πεστα χρυσοστομε!!!
Το ιδανικό είναι κοντά στο 1.76 για κοπέλα… Δύσκολα να βρεις κάποια να είναι >1.85 και να μην είναι άχαρη… και αν την βρεις μάλλον θα ναι μοντέλα…
Πάντως συνήθως οι ψηλοί κολλάμε με κοντές…(έτσι ξέρω τουλάχιστον…) Εδώ εγώ είχα ήμουν για κανα 2 χρόνια με 1.60 άλογο…
ούτε καν.
<1.63
edit: ουπς, εκτός αν μιλάς για εσάς τα λελέκια.
στο περιπου εκει.
ειμαι 1 και 80 και αισθανομαι κοντος με αυτα που βλεπω εδω μεσα
το ιδανικό βασικά είναι ~1.56, απλά από 1.63 κάτω είναι acceptable 8)
κυριε shaman δεν θα διαφωνισω καθολου με τα λεγομενα σου.
ισα ισα συμφωνω με αυτο το 1,63 και κατω. αλλα για τους φυσιολογικους ανθρωπους!
εμεις αναγκαστικα εχουμε μεγαλυτερες απαιτησεις, γιατι για φαντασου με, εμενα, με μια 1,55…
(δεν λεω εχει και την βολικοτητα του μια τετοια διαφορα -if you know what i mean 8)-, αλλα για σοβαρη σχεση, χεσε μεσα…)
Ολοι εδω μεσα εντωμεταξυ ειναι 1,90 εγω γιατι βλεπω εξω να χει γεμισει ο κοσμος ζουμπαδες(1,75 μαξιμουμ);
γιατί βλέπεις έξω και δεν κοιτάς μέσα
Σιγά βρε… πόσοι απότα 5k ξέρω γω members απαντήσαν εδω…
Και πίστεψε με… σαν shortie (1.72 και 25 χιλιοστά ασπούμε) δεν το βλέπω αυτό που λες.
Ανάλογα θα μου πεις… Αν πχ. εσύ είσαι 1.80+ λογικό να μην μπορείς να εκτιμήσεις τις αποστάσεις σωστά από εκεί ψηλά.
Υγ.ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΩΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ.
190 speaking και με την εμπειρία μου θα ήθελα να τονίσω πως το πιο εκνευριστικό πράγμα για εμάς τους μας έχει ξεφύγει από τη συζήτηση.
Πάνω από κάθε τέντα, πατάρι, κρεβάτι, δέντρο και δεν ξέρω γω τι άλλο για μένα πιο εκνευριστικό είναι [B]η οικογένεια[/B]. Αν από τότε που πέρασα τους υπόλοιπους του σπιτιού στο ύψος, είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που άκουγα “Ρε συ, έλα να φτάσεις λίγο τη ζάχαρη από το ντουλάπι γιατί βαριέμαι να βάλω καρέκλα” ή το πλέον σουξεδάκι “Φτάνεις αυτή την κλωστή από τον ιστό της αράχνης να μην παλεύω;” οριακά το χρέος μπορεί και να το κάλυπτα ως large τύπος από μόνος μου…άει σιχτίρ…αλλά όταν λες “Καλά ρε παιδιά, τι με βάλατε εμένα τον ψηλό να σκουπίσω που πρέπει να σπάσω στα 32 για να φτάσω κάτω από το κρεβάτι”, κάνουν το παπί…κατάρα στο λαδέμπορα δλδ…
Α η γιαγιά μου λέει πως “ο ψηλός είναι υπηρέτης του κοντού”
Και μένα ότι στους ψηλούς ο τελευταίος όροφος ειναι ακατοίκητος
Δεν σε παίρνω pτα σοβαρά
καλα δεν εχω κ Το υψος…1,75.αλλα εχει γελιο ενα περιστατικο που μου εσκασε τωρα
γενικα επειδη μηχανολογια ηταν ανδροκρατουμενη σχολη ειχα 6 κολλητους και θεωρουσα οτι ειμαι καλα απο υψος(ενοιωθα φυσιολογικα) μιας και ο πιο κοντος ηταν ισα με μενα…μετα που βρηκαν γκομενες,μου λενε μια φορα τα κοριτσια τους να βγουμε κ καλα γυναικοπαρεα(απο το λυκειο ειχα να βγω με γυναικοπαρεα) και εκεινη τη φορα ενοιωσα τοσο πολυ αβολα που μου φταναν ολες στο στερνο…γιατι ειχα συνηθησει αλλιως…κ τοτε καταλαβα οτι η πλειοψηφια στην ελλαδα ειναι μαχιμουμ 1,65
(δεν το λεω κοροιδευτικα…απλα ετυχε κ τις εβλεπα ολες απο ψηλα και μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση!)!!:lol:
το λες αυτο τωρα, για να χασω οτι ελπιδα μου εχει απομεινει?..
Χαχαχα, δίκιο έχει η pax! Όταν περιτριγυρίζομαι από κοντές κοπέλες νιώθω υπερφυσική.
Γι’ αυτό αγαπώ τους ψηλούς και κρεμανταλάδες που μου ρίχνουν μερικά κεφάλια κι έχουν ανοικονόμητες χερούκλες και ποδάρες. Είστε αξιολάτρευτοι! Μη νιώθετε άσχημα!
Οι κοντές πάντως δεν θα 'πρεπε διόλου να παραπονιούνται για τρεις πολύ βασικούς λόγους:
- Έχουν μεγαλύτερο εύρος επιλογών σε άντρες (ο παράγων ύψος ουσιαστικά δεν τις αφορά)
- Φοράνε ό,τι διάολο παπούτσια θέλουν χωρίς να είναι freakshow
- Δείχνουν petite (ή petit, dunno) και χαριτωμένες πολύ ευκολότερα
Τα λέω αυτά σε κοντές που παραπονιούνται ότι οι φίλοι/γκόμενοί τους τις πειράζουν για το μπόι τους κι εύχονται να ήταν 5-10 εκατοστά ψηλότερες και με κοιτάζουν δύσπιστα. Καλά, χαζές είναι?
[SPOILER]Α. Και αυτό με τον αντίχειρα-δείκτη. Περιττό να πω δεν ισχύει.[/SPOILER]
Επι λεξη ο,τι ειπε η τελευταια. <3
Εύγε κορίτσια
Ο βασικός λόγος για τον οποίο τσακίζομαι κάθε φορά να πάω πολύ νωρίτερα στις συναυλίες μήπως και προλάβω να πάω μπροστά και να βλέπω σαν άνθρωπος. Όπως οι γιαγιάδες που πάνε νωρίς εκκλησία για να πιάσουν καθίσματα
Νικος. χαρηκα. <handshake>
ευχαριστουμε πολυ για την ηθικη εξιψωση! (που ολοι οι ψηλοι την χρειαζομαστε, κακα τα ψεματα)
[SPOILER]και +1000 για το τελευταιο σχολιο! :p[/SPOILER]
btw: τι υψος εχεις?