καλοφτιαγμένο, πέτρινο, με χρωματιστά ξύλινα παντζούρια
5. Ναι, έναν χαμηλό ξύλινο
6. Πάνω βλέπω ένα βάζο με λουλούδια, τραπεζομάντιλο, γύρω καρέκλες, χαλί, ένα τζάκι
7. Πορσελάνη
8. Το σηκώνω και το παίρνω μαζί μου
9. Ποτάμι
10. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει γέφυρα, βρίσκω ένα ρηχό σημείο και περνάω απέναντι τσαλαβουτώντας από 'κει

Ερμηνεία:

[SPOILER]1. Το πρόσωπο που περπατάτε μαζί είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σας.

 1. Το μέγεθος του ζώου είναι αντιπροσωπευτικό της αντίληψής σας για το μέγεθος των προβλημάτων σας.

 2. Η αλληλεπίδραση που έχετε με το ζώο είναι αντιπροσωπευτική για το πώς εξετάζετε τα προβλήματά σας (παθητικά/επιθετικά)

 3. Το μέγεθος του σπιτιού των ονείρων σας είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της φιλοδοξίας σας να επιλύσετε τα προβλήματα σας.

 4. Χωρίς φράκτη είναι ένδειξη μιας ανοικτής προσωπικότητας. Οι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι πάντα. Η παρουσία φράκτη δείχνει μια κλειστή προσωπικότητα.

 5. Εάν η απάντησή σας δεν περιελάμβανε τρόφιμα, ανθρώπους, ή λουλούδια, τότε είστε γενικά δυστυχισμένοι.

 6. Η αντοχή του υλικού με το οποίο το φλυτζάνι είναι φτιαγμένο είναι αντιπροσωπευτική της διάρκειας της σχέσης σας με το πρόσωπο που ονόμασατε στην ερώτηση 1. Παραδείγματος χάριν, το πλαστικό μίας χρήσης και το γυαλί δεν είναι ανθεκτικά, ενω το μέταλλο και το πλαστικό είναι ανθεκτικά.

 7. Η χρήση του φλυτζανιού είναι αντιπροσωπευτική της στάσης σας απέναντι στο πρόσωπο που ονομάσατε στην ερώτηση 1.

 8. Το μέγεθος του σώματος του ύδατος είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της σεξουαλικής επιθυμίας σας.

 9. Το πόσο βρεγμένοι περνάτε από το υδατινο σώμα είναι αναλογικά ενδεικτικό της σπουδαιότητας της σεξουαλικής σας ζωής.[/SPOILER]
  [/SPOILER]

[SPOILER]1) Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα,αλλα είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλα αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

 1. Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις ναπάρεις 20 τριαντάφυλλα για το/την αγόρι/κοπέλα σου. ΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ; (Οποιοσδήποτε συνδιασμός ακόμη και ένα χρώμα είναι εντάξει)

 2. Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς τοκουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις απο την καμαριέρανα πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/τηνπάρεις ο ίδιος. ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ζητάς απο την καμαριέρα ή πας μόνος σου;

 3. Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι. ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ; στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

 4. Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσυ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτεγια ύπνο σε ξεχωριστα δωμάτια. Ξυπνας το πρωι, και πας στο δωμάτιο του/τηςφίλης σου για να τον/την δεις.Μπαίνεις στο δωμάτιο: ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ/Α Ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ; (διάλεξε ένα)

 5. Είναι ώρα να πάς σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς ναπάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγοραή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου. ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

Εγώ απάντησα:

1. Τον μικρό, γιατί πιθανότατα θα έχω αργήσει:p
2. Μισά-μισά
3. Πάω μόνη μου
4. Στο κρεβάτι
5. Κοιμάται
6. Τον μεγάλο

Ερμηνεία:

[SPOILER]1. Οι δρόμοι αντιπροσωπεύουν την στάση σου στον έρωτα. Αν διάλεξες τον σύντομο, Ερωτεύεσαι γρήγορα και ευκολα. Αν διάλεξες τον μεγάλο, το πας αργά και δεν ερωτεύεσαι ευκολα.

 1. Ο αριθμός των κόκκινων τριανταφύλλων αντιπροσωπεύει πόσο περιμένεις να δώσεις σε μια σχέση. Ο αριθμός των άσπρων λουλουδιών αντιπροσωπεύει ποσο περιμένεις να πάρεις απο μια σχέση. Γι αυτό αν κάποιος διάλεξε όλα κόκκινα και ένα άσπρο, αυτός ή αυτή περιμένει να δώσει 90% σε μια σχέση καιπεριμένει να πάρει πίσω μόνο 10%.

 2. Αυτή η ερώτηση δείχνει τη στάση σου στο να αντιμετωπίζεις προβλήματα σε μια σχέση. Αν ζήτησες απο την καμαριέρα να φέρει την αγαπημένη σου, τότε κρύβεσαι απο τα προβλήματα και ίσως ζητάς κάποιον άλλο να παρέμβει. Ανπ ήγες και πήρες την αγαπημένη σου μόνος, τότε είσαι αρκετά ευθύς. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το αντιμετωπίζεις. Θες να το παλέψεις κατευθείαν.

 3. Το που τοποθετείς τα λουλούδια δείχνει πόσο συχνά θα ήθελες να βλέπεις τον σύντροφο σου. Βάζοντας τα λουλούδια στο κρεβάτι : Χρειάζεσαι πολύ επιβεβαίωση στη σχέση, και θα ήθελες να βλέπεις τον συντροφο σου κάθε μέρα, αν είναι δυνατον. Βάζοντας τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο δείχνει: Οτιδεν περιμένεις να βλέπεις τον συντροφο σου συχνά, το να τον/την βλέπειςμια φορά την εβδομάδα είναι εντάξει.

 4. Βρίσκοντας τον συντροφο σου να ΚΟΙΜΑΤΑΙ: Δέχεσαι τον ανθρωπο σου όπως είναι. Βρίσκοντας τον σύντροφο σου ΞΥΠΝΙΟ: Περιμένεις ο σύντροφος σου να ΑΛΛΑΞΕΙ για σένα.

 5. Οι δύο δρόμοι του γυρισμού αντιπροσωπεύουν το πόσο χρονικό διάστημα μένεις ερωτευμένος/η. Αν διάλεξες τον σύντομο ο έρωτας σου για κάποιον διαρκεί συνήθως λίγο. Αν διάλεξες τον μεγάλο, Τείνεις να μένεις ερωτευμένος για περισσότερο καιρό.[/SPOILER]
  [/SPOILER]

[SPOILER]Τι βλέπετε στην παρακάτω εικόνα;

Εγώ απάντησα:

Το προφανές!

Απάντηση:

Οι έρευνες έδειξαν ότι τα παιδιά δεν μπορούν να δουν το ζευγάρι που συνουσιάζεται, γιατί δεν έχουν τέτοιες εικόνες στην πρωτεύουσα μνήμη τους και αντί γι? αυτό βλέπουν 9 δελφίνια.
Σημείωση: Αυτό είναι ένα τεστ για «διεστραμμένα μυαλά». Αν δυσκολευτείτε να δείτε τα δελφίνια για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα τότε υπάρχει κάποιο μικρό?πρόβλημα!
[/SPOILER]

Μερικά άλλα ωραία τ’ αφήνω γιατί κουράστηκα και είναι αργά. Have fun με όσα σας κάνουν κέφι να απαντήσετε, και μετά θα 'χουμε και προσθήκες!

τέλεια, πάλι θα το ξημερώσω και απόψε.

στο πρώτο απάντησα:

[SPOILER]κοπέλα - άγριος - πολιτισμένος - σοφός - βαρκάρης
[/SPOILER]
τα υπόλοιπα θέλουν περισσότερο χρόνο. αργότερα. :stuck_out_tongue:

πάμε άλλο ένα.

[SPOILER]1) Προχωράς προς το σπίτι του αγοριού/κοπελιάς σου. Υπάρχουν δυο δρόμοι για να πας εκεί. Ο ένας είναι ένας ίσιος δρόμος που σε πάει εκεί γρήγορα,αλλα είναι συνηθισμένος και βαρετός. Ο άλλος είναι ένας με αρκετές στροφές και γεμάτος με αξιοθέατα στη διαδρομή, αλλα αργείς λίγο για να φτάσεις στο σπίτι του/της αγαπημένου/αγαπημένης σου ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

 1. Στο δρόμο βλέπεις δυο θάμνους με τριαντάφυλλα. Ο ένας είναι γεμάτος με άσπρα τριαντάφυλλα και ο άλλος με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αποφασίζεις ναπάρεις 20 τριαντάφυλλα για το/την αγόρι/κοπέλα σου. ΤΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ; (Οποιοσδήποτε συνδιασμός ακόμη και ένα χρώμα είναι εντάξει)

 2. Επιτέλους φτάνεις στο σπίτι του/της αγοριού/κοπέλας σου. Χτυπάς τοκουδούνι και απαντάει η καμαριέρα. Μπορείς να ζητήσεις απο την καμαριέρανα πει στο/στην αγόρι/κοπέλα σου να κατέβει, ή μπορείς να πας να τον/τηνπάρεις ο ίδιος. ΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ζητάς απο την καμαριέρα ή πας μόνος σου;

 3. Τώρα ανεβαίνεις στο δωμάτιο του/της φίλου/φίλης σου και δεν είναι κανείς εκεί. Μπορείς να αφήσεις τα τριαντάφυλλα στο παράθυρο ή στο κρεβάτι. ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ; στο κρεβάτι ή στο παράθυρο;

 4. Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Εσυ και ο/η αγαπημένος/αγαπημένη σου πάτεγια ύπνο σε ξεχωριστα δωμάτια. Ξυπνας το πρωι, και πας στο δωμάτιο του/τηςφίλης σου για να τον/την δεις.Μπαίνεις στο δωμάτιο: ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ/Α Ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ; (διάλεξε ένα)

 5. Είναι ώρα να πάς σπίτι σου τώρα, και ξεκινάς να πας πίσω. Μπορείς ναπάρεις τους δύο δρόμους: Τον συνηθισμένο, βαρετό που σε πάει σπίτι γρήγοραή αυτόν με τις στροφές, γεμάτο με τα αξιοθέατα που πάς με το πάσο σου. ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ; τον μικρό ή τον μεγάλο;

Εγώ απάντησα:

[SPOILER]1. τον μεγάλο
2. 20 λευκά
3. πάω μόνος μου
4. στο κρεβάτι
5. κοιμάται
6. τον μικρό[/SPOILER][/SPOILER]

και δεν έχω δει ακόμα τις ερμηνείες ε? δηλαδή μπορεί να έχω ξεφτιλιστεί δημοσίως τώρα. :stuck_out_tongue:

ενδιαφερον… αν και καποιες ερμηνειες εχει αποδειχθει οτι δεν μου ταιριαζουν…

για το πρωτο…

[SPOILER]σοφος - πολιτισμενος - κοπελα - αγριος - βαρκαρης[/SPOILER]

για το τριτο…

[SPOILER]1. Τον μεγαλο δρομο
2. 11 κοκκινα - 9 λευκα
3. Πάω μόνος μου
4. Στο κρεβάτι
5. Κοιμάται
6. Τον μικρο δρομο[/SPOILER]

Το πρωτο το χα ξανακανει στο σχολειο πριν αιωνες και το χα βρει χαζο σαν στορυ παντως και νομιζω ειχα βγαλει ακριβως τα ιδια.

[SPOILER]Λογικη
Χρημα
Συναισθημα
Σεξ
Η αποψη του κοσμου για εμας

.:-s[/SPOILER]

Εκανα και τα υπολοιπα αλλα ειναι πολλα και δεν τα γραφω, πλακα εχουν παντως.
Καψιματακι.

τώρα είδα τις ερμηνείες.

