:lol::lol: Κι άλλη?!
Εγώ είμαι 1,75.
:lol::lol: Κι άλλη?!
Εγώ είμαι 1,75.
Εσύ υπερασπιζόσουν τις κοντές και σκεφτόμουν ‘‘δικιά μας είναι…’’, αλλά εσύ είσαι ψηλή τελικά…!!
Τι γίνεται εδώ μέσα ρε;; Δεν υπάρχει καμία κοπέλα κάτω από 1.60;; Αρχίζω και νιώθω μειονεκτικά…:-s
Νάτη κι άλλη!! Βρε! Τώρα δεν είπα τα πλεονεκτήματα??
Αχ ναι.!! Πόσο δίκιο έχεις.!! Αλλά…
Ξεκινώντας απ’το τελευταίο:
3) Αχ και μένα επειδή μικροδείχνω με λένε μικρή και χαριτωμένη (καλά ‘‘petite’’ δε με λες ακριβώς).
2) φοράω νούμερο 35 -το πολύ 36.
Γκρίνιες, γκρίνιες! Τς τς τς.
Αντιστοίχως,
3. αν παχύνω εγώ θα είμαι τερααάστια, όχι απλά παχουλή γυναίκα
2. εννοούσα ψηλοτάκουνα, έξτρα-ψηλοτάκουνα ή και σούπερ-ντούπερ-χάρντκορ τακούνια. Διαλέγεις και παίρνεις, χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς:p
[SIZE=“7”]ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ, ΜΑΓΚΕΣ![/SIZE]
Ναι. Σε περίπτωση που δεν έχετε στοιχειώδεις επαγωγικές ικανότητες, ο Μπλίντιν Χίστορυ είναι εδώ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Και πάλι, βλέπεις ανιωθίλα? 0 αντιδράσεις.[-X Μόνο ΕΝΑΣ είναι ο ανοιχτομάτης εδώ τελικά.
[SIZE=“5”]ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕΕΕ;;[/SIZE] :(
Μας ‘‘έπιασε’’ ο βλήδιν Παρά ταύτα, βλήδιν τις φώτο με σορτσάκι ξέχασέ τις :blues:
[SIZE=“5”]ΠΑΡΩΝ!!![/SIZE]
ον τοπικ: ΠΟΛΥ ενοχλητικο που παρατηρησα προσφατα! στα ΜΜΜ και ειδικα στα λεοφωρεια (συγκεκριμενα των Πατρων…), προσωπικα εγω εχω μεγαλο προβλημα να κρατηθω οταν στεκομαι ορθιος! σε καθε διαδρομη, βλεπω ολους απο κατω να ειναι στην θεση τους ομορφα και ωραια, ενω εγω εκτελω ταλαντωσεις με Α=0.5m…
επισης μεγαλο θεμα και με το κλιμα, και συγκεκριμενα στους ανεμους! εχω παρατηρησει οτι στις κοπελες τα μαλλια ειναι γενικα στην θεση τους οταν τα εχουν ελευθερα και φυσαει. ενω σε μενα τουλαχιστον, οταν φυσαει αναμαλλιαζομαι…
[SPOILER]Αυτο με τον αντιχειαρα και δεικτη δεν το πιασα.Μπορει να μου εξηγησει καποιος?[/SPOILER]
Ντεμεκ οι ψηλοί τον έχουμε σαν μπαμια, ενώ αν είσαι 1.50 και σε σηκωθεί θα αλλάξει το κέντρο βάρους σου…
ρε συ blaine ποιος είσαι να ουμ? ο γαργαντούας?
ναι περιπου…
χωρια απο υψος εχω και αλλα ιδιαιτερα χαρισματα η καταρες… (οπως τα δει κανεις…)
[B]έδιτ[/B] Μα γιατί το λες αυτό για τον εαυτό σου;
ψηλοί σε σχεση με τους γερμανούς ή τους κινέζους;
Αυτό δεν είναι θέμα ύψους, είναι θέμα τεχνολογίας - κοσμετικής επιστήμης
Ε μα, να αλλάζει το κέντρο βάρους σου κάθε τρεις κι εφτά, κατάρα είναι…
Πρώτον, 'ντάξει ρε Blaine που είσαι και σε άλλο υψόμετρο με μποφόρ ανελέητα πια!#-o :lol:
Δεύτερον, ποιες είναι αυτές που δεν αναμαλλιάζονται όταν φυσάει να τις ρωτήσω πώς το καταφέρνουν. Και η λακ έχει τα όριά της.
πατάω ignore σε όσες έχουν δηλώσει ύψος άνω του 1,65.