Metal μέρα του Rockwave 2001
Judas Priest
Megadeth
Cradle Of Filth
Savatage
Rotting Christ
Ωραία πράματα…
Metal μέρα του Rockwave 2001
Judas Priest
Megadeth
Cradle Of Filth
Savatage
Rotting Christ
Ωραία πράματα…
Panx Romana τον Μαρτη του 95…
Metallica 1993…
κλαψ.ο μονος λογος για τον οποιο θα ηθελα να ειχα γεννηθει 10 χρονια πιο μπροστα.οι metallica στη πιο επιτυχημενη περιοδεια τους.παντως χαρη σ’ενα ξαδερφο εχω αντιγραφο του εισητηριου
Πρωτη συναυλια ηταν του Παπακωνσταντινου πριν 4-5 χρονια στα Χανια.Αρχικα επειδη τοτε μου αρεσε ο Χατζηγιαννης ηθελα να παω εκει αλλα ευτυχως δεν ειχε εισητηρια και πηγα στον Παπακωνσταντινου:)
η 1η γενικα ηταν της βανδη, οταν ημουνα 7 …
μετα απο αυτη (στην εφηβεια πια) ειδα κατι φιλους α παιζουν, και η 1η μου ροκ απο γνωστα συγκροτηματα ηταν το φετινο rockwave:D
Καπου το 89- 90-91 ειδα στην λεωφορο Santana/Anderson,James Brown,Iggy Pop και Deep Purple με τραγουδιστη τον J.L Turner.Τωρα δεν θυμαμαι ποια απο αυτες ηταν η πρωτη και ποτε γινανε ακριβως.
Jethro Tull στη Μονή Λαζαριστών, το καλοκαίρι του 2003. Ήταν ονειρικά γιατί ήμουν 13 χρονών και τους άκουγα από τα 10 μου…
Δευτερα 18 Ιουνιου 2007
SCORPIONS LIVE IN ATHENS -KARAISKAKH
ε οκ… ηταν κατι παραπανω απο μαγευτικο. στο still loving you οσοι ειχαν αναπτηρες (ολοι σχεδον)-- τουσ αναψαν και τους σηκωσαν ψηλα… ημουν στις πρωτες σειρες, και εκανα μια πισω να δω το θεαμα, και πραγματικα ανατριχιασα . 100δες μικρες φωτιτσες , και μια χοροδια απο το κουρασμενο απο το χωρο πληθος, να τραγουδαει i’m still loving youuuuuuuuu
ανατριχιαζω μονο στη σκεψη… οσοι λενε πως οι σκορπιονς δν εχουν τοσο πια νοημα οσο παλια, κανουν μεγαααλο λαθος. μαγευαν, μαγευουν και θα μαγευουν τις καρδιες ολων μας.ολων οσων εμας , ξερουμε απο ποιοτητα στι ροκ-κλασικ ροκ σκηνη… και δν προσηλυτιζομαστε απο κατι τσιρκα ΝΤΕΘ ΜΕΤΑΛ και ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ.
γτ και εγω μπορω να παρω μια κι8αρα να της βαλω τερμα το ντιστορσιον και να αρχιζω να γρατζουναω ασκοπα βγαζοντας κραυγες, και οχι φωνη.
συγνωμη αυτο δν ειναι μουσικη ουτε διασκεδαση.
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ :lol:
ΧαχαχαχαχΑχαχΑχΑΧΧχΧΑ.
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει ακούσει black metal.
το μυνημα του μονκ τα σπαει.λοιπον πρωτη συναυλια grave digger το 98 στο ροδον και επιασα και 2 πενες.
Kreator 89 Ροδον
Το πρώτο live των Maiden στην Ελλάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια… έχω ξεχάσει την ημερομηνία, νομίζω πριν ακριβώς 20 χρόνια.
πρωτη συναυλια γενικα, χειμωνας 98 στο θρυλικο club Dewars στο Αγρινιο, τους φανταστικους Ελληνες Disharmony (καταπληκτική μπαντα στα χναρια των Nevermore- κριμα που διελυσαν νωρις, ειχαν βγαλει και ενα απιστευτο demo το When Purity Withers).
πρωτη συναυλια ξενης μπαντας, μαιος ή ιουνιος (δε θυμαμαι) 2000 : Τestament, εγω και αλλα 300 ατομα στο Ροδον, σε μια Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ συναυλια. Ντροπη τοτε η απουσια του κόσμου.
ρε συ shaman. για πες μου ποια η διασκεδαση σε ενα βουητο? σε ενα σκριμ? οχι πες μου αυτο δν λεγεται διασκεδαση, τσιρκο λεγεται
ολα μα ολα τα μπλακ-ντεθ μεταλ τραγουδια εχουν ενα νοημα οοο θα σας θυσιασω ολους γτ μου το ειπε καποιοσ και μετ αθα πιω το αιμα σας γτ γουσταρω. και οι αλλοι απο κατω στο κοινο χαιροντια και πεζουν ξυλο!!!