[SPOILER]στο πρώτο έπεσε μέσα 100%. στο τρίτο αν εξαιρέσεις αυτό με τα τριαντάφυλλα (η αναλογία θα έπρεπε να είναι 12 κόκκινα-8 λευκά), έπεσε μέσα σε όλα επίσης. oh well…
α, και στο τέταρτο όχι 3 δευτερόλεπτα, αλλά 10 λεπτά και ακόμη δεν έχω δει τα δελφίνια! :naughty:
το δεύτερο δεν το ποστάρω. too much info. ;p[/SPOILER]

στο τεταρτο εχω μετρησει επτα αντι για εννια δελφινια.τα αλλα δυο που ειναι…:-k

ααα σε οτι αφορα την εικονα…
αργησα πολυ να τα δω και η πλακα ειναι οτι ηξερα οτι υπαρχουν γιατι την ειχα ξαναδει παλιοτερα…:p:p
παω σε αλλο επιπεδο…
στραβομαρα και βλακεια…

Για το πρώτο:

[SPOILER]Λογική, συναίσθημα, άποψη του κόσμου για μένα, χρήμα, σεξ[/SPOILER]
Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα κάνω τώρα
Τα έχω ξαναδει στο παρελθόν…βλακείες λένε όλα:p

[SPOILER]κοπέλα - σοφός - αγροίκος - πολιτισμένος - βαρκάρης[/SPOILER]

[SPOILER]1. μόνος λολ!
2. ελάφι :expressionless:
3. του λέω ''που 'σαι μαν!"
4. ε καμιά 120αρια τετραγωνικά.
5. όχε
6. καρέκλες τριγύρω και έτοιμο φαΐ πάνω ^^
7. εεε αυτά τα άσπρα τα κλασσικά, πορσελάνη είναι?
8. το κοιτάω μέχρι να με κοιτάξει κι αυτό.
9. ωκεανός
10. δε θα το διασχίσω τζίζους κράηστ[/SPOILER]

 1. τον μικρό
 2. αυτό το τεστ δε μ’αρέσει. δε ξέρω, απ’όλα τα καλά, μισά μισά
 3. πάω μόνος, φύγε από μπροστά μου δουλάρα
 4. λολ τα πετάω στο κρεβάτι.
 5. ζζζ κοιμάται.
 6. τον μεγάλο τον γαμάτο.

στην εικόνα είδα ένα μπουκάλι με δύο τζίνι φυλακισμένα που εγαμιόσαντο.

domino <3

αλλά λίγο άκυρες ερμηνείες, ούτε οι μισές δε πέσαν μέσα.

καλα μην νομιζεις εγω πρωτα το προφανες σκεφτηκα:)
και μετα εψαχνα για δελφινια

Ποστ σαμαν στελνει στον ψυχιατρο ψυχιατρο. <3

τωρα γινανε 9:D

λολ γιατί ρε.

εγώ πάλι δεν κατάλαβα αυτό με τη ρόουζ. τη μία ο schuldineralex της μιλάει στο thread για τις χυλόπιτες χωρίς να έχει ποστάρει καν, την άλλη ο shaman της εκδηλώνει την αγάπη του σε thread με ψυχολογικά tests χωρίς να έχει ποστάρει επίσης…
what’s wrong with you people? τι σας έχει κάνει η πλανεύτρα? :country:

αχαχα ναι έκανα edit, μπερδεύω τη Ρόουζ με τη domino, είναι και οι δύο αξιαγάπητες

εδώ οι καρδούλες πήγαιναν στη domino που άνοιξε το θρεντ!

κι εγώ κάνα τέταρτο έκανα, άμα βρεις το ένα μετά τα βρίσκεις όλα βασικά.

Σαμανε παντως στο [SPOILER]Φαγι πανω στο τραπεζι και στο φυγε απο μπροστα δουλαρα σκεφτηκαμε παρομοια και σωστα/λογικα τολμω να πω.[/SPOILER]

Επισης εγω στο τελευταιο [SPOILER]εκανα κανα τεταρτο να δω με το ζορι 7 δελφινια,το ενα ειναι στο μνι της τυπισσας, τι 9 λετε ρε :-s[/SPOILER]

[SPOILER]μη ψαχνεις ισομεγεθη,τα 2 ειναι τζουνιορ![/SPOILER]

Εγώ το παράτησα στο λεπτό:|

εκανα μονο το 4ο (τα αλλα θα τα κανω οταν μπορεσω). ρε πουστη μου δεν μπορω να δω τα δελφινια! ουτε ενα! οταν ημουν μικρος τα ειχα δει (οπως ειπε κ ο ντεθακιας). τωρα τιποτα. ουτε ενα για το γαμωτο…
[B]πανε τα ωραια χρονια της αθωοτητας![/B] :lol:

γαμω τα τοπικ!