Δεν εχω παει ακομα σε συναυλια!
Οποτε την κυριακη θα ειναι και η πρωτη μου! :vibrate:
Δεν εχω παει ακομα σε συναυλια!
Οποτε την κυριακη θα ειναι και η πρωτη μου! :vibrate:
Παίδες ένα φατούρο για το καλωσόρισμα!!! :lol:
Και σε τι live θα πας ε? Οχι οτι κι οτι…
κανω την καλυτερη αρχη…
Και μενα… Less Than Human, Rotting Christ, Savatage, Cradle, Megadeth, Priest…
H πρώτη μου συναυλία ήταν το τελευταίο Live των blind Guardian πριν 4-5 χρόνια νομίζω… Ήταν super!!! Kαι εκείνη την εποχή οι Blind ήταν τ αγαπημένο μ συγκρότημα!
Αντε καλο σεφτε!!!
Βούτα κατευθείαν στο pit για το βάπτισμα…
:lol: :lol:
Ουτε εγω εχω παει…
W.A.S.P. , Soulfly, Gamma Ray , Dark Tranquillity, Firewind…rockwave 2004:metal:
Το pit που έγινε στους Soulfly δεν το έχω ξαναδεί στην ζωή μου…(Και στους Anthrax επίσης 1 χρόνο μετά)…
Εγώ είχα πάει Nightwish το 2005… Ίσα ίσα που πρόλαβα την Tarja!
Πρώτη συναυλία (ανεξαρτήτως είδους):
Καλοκαίρι 1986:
Παπακωνσταντίνου, Νταλάρας και Αλεξίου! :oops: (γήπεδο Λαμίας)
Δεν φταίω εγώ, με το ζόρι με πήγανε, ήμουνα μικρός! :dunno:
Πρώτη rock / metal συναυλία:
Δεκέμβριος 1994:
Demise (τοπικό thrash metal συγκρότημα των middle '90s) :respect: (θεάτρο Λαμίας)
Πρώτη σοβαρή - μεγάλη rock / metal συναυλία:
Οκτώβριος 1995:
Iron Maiden (κλειστό Περιστερίου)
[SIZE=“1”]Α ρε καταραμένη επαρχία (και ηλικία) που με έκανες να χάσω τους Guns N’ Roses και τους Metallica το 1993! #-o :evil:[/SIZE]
Και γαμώ τα live…Ειδικά το σκηνικό με τους ανάποδους σταυρούς στο Sign of the cross ήταν όλα τα λεφτά…
Είχαν καταπορωθεί όλοι! :twisted:
Και στο ντου που έγινε στο περίπτερο, εκείνη την ώρα ακριβώς αγόραζα νερό και το έβλεπα και δεν το πίστευα! :lol: :lol: :lol:
Παραλίγο να πάρουν και εμένα μαζί τους! :lol:
Ειχαν αναποδους σταυρους???
Kαι κάμποσους μάλιστα…8)
Γιατι ετσι?? Δεν λεω οτι ειναι σατανιστες και λοιπες βλακεις, αλλα μου κανει εντυπωση…
Aπλά ταίριαζε το σκηνικό με το νόημα του τραγουδιού.Ετσι πιστεύω…
Στο “Sign Of The Cross” υπήρχε πίσω από την μπάντα μαύρο φόντο!
Πάνω εκεί προβλήθηκαν κάποια στιγμή κάποιοι σταυροί που ταίριαζαν με το concept του κομματιού!
Όλα ήταν μια χαρά!
Κάποια στιγμή (από λάθος; :-k Επίτηδες;:-k ) οι σταυροί αυτοί περιστράφηκαν και … ξαφνικά το πλήθος άρχισε να ουρλιάζει από πόρωση…
Ήταν άλλες εποχές…
3 μήνες μετά που ξανάρθαν δεν έγινε κάτι αντίστοιχο, οπότε μάλλον εμείς του Οκτωβρίου είμασταν οι “τυχεροί” για αυτό το trivia! :lol: