Στριφτα για εργοστασιακα?

Σε αυτο εχεις δικιο εγω οταν το εκοψα της πρωτες 3 βδομαδες ημουν για να σκοτωσω ανθρωπο πολλα νευρα και δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ.Μετα σιγα σιγα ηρεμησα και μετα τον μηνα ημουν κομπλε.Το εχω κοψει εδω και 6 χρονια :slight_smile:

Εγώ δεν καπνίζω, πάντως, από τη μία όμως καταλαβαίνω τους καπνιστές. Υπάρχουν άνθρωποι, που δεν κάνουν μία μέρα χωρίς καφέ πχ. -εγώ είμαι ένας από αυτούς, άντε είμαι ένα βήμα πριν γίνω σαν αυτούς. Από την άλλη, βέβαια, κάνουν σαν “υστερικά” άμα δεν τραβήξουν μία τζούρα! 50% είναι μέσα στο μυαλό -σάμπως ο εθισμός, τί είναι;- και 50% εξάρτηση-εθισμός! Αν καταφέρεις και απεξαρτηθείς, θα ναι μαλακία να το ξανά αρχίσεις!

μου εχουν πει οτι κατα ποσο θα σε εθισει το τσιγαρο εξαρταται αν εχεις κατι στον οργανισμο σου.δεν τα πολυ ξερω αυτα.απλα μου το πε ενας φιλος που διαβαζει τετοιες ερευνες.αλλα μαλλον μ ελεγε μαλακιες:p

η αληθεια ειναι οτι εγω αν και σε περιοδους καπνιζα αρκετα(κυριως σε εξετασεις,αγχος και τετοια) υπαρχουν και μεγαλα διαστηματα που δεν το χω αγγιξει(οπως τωρα)και να πω την αληθεια δεν μου ελειπε κιολας.αντε να κανα κανα 2 σποραδικα

Βασικά αυτό:

Θυμάμαι ακόμα την εποχή που μόλις είχαν κόψει οι γονείς μου το τσιγάρο, το σπίτι είχε γεμίσει κομπολόγια επειδή ακριβώς θέλανε να απασχολούν τα χέρια τους με κάτι ωστε να μην ασχολούνται με το τσιγάρο. Τα νεύρα μου είχανε γίνει κρόσια από το τακ τακ του κομπολογιού και κάθε φορά τους έλεγα να αρχίσουν το πλέξιμο…

Με είχε πει ένας καθηγητής μου ότι στα πρώτα 3-4 χρόνια είναι ευκαιρία να κόψεις το κάπνισμα γιατί τότε μπορείς! Ποιο μετά είναι δύσολο… Σιγ-α-σιγά έφτασα στο σημείο που άρχισε να υσχύει αυτό που λέει… Έχω φτάσει να καπνίζω 4 χρόνια και από κει που έλεγα ότι ‘εντάξη μωρέ, το κόβω όποτε γουστάρω…’ να μην καπνίζω για λίγες ώρες και να ψάχνω τσιγάρο!! Και πάλι… μπόρω να το κοψω! Απλώς αρχισε ήδη να δυσκολέυει το πράγμα!!! Ο μόνος αρκετά ευκολος τρόπος να κόψεις το κάπνισμα είναι άμα βγάλεις καμία ασθενια… Πχ, εγώ έβγαλα πρόβλημα με το στομάχι και ούτε που ειχα όρεξη να καπνίσω!! Άσχετο που το ξανάρχισα επειδη με άρεζε!! :stuck_out_tongue:

Καλά στα έλεγε ο φίλος σου!Δεν έχουνε όλοι οι οργανισμοί την ίδια τάση για εθισμό σε οποιαδήποτε ουσία…

Ναι!!! Δεν ειναι? Εγω τωρα τελευταια τα εχω πετυχει σε φιλους μου που κανουν στριφτα…μεχρι τωρα ειχαν η τα Swan η τα Rizla…

winston μπλε 100αρι <3

Όταν έκανα είχα δοκιμάσει διάφορες μάρκες εργοστασιακών και στριφτών.Είχα καταλήξει στα στριφτά,όχι μόνο για τα χρήματα,μου άρεσε πιο πολύ που ο καπνός δεν ήταν τόσο “στεγνός”,μου φαινόταν πιο καθαρός και πιο ελαφρύς (έκανα τα άσπρα).Από ένα σημείο και μετά,όταν έκανα για πολύ καιρό στριφτά,τα εργοστασιακά μου φαίνονταν αηδία.

camel στριφτα μονον

Ο Ασσος κασετινα φιλτρο εχει σταματησει να βγαινει;

Εγώ πάλι όχι, αλλά απ’ το να πιάσει κανείς το πιο βλάχικο αντικείμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας (ονόματι ΚΟΜΠΟΛΟΙ) και να μας σπάσει τ’ αρχίδια με το τακα τακα, να πα να καπνίσει και ξυλόσομπα.

Αν κάνει και τα δύο, τότε τί να πω. θα νιώσω τρομερή απογοήτευση για το ανθρώπινο γένος.

Καπνίζω 7 χρόνια και σκέφτομαι να το κόψω μαχαίρι, άντε καμιά τράκα στο τσακίρ κέφι. Τα πήρα άσχημα με τις νέες αυξήσεις του καπνού και συνολικά μαζεύονται πολλά λεφτά, όχι ότι πριν δεν ήταν αλλά ένας λόγος ακόμα παραπάνω (μαζί με την υγεία :stuck_out_tongue: ). 4 τσιγάρα τις τελευταίες 8 μέρες. Καλά πάμε.

Μέχρι και ο μπιλροκι καπνίζει πλέον. Too mainstream :!:

ΤΙ ΛΕΣ.

τακα τακα και τα μυαλά στα καγκελα ρε:!:

Εγω δεν καταλαβαινω αυτους που το κοβουν για χρονια και μετα το ξανααρχιζουν. Εχει σταματησει να υπαρχει εθισμος και εξαρτηση απο νικοτινη αρα ειναι καθαρα βλακεια. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να το αρχισεις αφου βρωμαει αλλα οκ.

σιχαμενη συνηθεια.παντως ο camel που κανω εγω ανεβηκε μονο 40 λεπτα τωρα.

Γιατι σε κανει να φαινεσαι πιο πολυ αντρας.

Αμα σου επηρεασει τη στυση να δεις ποσο αντρας θα φαινεσαι :lol:.