Η Πρώτη Συναυλία που Είδαμε

Απλα ειμαι λιγο μεγαλουτσικος και μου κατσε φρικουλοπατερας με ακρες στη ροκ μουσικη και ζουσαμε τοτε στο κεντρο του χαμου. Αυτος σαν πατερας εκανε τη δουλεια του εγω τι κανω που ειχα ζαλισει την 7χρονη κορη μου στις ροκιες που ηταν μερος της δουλειας μου και ελεγα οτι ειχα καθαρισει…Ειμαι εναμισυ χρονο στην Ελλαδα και ξερει Παπαριζου απ’εξω μεχρι πετρελλη και εχω παθει νευρικο κλονισμο. Καποιος να μου πει τι να κανω ρε παιδια.

Πωπω φίλος άσκημα τα πράματα τι να πω πίγενέ τη να κανα live από SAXON :!: :!: :!: :!:

ξεκίνα την με him , rasmus κλπ και μετά αμα δεις οτί της αρέσουν βάλτην στην real rock… :wink:

Εναλλακτικά, πήγαινε τη να μάθει κιθάρα. Βεβαιώσου ότι ο δάσκαλος που θα πάει, θα είναι τόσο καλός που θα την κάνει να τη λατρέψει. Στην χειρότερη η κόρη σου θα καταλήξει να ακούει τα ίδια με τον bluezlick!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

φανταζεσαι να παρει εμενα για δασκαλο τι θα παθει τοτε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα λεει τον Gillan, Vliman! :stuck_out_tongue:

μακαρι! :stuck_out_tongue:

πω πω τωρα που το καλοσκεφτομαι η πρωτη συναυλια που ειδα δεν ηταν ροκ, δεν μπορω να θυμηθω χρονια αλλα ημουν στο γυμνασιο αρα κατι αναμεσα σε 84-86 και ηταν ο Rick Ashley (τρελο γελιο) και οι Freiheit τοτε το everytime ηταν πρωτο hit (εντελως aor xa xa xa xa). Η επομενη ηταν πολλα χρονια μετα και νομιζω ηταν οι Coroner με τους running wild ή κατι τετοιο στον Ελλησποντο εντελως καφριλα!!!

H πρώτη μου metal συναυλία ήταν Running Wild με support τους Raven στο Ροδον το 1991.

Papazoglou theatro dasous kapou telh dekaetias 80 alla me goneis mia kai hmoun sporos…meta to 96 gamma ray sto mylo kai apo kei kai meta se apeira live!

η πρωτη metal συναυλια που ειδα ηταν οι manilla road,ωραιο συγκροτημα και παιχτηκε ενα περιστατικο που γουσταρα την ζωη μου μετα

Πες το ρε καμένε :!: :!: :!:

οκ ρε μιλου,λοιπον μου λεει ο shelton να ανεβω στην σκηνη,ανεβαινω και λεει κατι παλικαριες οτι χαιρεται που βλεπει οτι στην ελλαδα υπαρχει καινουργια γενια metalheads και οτι το heavy metal εχει ελπιδα κλπ(παρεπιμπτωντος δν μπορω να σου γραψω τα ufo κατι επαθε το pc sorry re)

PROTIO SINAULIA MOU (KE DISTIXOS EINE MIA KAKI ANAMNISI ITAN OI MAM-NO-WAR STO AGHATHI TO 94! TRELI APOGOITEUSI LEME!

Synaulia MAGGINA SE ENA YPOGEIO!!!
Theos tis tzaz!!!
A KALA!!!

Rockwave 2001

Αν και αυτή ήταν η δεύτερη συναυλία που πήγα ποτέ (προηγήθηκαν Clash/Cure/Νina Hagen etc 1985, Παναθηναϊκό Στάδιο…), είναι η πιο αγαπημένη μου. Όταν μπήκα στο ΣΕΦ όλος ο κόσμος καθόταν στις κερκίδες και δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ σε όλη την αρένα μπροστά από τη σκηνή. Θυμάμαι πως είχα αναρωτηθεί αν η συναυλία θα γίνει έτσι…! Όταν ο πρώτος πήδηξε το καγκελάκι και άρχισε να τρέχει έγινε χαμός! Και δε θυμάμαι άλλη συναυλία που να έχει κάνει είσοδο το συγκρότημα 3 φορές! Όποιος ήταν, θυμάται…

Και μια και πιάσαμε τα παλιά, θυμάται μήπως κανείς ποια χρονιά είχε γίνει εκείνη η άλλη φοβερή συναυλία που είχα πάει, στο Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, με Jerry Lee Lewis, Joan Jett και Bonnie Tyler; Ήταν το 1987; Θυμάμαι ότι είχε κάποια σχέση με το έιτζ, γιατί πετούσαν από τη σκηνή προφυλακτικά!

Αν και αυτή ήταν η δεύτερη συναυλία που πήγα ποτέ (προηγήθηκαν Clash/Cure/Νina Hagen etc 1985, Παναθηναϊκό Στάδιο…), είναι η πιο αγαπημένη μου. Όταν μπήκα στο ΣΕΦ όλος ο κόσμος καθόταν στις κερκίδες και δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ σε όλη την αρένα μπροστά από τη σκηνή. Θυμάμαι πως είχα αναρωτηθεί αν η συναυλία θα γίνει έτσι…! Όταν ο πρώτος πήδηξε το καγκελάκι και άρχισε να τρέχει έγινε χαμός! Και δε θυμάμαι άλλη συναυλία που να έχει κάνει είσοδο το συγκρότημα 3 φορές! Όποιος ήταν, θυμάται…

Και μια και πιάσαμε τα παλιά, θυμάται μήπως κανείς ποια χρονιά είχε γίνει εκείνη η άλλη φοβερή συναυλία που είχα πάει, στο Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, με Jerry Lee Lewis, Joan Jett και Bonnie Tyler; Ήταν το 1987; Θυμάμαι ότι είχε κάποια σχέση με το έιτζ, γιατί πετούσαν από τη σκηνή προφυλακτικά![/quote]G@m@te tsaba!

axl rose kalokairi 2006 tou rockwave festival.teleia

Xulina Spa8ia to 2001 kai apo xena sugrothmata, Dandy Warhols to 2002 sto Lucavhto!! Aaaaaaah… Memories…(!)