Η Πρώτη Συναυλία που Είδαμε

Kατσε να είχαν έρθει οι Sabbath στα 90ς και θα σου’λεγα εγώ… :stuck_out_tongue:

Επίσης να συμπληρώσω ότι δεν περιλαμβάνω κάτι γιορτές/πανηγυράκια που με τραβάγαν οι γονείς μου (πρέπει να με είχαν πάει και σε μια συναυλία των χαϊνιδων κάπου το 95) ούτε τοπικά/σχολικά λάιβ. :oops::oops:

Και ακόμα, ήταν το πρώτο μου λάιβ μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες (Maiden με Blaze στο κλειστό Περιστερίου 1995, και 2η μέρα Rock of Gods με Bad Religion/Paradise Lost το καλοκαίρι του 96) :?

…2001…rockwave festival!
less than human,rotting christ,savatage,cradle of filth,megadeth,judas priest!:slight_smile:
με μια λεξη:μαγικο!:smiley:

ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΝΙΔΕΣ??? 8O8O ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ!!!

:stuck_out_tongue:

Κατα τ’ άλλα, ευτυχώς που δε πήγες στο rock of gods τη μέρα των Lost και Bad Religion γιατί θα ζήλευα πραγματικά τότε. :stuck_out_tongue:

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΚΑΙ ΨΑΡΩΣΑ!!! :lol3::lol3:

Σοβαρά τώρα, είχα πάει, και μάλιστα κάπου στο 2ο-3ο τραγούδι πρέπει να την έκανα και να πήγα στην καντίνα του θεάτρου και την υπόλοιπη βραδιά την έβγαλα τρώγωντας πατατάκια, πίνοντας αμίτα και περιμένοντας τους γονείς μέχρι μου να τελειώσει η συναυλία. :lol::lol:

Και το αστείο είναι ότι έχω γνωρίσει παιδιά που ακούνε έντεχνα και με προσκυνάνε που τους είχα δει τότε…:p:p:p:p:p

Ισχύει, αν και μπορώ να πω ότι πλέον έχουν την δεύτερη θέση, μετα τους 'Tallica to '08(είχα μεγαλύτερη καύλα για τους Metallica, αλλιώς και οι 2 συναυλίες ήταν ΑΨΟΓΕΣ!):slight_smile:

Και ισχύει επίσης ότι για τις επόμενες 4-5 συναυλίες που πήγα, η σύγκριση με τους Sabbath κατέστρεφε τους υπόλοιπους:p

δε θυμάμαι ρε γμτ, δεν τα πάω καλά με ημερομηνίες.

από μέταλ ήταν πρώτα οι μέηντεν με τον μπλέηζ στον λυκαβηττό ή το rockwave με manowar, mercyful fate, immortal, sodom? κάποιο απ αυτά νομίζω πως ήταν το πρώτο πάντως.

γενικά, μάλλον κάποιο του παπακωνσταντίνου.

δεν πολυπηγαίνω σε λάιβζ πάντως

dude, maiden λυκαβηττός ήταν πρώτο (σεπτέμβριος 98 ). Το άλλο ήταν καλοκαίρι 99… :wink:

αυτό τότε :slight_smile:

η πλάκα είναι πως σε αυτό το λάηβ καθώς και στο επόμενο (?) στο περιστέρι με τον βρασίδα είχε έρθει κ η αδερφή μου, η οποία ιδιαίτερη σχέση δεν έχει με μέταλ αλλά άκουγα τόσο πολύ maiden στο γυμνάσιο-λύκειο που θέλοντας και μη είχε μάθει όλα τα τραγούδια κ αυτή :D. αν δεν της άρεσαν, δε θα ρχοταν βέβαια :stuck_out_tongue:

IRON MAIDEN - TERRA VIBE(2005)
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ…

εαν tribute στους ac dc

Έλα ρε, ήπιες και Αμίτα? Δε μπορείς να φανταστείς πόσο ήθελα να μαι στη θέση σου… :frowning:

ΨΑΡΑΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::smiley:

Ισχύει και αυτό για τους Metallica… Βασικά εκείνη και των Sabbath παίζει να ήταν τα πιο έντονα συναυλιακά βιώματα για μένα ως τώρα…

Oυστ ρε!!! :lightsabre::lightsabre::lightsabre:

ναι, αλλά τι αμίτα ε? Από τις τρού, του 95, όχι τις σημερινές τις ξεπλένικες…:p:p:p:p

αν δεν κανω λαθος ηταν οι Deus ex machina η Homoiratus…?
παντως πηγαινα 2η λυκιου τοτε.
:lol::lol::lol:

Ναι ήμουν και εγώ εκεί και όλη μου η παρέα ξενερώσαμε άσχημα με αυτή την συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που είχαν πληρώσει εισητήριο για να τον δούν… [-X
Αφ’ ενός ροκ (μέταλ έστω… :wink:) συναυλία είναι, δεν παίζεις στο Ηρώδειο, αφ’ ετέρου μπορείς να είσαι πιό ευγενικός με το κοινό σου.

Για την ιστορία η πρώτη φορά των Maiden στην Ελλάδα το '88 ήταν και για μένα από τις πρώτες μου συναυλίες. Η πρώτη αν δεν κάνω λάθος μετά από τόσα χρόνια πρέπει να ήταν οι Motorhead στο Σπόρτιγκ μερικούς μήνες νωρίτερα…

Έτσι ακριβώς! Οι Sabbath το 2005 ήταν βίωμα είτε ήταν η πρώτη σου συναυλία είτε μία από μερικές εκατοντάδες!

Και φέτος έκανε κάτι ανάλογο με έναν που είχε λέιζερ. Ρεζίλι τον έκανε τον άνθρωπο…

Ρεζίλι γίνεται ο ίδιος πλέον. [-X
Κάνε την σύγκριση με τον Halford που στους Priest φέτος κάποιος βλάκας το πέταξε μπροστά το καπνογόνο και κόντεψε πράγματι να κάψει κόσμο…

Τεσπα ας μην ξεφύγουμε offtopic με αυτό το θέμα.

Χεχ εμένα ήταν οι Mercyful Fate το 97 στο ΡΟΔΟΝ.Δλδ εκείνο το λαηβ που δεν έγινε ποτέ,επειδή ο king diamond ήταν άρρωστος και δεν είχε φωνή και αρνηθηκε να του ξανακάνουν ένεση κορτιζόνης( μια ένεση που κάνουν σε ποδοσφαιριστές και όχι σε τραγουδιστές,όπως είχε παρατηρήσει.Το θυμάμαι ακόμα!απίστευτο!)για να τραγουδήσει όπως το προηγούμενο βράδυ στη Θεσ/κη…Πολύ μεγάλη απογοήτευση-αλλά πολύ λέμε ε-,σ ενα ΡΟΔΟΝ που ήταν packed κανονικά και δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα…Τελικά έπαιξαν 4-5 κομμάτια με τον κόσμο να τραγουδάει και όλοι να αποθεώνουμε τον GOD King Diamond που έδινε show χωρίς να τραγουδάει φυσικά…μας έταξε ότι θα ξαναέρθει με χαμηλότερο εισητήριο για μας που είχαμε πληρώσει τότε και το έκανε.Το 99 στο Rockwave οι έχοντες το εισητήριο από τότε πληρώσαμε λιγότερα χρήματα…νομίζω περίπου 2.500δρχ ή κάπου εκεί…Και επιτέλους τον είδαμε να μας φωνάζει Come Come to the Sabbaaaaaaaaaaaath κάτω από τον καυτό ήλιο…δε βαριέσαι…those were the days…

Σιγα μη σκισεις κανενα καλσον!

Μόνο σκισμένα φοράω!!!

πρώτη συναυλία το 2005 στους Nightwish…,τότε άρχισα να μπαίνω στο κύκλωμα:lol::lol:

Now playing: Anathema - Panic
via FoxyTunes