Opeth 2006.
Eίχα πάει και στο λύκειο σε δυο-τρεις Πυξ Λαξ, αλλά δε μετράνε, πήγα για την παρέα!
Opeth 2006.
Eίχα πάει και στο λύκειο σε δυο-τρεις Πυξ Λαξ, αλλά δε μετράνε, πήγα για την παρέα!
Ε ρε ορδες εκκολαπτομενων ροκαδων και μεταλαδων που γαλουχησαν οι Scorpions… 8)
Μιλώντας για σκληρό ήχο, 29-9-1990 στο πεδίο του Άρεως, φεστιβάλ της ΚΝΕ, η αυτού εξοχότης… IAN GILLAN…
Η 1η συναυλία που είδα πρέπει να ήταν μία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου πριν από αρκετά χρόνια, στο γήπεδο της Νίκης Βόλου στη Νέα Ιωνία.
1η μεγάλη Metal συναυλία με καλά ονόματα ήταν αυτό το καλοκαίρι στο Rock 'Em All Festival.
1998 Angra-Time Machine στο Ροδον, το τελευταιο live των Angra με Matos στην Ελλαδα!
Το αμεσως επομενο ηταν των Metallica στην Ριζουπολη!
Νταλαρας- Αλεξιου και πολλοι αλλοι στο ΟΑΚΑ… Ημουν γυρω στα 4…
Πρωτη Ροκ-Μεταλ ομως ηταν (εκτος απο Παπακωνσταντινου στα Φεστιβαλ ΚΝΕ) Scorpions-Whitesnake πριν 3 χρονια στο Καραισκακη
2007, Blind Guardian στο Fuzz Club… απλά απίστευτοι… Πονούσα απ’ το headbanging 5 μέρες μετά…
Metallica το 1993 στη Νεα Σμυρνη (μαζι με The Cult και Λευκη Συμφωνια)… Ημουν 15 τοτε…
Απιστευτη εμπειρια…
2007:)
Το διόρθωσα
Iron Maiden 2007!Θυμαμαι ειχα ενθουσιαστει!δεν το πιστευα!!!
Smashing Pumpkins στον Λυκαβητό τον Ιούνιο του 1998. Ψέματα στο σπίτι πως θα διαβάσουμε με έναν φίλο και μετά θα κοιμηθώ και σπίτι του (αυτόν με τον οποίο είχαμε πάει στην συναυλία) γιατί ήταν και περίοδος εξετάσεων και μετά γυρίζαμε μέχρι το πρωί γιατί και εκείνος είχε πει πως θα κοιμηθεί σπίτι μου και κανείς μας δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω.
Blind Guardian το’95 αν δεν κανω λαθος,στην θεσ/νικη στην περιοδεια του ‘‘Imaginations From The Other Side’’.Αρκετα καλη συναυλια,με κακο ομως ηχο.
:lol::lol::lol:
Έπος!!!
Respect!
Έπος και respect!
Eγώ για αυτή τη συναυλία είχα κατέβει από τη Λάρισα όπου υπηρετούσα, αλλά ήμουν πλέον πάλιουρας και δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να τα καταφέρω
Είχαν παίξει πάντως πολύ καλά και είχε και τρελή προσέλευση!
Πρώτη συναυλία ε?
Λοιπόν, Απρίλης 1997, Ρόδον Iced Earth/Nevermore. Ναι, αυτό το “θρυλικό” λάιβ με τις γιούχες…
Εγώ μόλις είχα κλείσει τα 16 μου, και όπως όλοι οι πιτσιρικομεταλλάδες της γενιάς μου εκείνη την εποχή είχα τους ΙΕ εικόνισμα. Είχα και το Refuge Denied των Sanctuary από τον αδερφό μου (που είχε δει Sanctuary το 91-92), και κάποια σκόρπια κομμάτια Nevermore γραμμένα σε κασέτα απ’το ραδιο.
Είχα πάρει εισιτήριο από το Δεκέμβρη, και το λάιβ ήταν sold-out κάπου 15 μέρες πριν αν θυμάμαι καλά. Πρώτη φορά που έρχονταν οι ΙΕ Ελλάδα, και πρώτη και των Nevermore. (άλλες εποχές, έτσι?)
Θυμάμαι είχα σκάσει μύτη με 2 φίλους μου από τις 4 το απόγευμα στο ρόδον για αυτόγραφα από τις μπάντες. 2 μέρες πριν είχε κυκλοφορήσει και το days of purgatory, και μου’χε κάνει εντύπωση που κάποιοι το’χαν πάρει ήδη και το’χαν φέρει για υπογραφές. Πήρα και μπλουζάκι κιόλας τότε, Iced Earth-Europe Under Ice tour 1997.
Τώρα για τα όσα έγιναν μέσα, καλύτερα να μη μιλήσω…
Πρώτη συναυλία γενικώς πρέπει να ήταν ένα λάιβ στην πλατεία Αμαρουσίου που ήταν να έρθουν οι Κατσιμιχαίοι αλλά τελικά δεν ήρθαν και αντί αυτών είδαμε τον Καζούλη… Ήμουν 16 τότε. Δε θυμάμαι να έχω πάει σε κάποια άλλη πιο πριν… Αμέσως επόμενη λίγο καιρό μετά ήταν μια συναυλία του Σαββόπουλου, στο ίδιο μέρος (μου έλειψαν αυτές οι συναυλίες στο Μαρούσι, παλιά είχαν γίνει ουκ ολίγες τέτοιες…)
Πρώτη μέταλ και ταυτόχρονα πρώτη ξένη συναυλία ήταν ένα χρόνο μετά, και δεν ήταν άλλοι φυσικά απο τους Maiden, στο Περιστέρι, τότε που είχαν μόλις επανασυνδεθεί με τον Dickinson και επικρατούσε ένας πανικός γενικά… Ακόμα θυμάμαι τον Dickinson να φωνάζει FUCK YOU σε κείνον που άναψε μια φωτοβολίδα, ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς. Ωραίες φάσεις… και εδώ που τα λέμε, τι καλύτερο ξεκίνημα απο το να δει κανείς τους Maiden.
Το να δεις τους Sabbath όπως εγώ το 2005:p
Επειδή ήμουν και γω εκεί, έχω την αίσθηση πως αν ήταν η “πρώτη μου φορά” θα ανέβαινε υπερβολικά ψηλά ο πήχης μετά για οποιαδήποτε άλλη συναυλία… Όλες όσες ακολουθούσαν θα με άφηναν ανικανοποίητο!
(αστειεύομαι φυσικά… οι Sabbath ήταν βίωμα, πόσο μάλλον για πρώτη συναυλία…)