Κατά κύριο λόγο στριφτά. Κλασικός κίτρινος χολμπορν με πράσινα χαρτάκια αλλά κυρίως
[SPOILER]
[SIZE=“5”]+[/SIZE]
[SIZE=“5”]+[/SIZE]
[/SPOILER]
Αλλά όταν περισσεύει κανένα ψιλό:
[SPOILER][/SPOILER]
Κατά κύριο λόγο στριφτά. Κλασικός κίτρινος χολμπορν με πράσινα χαρτάκια αλλά κυρίως
[SPOILER]
[SIZE=“5”]+[/SIZE]
[SIZE=“5”]+[/SIZE]
[/SPOILER]
Αλλά όταν περισσεύει κανένα ψιλό:
[SPOILER][/SPOILER]
ενας φιλος καπνιζει βιολογικο και μυριζει πολυ ωραια,δεν εχω δοκιμασει βεβαια…αλλα δεν ειναι αποπνικτικος οπως οι αλλοι…και πιο φθηνος.
αν αυτο που εννοεις ειναι φυσικος 100 τοις 100, εγω κανω φυσικο και ειναι πολυ καλος και σε γευση αλλα και σε λεφτα αλλα πρεπει να κανεις συντηρηση καλη αλλιως ξηραινεται πολυ γρηγορα…
Χύμα καπνό παίρνει δηλαδή;
ναι σεηβαλεκος αυτο εννοω…ναι μανατζερ…
θες να αγιασεις και δεν μπορεις!πανω που ειχα κανα μηνα το ηλεκτρονικο και περναγα τζαμι απο φυσικης καταστασης πλευρα…ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ(σημερα το πηρα γραμμη)!!!ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!=D>
αντε να ξανανεβαινω σκαλες με αερα τωρα
Ήρθε καπνός Λάκι Στραικ;;;;;;;;;;;;;;;
…αν δεν μπορείτε να το κόψετε, υπάρχει και το ηλεκτρονικό…και με πολλές γεύσεις…εγώ πάντως από 01/01/2009 τό’κοψα μαχαίρι…χωρίς το ηλεκτρονικό…απλά τό’κοψα:):!:
Το μαξιμουμ 4-5 την ημερα 1-2 το πρωι στο σχολειο και ενα σε καθε διαλλειμμα…Lucky Strike σκληρο απο βιομηχανικα, Craven μπλε με πρασινα χαρτακια και φιλτρακια απο εκεινα τα καινουρια τα γαματα της Old Holborn που ειναι σε μια πορτοκαλι θηκουλα σαν σπιρτοκουτο η τα κλασικα Swan…βεβαια καπνο κανω μονο απο τρακα…πανω μου κουβαλαω βιομηχανικα…ξεκινησα εντωμεταξυ με Prince, αλλα δεν μ’ αρεσαν και το 2ο καλυτερο βιομηχανικο που εχω δοκιμασει ειναι το Karelia στη χρυση κασετινα…
ΥΓ αν βγω ο αριθμος διπλασιαζεται
ΥΓ2 παντως δεν ειναι και τιποτα δυσκολο να συγκρατιεσαι και να μην γινεσαι φουγαρο…οταν θελεις να βαλεις στον εαυτο σου ορια και προσπαθησεις πραγματικα τοτε το πετυχαινεις…και εγω ας πουμε εχω βγαλει σχεδον μηνα ολοκληρο χωρις τσιγαρο…δεν ειναι τιποτα…
Οταν πριν 5 χρονια που εκοψα το τσιγαρο η τιμη του πακετου ηταν στα 2.75 και τωρα εχει 4.20 και αναμενετε να παει στα 5 λεω χαλαλι ολα αυτα τα κιλα που πηρα
Στριφτά πάντοτε… βάζεις ένα ασημένιο χαρτάκι να μην καπνίζεις όλη τη χαρτούρα λες και καπνίζεις χαρτί από βιβλίο, μαλακίζεσαι και λίγο μέχρι να μάθεις να στρίβεις και γελάς με τα χάλια σου οπότε περνάς καλά και σκυλοβρίζεις όταν έχει αέρα και ψάχνεις μια μεριά που να “κόβει” για να στρίψεις… κλασσικές στιγμές!
Εχει αυξηθει δραματικα ο αριθμος των κοριτσουδιων που καπνιζουνε απο νωρις ή ειναι η ιδεα μου; [-X
Aυτά εννοείς καινούργια???
Καινούργια δεν είναι και γενικά είναι απ’ τα πιο σάπια που έχω δει, λιώνουν που λέει ο λόγος αλλά έχε χάρη που χουν 50 λεπτά…
Έχει δεν έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός, προσωπική μου άποψη είναι πως όλα είναι μέσα στο μυαλό και όσον αφορά το κάπνισμα, το θέμα είναι να μην μπεις στην λογική που λέει “α, είμαι καπνιστής/καπνίστρια, θέλω τσιγάρο εδώ και τώρα, δεν μπορώ/δεν αντέχω”. Εγώ, είμαι στην αντιθετη μεριά, ναι μεν τσιγάρο, αλλά και να μην κάνω και για 2 μήνες δε με νοιάζει! Η παραπάνω είναι η άποψη μου και πως το οτι πολλοί λένε “ναι ναι θα το κόψω” και “ναι βέβαια προσπαθώ να το κόψω… τα τελευταία 5 χρόνια” (!) είναι απλά μαααλααακιιιιεεες (συγνώμη κιόλας)! Δεν θέλουν απλά να το κόψουν και το κρυβουν κι απ’ τους εαυτούς τους!
Το οτι ειναι εθιστικη ουσια δε σου λεει κατι, απλα δε θελουν να το κοψουν…
Η ζωήήήη μου όοολη είναι εναα τσιγάάάααρο, που δεν το γουστάάάαρω κι όμως το φουμάάάαρω!!!
Αφού έχει και το κλασσικό “εμένα δεν με πειράζει να μην καπνίσω 2 μήνες και όποτε θέλω το κόβω” τι κάθεσαι και ασχολείσαι…
Καλα κι εγω στα 17 μου ετσι ελεγα, οποτε θελω το κοβω. Το χα κοψει μαλιστα για ενα μηνα.
Εχμ, νομιζω περισσοτερο ειναι θεμα ψυχολογικο το να το κοψεις, στους περισσοτερους λειπει η κινηση δλδ, η απεξαρτηση απο την νικοτινη κραταει λιγες μερες.