χααχαχχαχααχαχ ρε πραγματικα μου προκαλει γελιο,
εερε κατι πανηγυρια
Θα σου απανταγα αναλογα αλλα δεν μου το επιτρεπει ο Οντιν.Οτι δεν μας αρεσει δεν παει να πει
οτι δεν ειναι καλο ή δεν εχει λογο υπαρξης.Μια χαρα περιοδευων θιασος ειναι πολλα μεγαθηρια του
παρελθοντος.Οτι δεν αντεχει το αυτι σας να ακουσει μην το ακουτε,αλλα μην το βριζετε κιολας.
εισαι λαθος και θα στο εξηγησω με παραδειγματα. Σε καθε μορφη τεχνης υπαρχουν και ανθρωποι που εκφραζονται με τροπο μη αποδεκτο απο την πλειοψηφεια, ακομη και με τροπο υπερβολικα ακραιο. Σκεψου για παραδειγμα στο τομεα της ζωγραφικης τον Ιερωνυμο Μπος (Hieronymus Bosch - 1450-1516). ο οποιος αναπαριστουσε στον καμβα εικονες της κολασης, που για την εποχη ήταν πολυ ακραιες.
Στο τομεα της λογοτεχνιας, μπορω να σου αραδιασω σειρα ονοματων συγγραφεων, που αν και καταπιανονται με το ακραιο, θεωρουνται λογοτεχνικες ευφυιες ( Marquis De Sade, H.P. Lovecraft παλαιοτερα, Graham Masterton, Brian Lumley, Stephen King στο παρον)
Να συνεχισω?? Κινηματογραφος : George Romero, μεγαλος σκηνοθετης ακραιων ταινιων.
Σε καθε μορφη τεχνης, θα υπαρξουν ανθρωποι που θα εκφραστουν ακομη και με τον πλεον ακραιο τροπο. Και ξερεις γιατι?? Γιατι η τεχνη ειναι η εκφραση σκεψεων και συναισθηματων, και στις σκεψεις και στα συναοσθηματα υπαρχει και το μισος, η κακια, ο μηδενισμος κλπ, εκτος απο τα αγαθα αισθηματα.
Δικαιωμα σου ειναι να μην σου αρεσει το black και το death, αλλα ακριβως αυτη η αγνοια σου σε κανει αναρμοδιο να κρινεις κατα ποσο ειναι μουσικη ή οχι, και κατα συνεπεια τεχνη η όχι. Ειτε μουσικά είτε στιχουργικα. Προφανως υπαρχει πολυ σαβουρα στο χωρο αυτο, αλλα και που δεν υπαρχει??? Απο τη στιγμη όμως που ο black/death μουσικος εκφραζει τα εσωψυχα του, οσο ακραια και να ειναι αυτα, μιλαμε για τεχνη. Ειτε μας αρεσει ειτε όχι.
Εβανεσενς…Μην βαρατε τσαμπα ειχα μπει…αλλα πραγματικο λαιβ που πηγα και ηθελα πολυ πραγματικα να παω ηταν οι σαμπαθ στο ροκγουειβ…Ετσι για να σπαω τα νεβρα του Greenhloyd…
Το death/black παρακλάδι του μέταλ δεν ΑΝΤΕΧΩ να το ακούω. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να λέμε τσίρκα όλα τα γκρουπ και να τα βάζουμε στο ίδιο καζάνι. Το μόνο που λίγο με ξενίζει είναι πως στη σκηνή αυτή έβγαλες ένα άντε δύο καλά άλμπουμ και έχεις γίνει θεός.
Πάντως είναι σημαντικό να σεβόμαστε τα ακούσματα του άλλου. Και δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο άσχετοι που ακούνε death και black. Τώρα για το αν είναι τέχνη… θα το δείξει η ιστορία
Αρχικά, Death Metal και Black Metal, τελευταία φορά που κοίταξα ήταν διαφορετικά πράγματα… Τώρα αν εσύ τα βάζεις σε ένα τσουβάλι, έχοντας ακούσει (καν)ένα κομμάτι από το καθένα ή (καν)ένα και από τα δύο μαζι, ψάξε βρες ποιο είναι το λάθος που κάνεις στη βάση των ισχυρισμών σου. Γιατί κι εγώ μπορώ να θεωρήσω τους Scorpions ως τους παλιούς Evanescence έχοντας ακούσει μόνο το Still Loving You, αλλά δε θεωρώ πως εκφέρεις σοβαρή άποψη έτσι…