Η Πρώτη Συναυλία που Είδαμε

aaaaaax…ayth thn wra 8a exoun teleiwsei oi maiden kai gw pali den eimai mesa…gamw thn eparxia reeeeeeeeee!!!(apo tou xronou omws…:stuck_out_tongue: )
tespa h kataramenh h eparxia me exei katadikasei synavliakws…
prwth synavlia htan prina po kamposa xronia (97;:wink: kalokairi metaksy 2as k 3hs dhmotikou katafera ton patera mou k me phge papakonstadinou sto stadio twn trikalw…mesa sto epomeno xeimwna phgame sfedona na ton doume me tsakni k maxairitsa…trela…xaxa
tespa…eimai eyloghmenos padws giati to prwto megalo live mou htan oi black sabbath!!!h empeiria ths zwhs mou kai den prokeitai kanena allo live na th kseperasei…isws twn metallica alla…mpaaaa…mono pali oi sabbath

χθες ηταν η πρωτη μου συναυλια! :yahoo: :yahoo:

ξεπαρθενευτηκα! :vibrate: #-o

:lol: :lol: :lol: :lol3: Πώς σου φάνηκε;; :stuck_out_tongue:

Χθες ήταν η 76η συναυλία ξένου συγκροτήματος που βλέπω! :smiley:
Στόχος: μέχρι το 2008 να έχουν γίνει 100 :stuck_out_tongue: !!

Έεελαααα!! Μας κάνεις και νιώθουμε μειονεκτικά τώρα! :frowning:

Τι σε κάνει τόσο σίγουρο ότι θα βρεις 24 ενδιαφέρουσες συναυλίες μέσα στους επόμενους 9 μήνες; :-k #-o (εντός Ελλάδος!)
Πάντως δεν έχουμε παρά να στο ευχηθούμε! Να κόψουμε και τούρτα στις 100! :bleh:

τρυπες στη λιμνη κερκινη:)

Γιατί να νιώσεις μειονεκτικά; Πρώτον, κάτσε να μπεις στο πανεπιστήμιο και θα σου πω εγώ σε πόσες συναυλίες θα πηγαίνεις :stuck_out_tongue: . Δεύτερον, υπάρχουν άτομα που έχουν δει 3 φορές x 76 οπότε δε το θεωρώ κάτι σπουδαίο.
Και τρίτον, θα δω στο εξωτερικό 4 το Μάιο, λογικά θα έχει 1-2 ενδιαφέρουσες τώρα την άνοιξη, καμιά 10αριά το καλοκαίρι (3 μέρες Rockwave, Scorpions για αρχή…), ε και με 8 ακόμα από Σεπτέμβρη μέχρι και Δεκέμβριο είμαστε κομπλέ :slight_smile: . Εντάξει, το πολύ πολύ να βγούμε για 5-6 εκτός σχεδίου :lol:

Η πρώτη metal συναυλία ηταν οι Iron Maiden το 2005. Γενικά η πρώτη μου συναυλία… ούτε καν που θυμάμαι!!! τόσο μικρος ήμουν

φοβερη αν και δεν μπορω να κουνησω ουτε το χερι μου απ’ το ξυλο. ε, κι εγω μ@λ@κ@ς ειμαι.
ακουσα εναν να λεει: ρε προσεχε το παιδι!
και απανταει ο αλλος: αφου μπαινει καλα να παθει :bleh:

Ελπίζω να μην είσαι το παιδί που είχε φίλο του ένα άλλο παιδί με ξανθά μπουκλάκια! Γιατί ο συγκεκριμένος μου είχε σπάσει λίγο τα νεύρα!!! :stuck_out_tongue: :-k :evil: :thumbdown: Φώναζε όοοοοολη την ώρα ότι ήθελε να παίξουν το Alexander the Great! Συνέχεια όμως!!!
Αν δεν μετακινήθηκες από τις μπροστινές σειρές, δεν κινδυνεύεις να είσαι αύτος! :lol:

Κάτσε να μπω πανεπιστήμιο στην επαρχία και θα σου πω εγώ σε πόσες συναυλίες θα πηγαίνω! :lol:

Ευχαριστώ ρε, τώρα νιώθω ακόμα πιο μειονεκτικά! :-s Χεχε!

Τέλος. Δε γκρινιάζω άλλο! :stuck_out_tongue: :slight_smile:

μπα…εγω ημουν μεχρι το these colours don’t run καγκελο αλλα απο το ξυλο βρεθηκα 5η σειρα

Τον άκουγα και εγώ! #-o
1 - 2 φορές να το έλεγε ακόμα, θα ξεχνούσα τους ευγενικούς μου τρόπους… :twisted:

1996:Slayer+System Of A Down.Οπως ηταν καποτε οι τελευταιοι!

Το '99 εννοεις… Ευτυχως που δεν ημουν σε αυτην την συναυλια…

Εμενα η πρωτη μου συναυλια ηταν περυσι το καλοκαιρι Scorpions-Whitesnake στη Θεσσαλονικη.Ηταν φοβερα.Ιδιως ο Coverdale εδωσε ρεστα.

Ρε παιδιά…#-o :stuck_out_tongue:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 1998 ήταν η συναυλία! :wink:

Λεπτομερειες…'99 παρα 3 μηνες…:stuck_out_tongue:

Που να θυμάμαι τώρα…

Roger Waters τη Μαλακασσα το καλοκαιρι…
ΤΕΡΑΣΤΙΑ συναυλια. Αν και τα προβληματα διοργανωσης δεν ελειψαν ουτε απο κει…