ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ????

Προκειτε για αλλο ενα σχεδιο των γυναικων προκειμενου να κυριευσουν τον κοσμο…

Σας πηραμε χαμπαρι ρε…

:lightsabre:

[SIZE=“6”]LOCK THIS THREAD!!![/SIZE]

#-o #-o #-o #-o
#-o #-o #-o #-o

Σαν πολύ αέρα δεν έχεις πάρει εσύ μεγάλε;
Είπαμε, αν δεν σου αρέσει, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.

Επίσης αν έχετε σκοπό να κάνετε περιτομή φροντίστε να μην έχετε καμια ασθένια που δεν κάνει να σασ ναρκώσουν και σασ κάνου μόνο τοπική γιατί θα σας ακούσει όλο το νοσοκομίο (και η γύρο περιοχή μαζι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Για ακροατρια των Cannibal Corpse σε βρισκω πολυ politcally corect! Καθολου gore…

δε θα θελα να φάω bannn.

Αγόρια συγγνώμη…δεν ήθελα να σας φοβίσω…:? just to inform…

καταπιεσμένο μου τέκνο

Κάπως έτσι! :wink:
More info:
Απλά ο χαλινός είναι ένας μικρός υμένας που συνδέει την βάλανο με την άκροποσθία (πέτσάκι). Φίμωση λοιπόν είναι η κατάσταση εκείνη κατά την οποία είναι αδύνατη η αποκάλυψη της βαλάνου (κεφαλής) του πέους. Η ακροποσθία, λοιπόν κατά την φίμωση είναι στενή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει ούτως ώστε η βάλανος να αποκαλύφθεί. Υπάρχουν και μερικές φιμώσεις όπου η ακροποσθία κατεβαίνει αλλά με δυσκολία. Σε αρκετές περιπτώσεις επίσης η ακροποσθία μπορεί να κατεβαίνει όταν το πέος είναι χαλαρό αλλά κατά την διάρκεια της στύσης όπου η βάλανος μεγαλώνει σε διάμετρο, η αποκάλυψη να είναι επώδυνη ή και ακόμα αδύνατη.
Η θεραπεία είναι μια και μοναδική περιτομή, κατά την οποία αφαιρείται χειρουργικά η ακροποσθία και και η ποσθή συρράφεται με την βάλανο. Συνήθως γίνεται τοπική αναισθησία και θα έλεγα ότι είναι αρκετά επώδυνη επέμβαση! Βεβαια το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για τον ασθενή αφού και δεν αντιμέτωπίζει πλέον προβλήματα αλλα και γιατι ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος λοιμώξεων και φλεγμονών! Αυτά!

νασαι καλα και ειχαμε μια περιεργεια…

Παλιά μου τέχνη…κόσκινο!
8)

αντε για να μαθαινουμε:p

you rock girl(ή όχι??δεν ξέρω αν είσαι κορίτσι αλλά δεν έχει να λέει…)!!!you rock:)

:oops:
Thanks, and yes I am a girl!:wink:

Eιλικρινά δεν περίμενα ποτέ:
α) Να υπάρξει τέτοιο thread ποτέ στο Rocking
β) Να συνεισφέρω κιόλας τα δύο-τρία πράγματα που ξέρω στο θέμα:!:

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…:smiley:

Λοιπόν, στην Αμερική η πρακτική είναι ο κανόνας. Εκεί οι περισσότεροι -ανεξάρτητα από θρησκεία- έχουν κάνει περιτομή όπως εδώ (Ευρώπη όχι μόνο Ελλάδα) οι περισσότεροι δεν έχουμε κάνει. Αυτό οδηγεί και σε κάποια αστεία, μας λένε “Hooded monks” (κουκουλοφόρους καλόγερους) κλπ.
Ακόμα και εκεί πάντως ο Ιατρικός Σύλλογος είναι αντίθετος στην πρακτική.
Διαβάστε και το αγγλικό Wikipedia link:

Eπειδή κάποιες έρευνες πριν από καμμία δεκαετία έβγαλαν πως οι μη-περιτετμημένοι άνδρες ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ άρχισαν να γίνονται της μόδας πλαστικές για αποκατάσταση (Penis foreskin restoration).

Στα περί καθαριότητας και υγείας τώρα: Γιατρός φίλος μου, μου έχει πεί πως οι πιθανότητες ουρολοίμωξης είναι υψηλότερες για τους περιτετμημένους.
Aυτό που γράφτηκε κάπου στο thread για την υγρασία ακούγεται λογικό αλλά για αυτό δεν υπάρχουν οι πετσέτες; :wink:
Με την ίδια λογική αφού υγρασία και δυσκολία καθαρισμού υπάρχει και σε άλλα σημεία του σώματος θα μπορούσε να αναπτυχθεί ολόκληρη νέα ιατρική ειδικότητα “βελτιωτικών ακρωτηριασμών”.:stuck_out_tongue: :smiley:

Aυτά…

Σ αυτό που λες για το ότι οι απερίτμητοι ευχαριστιούνται καλύτερα το sex έχεις δίκιο.Αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί το δέρμα,που κανονικά είναι προφυλαγμένο από το πετσάκι, σκληραίνει για να μην τραυματίζεται και ίσως χάνει λίγο την ευχαρίστηση της επαφής…

Ρωτήστε κι εμάς που το βιώνουμε χρόνια τώρα.

ρωτηστε τον πυραμιδα αμα ποναει!!!

κατι θα ξερει!!!

Πυραμιδα, ποναει?

Αλήθεια, πονάει?

ποναει ρε…στο year one ο αλλος φωναζε