Η Πρώτη Συναυλία που Είδαμε

“If I started from the top” που λένε και οι πρώτοι στίχοι του “To live forever”
Drumtech ξεκίνησες από ένα από τα καλύτερα live που έχουμε δεί στην Αθήνα. Όλο το διήμερο ήταν απίστευτο (δεν ξέρω αν ήσουν και τα δύο βράδια) και δυστυχώς μάλλον δεν παίζει να δούμε ξανά κάτι τέτοιο από τους Theater. Eίπε μετά ο Portnoy πως τους έπεφτε μικρός ο χώρος και δεν ξέρω τι άλλο…

1. Uriah Heep το 1997 σε ένα sold out Ρόδον με απίστευτα κέφια και να φεύγω μισολιπόθυμος. Ακόμα ακούω το Rainbow Demon και το Bird Of Prey στα αυτιά μου …
  2. Gamma Ray/Hammerfall επίσης το 1997 η τελευταία συναυλία της περιοδίας τους. Ο Kai Hansen σε τρελά κέφια να σκαρφαλώνει από τη σκηνή του Ρόδον στον εξώστη (!!) και τελικά να βουτάει από ψηλά στο κοινό. Ήταν που ήταν πήχτρα παραλίγο να ποδοπατήσουμε ο ένας τον άλλον. Οι G.R. μόνο πρέπει νά έπαιξαν πάνω από 2 ώρες με 3 encore οπου στο τελευταίο ετοιμαζόμασταν να φύγουμε και ο Hansen μας φώναζε πίσω!
  3. Crazy World Of Arthur Brown το 1998 σε ένα μισοάδειο (ή μήπως μισογεμάτο;) Ρόδον και ακόμα θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει ποτέ…

Α, ρε αναμνήσεις… Έχει κλείσει και το Ρόδον… Πάει γεράσαμε… :-s

PURPLE το 2000 στη Θεσσαλονίκη …18 ετών τότε…:frowning: ¨ηταν κ ένας μαλλιάς μπροστά κ τίναζε τα μαλλιά κ τον ιδρώτα του πάνω μου…Πολύ απογοητεύτηκα κ απο τους purple k απο τον μαλλιά…:stuck_out_tongue:

massive attack 2003 . απιστευτο live ακομα το θυμανε :slight_smile:

Το πρωτο μου metal Live ηταν οι Rotting Christ στην περιοδεια για το Khronos αλμπουμ.
Το πρωτο μου ροκ Live ηταν οι τρυπες στην περιοδεια για το μεσα στη νυχτα των αλλων στο
καστρο του Ριου.

Πυξ Λαξ το 2002…Η πρωτη μεγαλη συναυλια που ειδα ηταν οι Judas Priest το 2004 at R/W…

Τρίτη 21 Ιουνίου 2005, Terra Vibe, Μαλακάσα. Iron Maiden…

Γενικά δεν μπορώ να θυμιθώ,αλλά η πρώτη-πρώτη σοβαρή συναυλία που είχα δεί ήτανε οι Judas Priest στο Rockwave 2004,μαζί με Nightwish,Queensryche και Nightfall.Θυμάμαι το χαβαλέ,τη καλή διάθεση και τα διάφορα αστεία περιστατικά,είτε με τη παρέα είτε γενικά(π.χ.όταν ο εκφωνητής άρχισε να λέει τα ονόματα των αυτοκινίτων που ήταν παρκαρισμένα παράνομα,που κάθε φορά που ακουγότανε ένας αριθμός φωνάζαμε όλοι μαζί:ΟΛΕ!:lol: , ή και το άλλο,με μια κοπελιά που είχε σηκωθεί στις πλάτες του γκόμενου της και την κράζαμε,οπότε μας κάνει κωλοδάχτυλο και αρχίζει όλος το πλύθος γύρω και της πετάει μπουκάλια με νερό μέχρι να κατέβει κάτω:lol: ).

Τότε είχαμε την αίσθηση ότι οι συναυλίες στην Ελλάδα θα βελτιωνόντουσαν απίστευτα…

scorpions με whitesnake στο καραισκακη

Arthur Brown??? :x

Πάλι, πάλι, πάλι! :please:

περιμενες να δεις τον blackmore μηπως??:-k

Όχι απλά δεν ήταν οι purple που άκουγα μικρή :frowning: Δε μου άρεσαν ούτε σαν παρουσία …γενικά το live μου είχε φανεί μεγάλη μούφα…

Απο ξένα συγκροτήματα Maiden το Σεπτέμβρη του '88 στα Φιλαδέλφεια. Δεν θυμάμαι τίποτα πια. Ήταν μεγάλο το σοκ…

η χειροτερη συναυλια που εχω παει με διαφορα κιολας! κολο χωρος κακος ηχος κ ο Lord να ειναι μετριος…:frowning:

Την ιδια χρονια που τους ειχα δει στο ΟΑΚΑ ηταν μαρκα η χειροτερη συναυλια που εχω δει εβερ.
Χαλια ηχος,ανυπαρκτος εξαερισμος μαλακες να πινουν μπαφους και να εχουμε μαστουρωσει κι εγω ειχα να προσεχω και τη νονα μου που νομιζε οτι θα ακουσει το Soldier of fortune :smiley:

να φανατσεις οι περισσοτεροι μολις τελιωσε αυτο λεγανε!#-o
" γιατι ρε δεν παιξαν κ το Soldier of fortune" #-o :lol:

δν ξερω αλλα μου φαινεται υπερβολικο να ειναι η χειροτερη που ειδες ποτε…δηλαδη απο εκει και περα πρεπει να ειδες απιστευτα γκρουπ…τεσπα οσον αφορα τις συνθηκες θα συμφωνησω με τον blues ηταν οι χειροτερες δυνατες,αλλα μονο σαυτο συμφωνουμε!

:lol: Aν η νονά σου περίμενε να ακούσει το Soldier of Fortune φταις και εσύ που δεν της είχες πεί ποιό Mark θα έβλεπε:lol: :stuck_out_tongue:

Τώρα συμφωνώ για το ότι ήταν ο πιό ακατάλληλος συναυλιακός χώρος που έχουμε δεί ποτέ στην Αθήνα, οι συνθήκες ήταν όντως τριτοκοσμικές.
Αλλά η απόδοση της μπάντας μόνο κακή δεν ήταν. Αν η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική για εμάς, πόσο μάλλον για αυτούς που έπρεπε και να παίξουν κάτω από αυτές τις συνθήκες και είχαν και τα φώτα της σκηνής να εντείνουν την ζέστη.
Κυκλοφορεί ευρέως και bootleg από την συγκεκριμένη εμφάνιση όπου μπορεί όποιος θέλει να κούσει πως έπαιξαν.
Και ας μην ξεχνάμε πως το 2000 ήταν και η μόνη χρονιά που είχαμε την τύχη να δούμε Morse-Lord μαζί στην σκηνή στην Ελλάδα.8)

Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν ήταν τόσο άσχημοι. Θυμάμαι ακόμα την ατέλειωτη ουρά που μας έκανε να χάσουμε τα 2 πρωτα κομμάτια και να μπούμε τελικά με ντου (το εισητήριό μου το έχω ακόμα ατσεκάριστο) στο τσακ για να προλάβουμε το “Pictures Of Home”. Και μόνο για το τραγούδι αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα κακό για τη συναυλία - το περίμενα πως και πως. Άσε που τελικά ήμουνα τυχερός και βρήκα “θέση” μπροστά από μία κολόνα ψηλά και πολύ κοντά στη σκηνή.

Rock of Gods 1996
Τελίωνα γυμνάσιο και είχα πάει με ασπρη μπλουζίτσα οικολογική και μαλλάκι μέχρι λίγο κάτω απο το μάγουλο.
Οι Slayer έρχονταν για πρώτη φορά και όλοι οι καυλωμένοι απο παλιά οπαδοί τους που περίμεναν τόσο καιρό ήρθαν να τους δούν. Μιλάμε για παλιές φρουρές του μέταλ, το τι αρβύλα, 80’ς ντύσιμο (μέχρι και αυθεντική To megatherion μπλούζα είδα εκείνη τη μέρα, με συναυλίες απο πίσω, υπερλιωμένη και ένιωσα δέος) δεν περιγράφεται. Απο τότε δεν έχω ξαναδεί τέτοια μάζωξη υπερπορωμένων λαίουρων (εκτός ίσως απο motorhead το 98 που χαν έρθει στο Ρόδον όλοι οι χαρλεάδες και οι ρέμαλοι).