Ποπο!!! τι μου θυμησες!!!
αθλια ολα ηταν σε κεινο το Live…
ο Lord δεν ειχε παιξει καλα…
καλα ο χωρος ηταν για τον πεουλα! αφου βγηκα ζωντανος απο εκει μπορω να παω κ στο survivor!
η πρωτη κ τελευτεα φορα που ειδα τους Purple.
Ποπο!!! τι μου θυμησες!!!
αθλια ολα ηταν σε κεινο το Live…
ο Lord δεν ειχε παιξει καλα…
καλα ο χωρος ηταν για τον πεουλα! αφου βγηκα ζωντανος απο εκει μπορω να παω κ στο survivor!
η πρωτη κ τελευτεα φορα που ειδα τους Purple.[/quote]
αστα ρε συ.θυμαμαι που εσταζε απο πανω ο υδρωτας μας μεσα στη ζεστη ](*,) …πωπω θεε μου απελπισια .
εγω ξαναπηγα στο θεατρο γης μετα απο ενα χρονο και τους ξαναδα λιγες μερες πριν φυγω φανταρος. δεν ειχα εισιτηριο και μπουκαρα μεσα τσαμπα μετα απο τη μπορα που επιασε και με κυνηγουσε ενας μαλακας σεκιουριτας… αλλα χωρις blackmore δεν ξαναπαταω…
Ο Gillan πως ηταν???
Ο Gillan πως ηταν???[/quote]
οπως παντα!
αθλιος κ αφωνος…
Πάρα πολύ καλή αρχή έκανες φιλαράκι. Δυστυχώς παίξανε μόνο Αθήνα και δεν είχα κατέβει λόγω εξεταστικής
Παπακωνσταντίνου το 99 και scorpions το 2001…α,ψέματα,ήμουν και στο Αττικόν στο Νταλάρας-Παπακωνσταντίνου το 89!!!
Aν το πάμε έτσι, τότε η πρώτη που πήγα ήταν στο Αναψυκτήριο Κολωνού να δω Δούκισσα - Ζιγκ Ζαγκ όταν ήμουν 3-4 χρονών γύρω στο '90!!!
Μάλιστα υπάρχει και οπτικό ντοκουμέντο που ανέβηκα στη σκηνή και βγήκα φωτό με τη Δούκισσα και φορούσα ένα μπλουζάκι του Μπάτμαν!!!
οποία η σύγκριση ανάμεσα σε billy και δούκισσα???
Ε αν το παμε ετσι και μενα το πρωτο μου live ηταν στα Γιαννενα το 2003 σε ενα ρεμπεταδικο. Καλυτερη στιγμη : Μωρη κακουργα παπαδια δεν μαστουρωνεις τον παπα. Ηταν Κυριακη 2 Μαρτιου 2003.
hmmmm…
ήταν μία συναυλία της βανδή στο ΣΕΦ (έλεος, το ξέρω ) όχι ότι τρελαινόμουνα κιόλας, αλλα ήταν της ηλικίας. σε κάποια τάξη του δημοτικού ήμουν, δε θυμάμαι σε ποια.
πρώτη του είδους μας βέβαια ήταν η φετινή από scorpions και whitesnake στο καραϊσκάκη…(είμαι μικρούλα ακόμα… )
Elpizw na tin eyxaristithikes me to parapanw toulaxiston! Oti prepei gia prwth synaylia!
εννοείται!!
μάλιστα υποτίθεται ότι πήγα κυρίως για scorpions, βέβαια άκουγα και ws, και γύρισα τρελά κολλημένη με whitesnake…
Τον πληγωσες τωρα.
Κι εγω νομιζω σε Σκορπιονς ειχα πρωτοπαει. Αν και η πρωτη συναυλια που ειχα παει, ασχετως μουσικου ιδιωματος, ηταν μια της Πρωτοψαλτης στο Ραδιο Σιτυ. Πηρα και το cd μετα.
ρε,ο billy ήταν,rock εμφάνιση ήταν ,τι σχέση έχει με ρεμπετάδικα κλπ??
Ηταν δεκαετια '70 στο Λονδινο και πηγα να δω τους UFO.Πηγα με τον πατερα μου , 12 χρονων εγω και θυμαμαι οτι ανοιγαν οι Σοκρατες και δεν προλαβαν να πουν καλα καλα τρια τραγουδια αν θυμαμαι καλα και οι Αγγλοι τους αναγκασαν απο το γιουχαρισμα να κατεβουν απο τη σκηνη!!!
Η δεν τους αρεσαν οι Σοκρατες η ανυπομονουσαν για τους UFO(το δευτερο δεν ειναι πολυ πιθανο) τι να σας πω ειχε πλακα παντως.
ενδιαφέρον…καλοί οι UFO???
Ποπο ρε μαγκα ειδες UFO στα ντουζενια τους, σε ζηλευω πραγματικα.
YΓ: Οι αγγλοι οπαδοι τοτε ηταν καφροι!
ηταν η τελευταια πραξης της μυησης απο τον πατερα μου ο οποιος με ειχε πρηξει για να παω αλλα υποθετω οτι πετυχε το σκοπο του γιατι το rock με στοιχειωσε απο τοτε και οσο για καφριλα οι Αγγλοι δεν παιζονται ακομα νομιζω.Ρωτα καποιον αν ξερει απο glastonbury να σου πει. Εγω δεν τολμησα να παω ποτε ο πατερας μου ηταν θαμωνας για κανα 5αρι χρονια.Ομολογω σ’αυτο ειμουν τυχερος απο γονεις.
Α και κατι που ξεχασα ο rychehead ειπε τη μαγικη κουβεντα “στα ντουζενια τους”.
τι λες τώρα όμως,UFO στα 70’s…πωπωπω