ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ????

αποτι εχω ακουσει δεν πρεπει να την παιξεις για κανα δεκαημερο μετα για να μην φυγουν τα ραματα

ε, ραματα για μια βδομαδα εκει κατω, πρεπει να ποναει πολυ

Εγω 4 χρονων ημουνα δεν θυμαμαι αν πονεσε λιγο μετα. Παντως δεν ποναει απο κει και περα

Οι σελίδες 10 και 12 αυτού του τόπικ μ’ έκαναν για πρώτη φορά (για λίγο) να μη θέλω να έχω καμία σχέση μ’ αυτό το φόρουμ, να μη διαβάζω τίποτα σ’ αυτό. :expressionless:

Brutal shit, man… :-s

Scream Bloody GORE!

Το πιο γαμάτο (ή και όχι) θάναι η περιτομή να έρθει ως επακόλουθο άγριου σεξ.

Aν δεν ήταν κλειδωμένο, θα έκανα bump το θρεντ: ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ?

Σε κολλητό μου.
Σεξ.
Κόπηκε πετσάκι.
Νοσοκομείο.
Περιτομή!

Και απ’ότι έχει πει πονεσε…
το σημείο με το πετσάκι ειδικά. Like hell. τα υπόλοιπα ήταν απλά the downward spiral κι ετσ.

Πάντως η περιτομή τον κάνει να φένεται μεγαλύτερος (οχι ότι χρειαζομαστέ εμεις :p)#-o

Ψαγμένο;;;; :stuck_out_tongue:

Κοπελιά δεν πονάει και κάνει καλό στο πέος διότι δεν συγκεντρώνονται μικρόβια και είναι πιο εύκολη η ερωτική επαφή…

Για περισσότερες πληροφοριίες κοίτα στην wikipedia

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE
%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AE

Οσο μαλακία είναι η περιτομή τόσο μαλακία είναι και αυτό το θρέντ.

Γιατί ρε…δεν αναρωτήθηκες ποτέ αν πονάει η περιτομή; Εδώ είναι η απάντηση…

Ένας φίλος μου έκανε πριν κανα τριάρι βδομάδες περιτομή επειδή είχε κάποιο πρόβλημα και λέει πόναγε τόσο όταν του σηκωνόταν που το βράδυ έβλεπε γκεϊ τσόντες για να μην καυλώνει

Το εχει η παρεα με τις αμφιλεγομενες τσοντες ε ? :stuck_out_tongue:
Να μην εβλεπε καθολου δεν επαιζε ως σεναριο ?

ΟΜG

Αυτά είναι…

Τι φίλος είναι αυτός που του σηκώνεται ρε στο άσχετο κ βλέπει γκέι τσόντες για να καλύψει το ενδεχόμενο να μην του σηκωθεί;;

Φίλος να σου σταθεί στα δύσκολα πάντως δεν είναι…την έβαψες…

Κλείδωστε την αυτή την μαλακία ρε, όποτε την βλέπω πονάω…

Κοιταγε μπροστα το παιδι ρε.Συμβαινει πολλες φορες να καβλωσεις χωρις ιδιαιτερο λογο,οποτε αυτο ηταν κατι σαν σιγουρο αντικουκου για πιθανες μελλοντικες επαρσεις της σημαιας.

μου θυμίζει το παλιό ανέκδοτο με τον κυνηγό και την αρκούδα που τον πήδαγε…

“έλα μήτσο παραδέξου το δεν έρχεσαι στο δάσος για κυνήγι”

το ίδιο παίζει να συμβαίνει κ με τις γκέη τσόντες του παλικαριού…

Να του λεει το πουλι του “Παραδεξου το μητσο δεν με πετσοκοψες για λογους υγειας”?:stuck_out_tongue: