Πολλές…
Μία απλή ηταν πριν τρία χρόνια πήδηξα από τα 20 μέτρα στην θάλασσα
και τσάκισα την μέση μου και την πλάτη μου.
:roll:
Πολλές…
Μία απλή ηταν πριν τρία χρόνια πήδηξα από τα 20 μέτρα στην θάλασσα
και τσάκισα την μέση μου και την πλάτη μου.
:roll:
εχω κάνει μια ΄γιγαντοτεράστεια τρέλα που κρατάει ακόμα! …best western… :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Για πες!
ντρέπομαι…:-s
Έλα δε θα το πούμε σε κανέναν! :roll:
Eιδα live τον Νταλαρα.Ημουν μικρος.Μου αφησε τραυμα στην παιδικη μου ψυχη.Σμπαρεκουακ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχα!
ένα από όλα αυτά που έκανα αυτό το διάστημα ήταν να μείνω σε στο PLAZA HOTEL χωρίς να το σκεφτώ, χωρίς να έχω ρούχα, και με λεφτά ίσα ίσα να γυρίσω πίσω! μόνο και μόνο για να τον δω! και το χειρότερο είναι οτι τραβολογούσα και την κολλητή μου παρέα!:oops: :oops: :oops: :drunk:
Να πηδηξω απο το τριτο καταστρωμα ενος πλοιου στη θαλασσα… Ακομα πονανε τα ποδια μου…
Καταπληκτικη εμπειρια ομως!!!8)
Aπό το Sea Diamond πήδηξες μήπως?
:lol: :lol:
Στα 13 μου πήγα για ψάρεμα με τον ξαδερφό μου (συνομήλικος), σταμπάρει να πιάσει ένα χταπόδι στα 5 μέτρα περίπου, μου το δείχνει και του πήρα τη μπουκιά μέσα από το στόμα! :lol:
Ε, καλά δεν είναι η πιο μεγάλη τρέλα αλλά αυτή μου 'ρθε στο μυαλό τώρα… :roll:
To πλοίο ήταν εν κινήσει?(γιατί αυτό κάνει τη διαφορά)
Οχι ρε, αλλο τρελα και αλλο μαλακινση…:lol:
Καλα αμα ημασταν μαζι και εκανες κατι τετοιο θα ηταν τρελα γιατι μετα θα βρισκοσουν στη θαλασσα…
Γιατί πριν που θα ήμαστε, στο βουνό; :-k
5 το πρωί.Εγώ σε κατάσταση ημιμέθης και ένας έξυπνος με πετάει στη θάλασσα.Το σοκ εκείνης της στιγμής ακόμα το νιώθω8O :lol:
02-04-2007 Gigatron said:
Δε μου 'ρχεται κάτι αυτή τη στιγμή, μόλις θυμηθώ θα ποστάρω!
Yesterday Gigatron said:
Στα 13 μου πήγα για ψάρεμα με τον ξαδερφό μου (συνομήλικος), σταμπάρει να πιάσει ένα χταπόδι στα 5 μέτρα περίπου, μου το δείχνει και του πήρα τη μπουκιά μέσα από το στόμα!
Ε, καλά δεν είναι η πιο μεγάλη τρέλα αλλά αυτή μου 'ρθε στο μυαλό τώρα…
Oh yes!!!After 7+ months he remembered:lol: :lol: :lol:
Joking of course Gigatron:wink:
On topic:Χμ…δεν ξέρω…Να πατήσω μπροστινό φρένο στο ποδήλατο ενώ κατέβαινα κατηφόρα…Εφαγά μία τούμπα άστα να πάνε:lol:
Καλα, τις σαβουρες με το ποδηλατο τις εχω πληρωσει ακριβα… Σημαδια σε ολο μου το σωμα… Τα βλέπω και σκεφτομαι τι ωραια που περναγαμε πιτσιρικαδες… Που γυρνουσαμε με ενα ανοιγμενο κεφαλι και σκισμενα ποδια και χερια συνεχεια…
:lol: :lol: :lol:
Γέλασα με την ψυχή μου!!!
Η αλήθεια όμως είναι ότι τότε απλά ξέθαψα το θέμα.
Ε, πως να το κάνουμε είμαι και γαμάτος εκσκαφέας να 'ουμ!
κατά τις 5 το πρωί ξεκίνησα να πάω Μενίδι από Θησείο για μία (πιωμένος λιγάκι)…χωρίς ραντεβού…πφ…
5 το πρωι στο Μενιδι?Πρωινο ποτισμα στις φυτειες πηγες να κανεις?