Η Πρώτη Συναυλία που Είδαμε

περα απο τις συνθηκες που ηταν οι πιο αθλιες ever δεν μου αρεσε κ η αποδοση τους!
περα του morse που επαιξε πολυ καλα κανεις αλλος δεν ειχε πιασει καλη αποδοση κ ιδικα ο lord ακομα θυμαμε που παει να κανει το σολο του highway star κ δεν του βγαινει…:frowning:
(δεν νομιζω να θελετε να πω για την αποδοση του vliman e?:lol: :stuck_out_tongue: )

Παπακωνσταντινου ρεεεεεεεεεεεεε:!: :!: :!: :bow:

Βασιλη ζουμε για να σ’ακουμεεε!!!

Noμιζω οτι ηταν μια συναυλια του Παπακωνσταντινου στην Λευκαδα το 1988(ή καπου τοτε),οπου ειχα μπει με την αδερφη μου τσαμπε, διοτι 4 μερες πριν η πρωτη και original συναυλια ειχε διακοπει λογω καταιγιδας στην μεση…θυμαμαι οτι εξω απο το Εθνικο Σταδιο Λευκαδος, εδρα του ιστορικου Τυληκρατη,ειχαν βαλει ενα χαρτοκουτι που ελεγε χαρακτηριστικα<<εισοδος 100 δραχμες για να μην βρεξει!!!>> #-o #-o :lol: …ειχα παθει πλακα σαν πιτσιρικι με την ενταση των ηχειων αφου απο το 3ο τραγουδι και μετα ειχα κλεισει τα αυτια μου8O

Η πρωτη μεταλ συναυλια ηταν τον φεβρουαριο του 1995 ,στο Ροδον με την 2η επισκεψη των Skyclad στην Ελλαδα,μετα τον Μαιο του 1994…ακομα εχω το τζην μπουφαν με τις υπογραφες toy Martin Walkier και της παρεας του ,που υπεγραφαν αυτογραφα και εδιναν χειραψιες με τους οπαδους τους στο Rock City στην Σολωνος,κατω απο την Ομονοια…ειχαν γινει και λιγο γκολ απο τις μπυρες εκεινη την Παρασκευη το βραδυ…η συναυλια ηταν στο Ροδον Κυριακη βραδυ,οταν πρωοθουσαν το Prince of Poverty Line και επαιξαν και τραγουδια απο το νεο τους τοτε Silent Whales of Lunar Sea…Καλος πανικος,ανελεητο headbanging και ωραιο κλιμα απο ολους μας τοτε…αν και ψαρωμενος ημουν τελικα εκδηλωτικος ,με ανεβοκατεβασμα του λαιμου και χοροπηδητο σαν κατσικι!!!(ημουν στον εξωστη πισω για να εχω καλη θεα και να αποφυγω τυχον συμπιεση απο συμμεταλαδες!!)…μα καλα…γιατι καποιοι αναψαν αναπτηρες στο Οne piece puzzle?λες και τραγουδαγαν το Winds of Change των Scorpions!!!8)
Nικος Summoning

η πρώτη (μη κλασική) συναυλία ήταν morbid angel στο ρόδον(τη 2η φορά),

(υπερκαύλα)

Το πρώτο μεγαλο φεστιβάλ που πήγα…Μιλαμε τότε υπήρχε πραγματική διψα για συναυλίες ανεξάρτητα το ποιοι θα ερχόντουσαν…Αλλες εποχές,αλλα ηθη και έθιμα…(Με είχε παρει και φωτο το Hammer…:lol: Aν την βρω ανέβηκε επιτόπου…)

η συναυλια που αναφερεσαι ηταν το 1990
στο Σ.Ε.Φ.μηπως δεν ησουν εκει?μη λες ψεματα θα σε μαλωσω.(πλακα κανω,μην παρεξηγιεσαι)

καλα ριχνω πολυ γελιο σάυτο το thread.αν δεν ειδες τον RORY το 81 στη νεα φιλαδελφεια η μονη περιπτωση να τον ειδες στην ελλαδα ειναι στον υπνο σου.γραψτε γιαυτα που εχετε ζησει και οχι για αυτα που θα θελατε να ειχατε ζησει

bb king to 2000 στον πειραια(δυο βηματα απο το σπιτι μου δηλαδη)οπου μας εστειλε.μετα rockwave με oasis οπου απογοητευτηκα.και μετα rockwave 2001 με priest

Puressence στο Ροδον to 1999

το εισητηριο που φαινεται το γραμμα p τι ειναι??

μμ rasmus στο club 22 το 2004 :lol:

Maiden πέρσι το Μάρτη, και στο καπάκι Σάξονες.

Απο metal, η πρώτη συναυλία που είδα ήταν Sepultura σε περιοδία απο το Arise το 1992 στον Ελλήσποντο Θεσ/νίκης.

Συναυλίες γενικότερα, απο το δήμοτικο…δηλαδή 1984+, κάτι Πανούσης, Παπακωνσταντίνου κ.α.

Τυπικα μια του Νταλαρα οταν ημουν 5-6. Δεν ηξερα τι ειναι, που παω, τι ειμαι, γι’αυτο δε μετραει. Ουσιαστικα ηταν το 2004 οταν ημουν 12 ετων. Στο rockwave, την ημερα των Priest. Ειδα και nightwish και queensryche.

Εμένα η πρώτη μου ήταν Deep Purple στη Θεσσαλονίκη το 2001. 12 χρονών ήμουν, πήγα εγώ, ο πατέρας μου και η θεία μου. Και θυμάμαι είχε ρίξει έναν κατακλυσμό λίγο πριν αρχίσουν και πολύς κόσμος άρχισε να φεύγει. Είχαμε γίνει εντελώς λούτσα, όποτε την κάνουμε κι εμείς, ενώ ρίχναμε χριστοπαναγίες (‘νταξ’, εγώ δεν έριχνά, ήμουν μικρός). Και μόλις φτάσαμε σπίτι έκανε ξαστεριά. #-o Οπότε αλλάζουμε στο τσακ- μπαμ και ξαναγυρίζουμε, μπας και άρχιζε. Ευτυχώς έπαιξαν και τους είδαμε.

στο σινε-νταλια στο αιγαλεω 1984.2 ελληνικα μεταλ γκρουπ τους underpower και tnt.οι πρωτοι αργοτερα ονομαστηκαν crash η κατι τετοιο.

Εμένα η πρώτη μου συναυλία ήταν των Καρδιτσιωτών sleazers “Deathvalves” και είμαι πολύ περήφανος!!!:slight_smile:

Παπακωνσταντίνου πριν 2,5 χρονια παπαγου
και απο ροκ?αγλικου περιεχομενου placebo λυκαβητος

Χα, τι μικρός που είμαι ακόμα… Queensryche 2003 (Λυκαβηττο)