Πανελληνιες

εγω ευτυχως τα περασα προ 4ετιας…εχω μια πειρα στο θεμα πανελληνιες σχολες και ολα αυτα καλη δυναμη σε σας τωρα… :smiley:

οχι βρε…δεν ειναι ετσι…ο αριθμος των θεσεων υπαρχοι απο περυσι το ξερεις…π.χ αει ιατρικης εισαχτεοι 120…αυτο δεν αλλαζει…πεσουν-αναβουν οι βασεις :?[/quote]
εχω την εντυπωση πως φετος θα μειωθουν οι εισακταιοι…[/quote]
μπορει να χεις δικιο γιατι κατι αλλαξε απο περυσι σχετικα με τους εισαχτεους στις σχολες…να το ψαξετε :wink:

πού θες να περάσεις?

ναυτιλικα,πιστευω ειναι καλα…ελπιζω να μην αλλα3ω γνωμη στην πορεια.εσυ?

Μ.Μ.Ε. ή Διεθνών & Ευρωπαικών Σπουδών… οχι πως ειμαι πορωμενη μ’αυτα τα τμηματα βεβαια αλλα δε βρισκω και τιποτε αλλο που να πλησιαζει καπως σε αυτα που θα ηθελα πραγματικα να σπουδασω

Μειώσαν τους εισακταίους μην αφήνοντας να περάσουν όσους γράψαν κάτω από τη βάση…

στο πανεπιστημιο πειραια δεν ειναι η διε8νων και ευρωπαικων?νομιζω καλα ειναι…

στο πανεπιστημιο πειραια δεν ειναι η διε8νων και ευρωπαικων?νομιζω καλα ειναι…[/quote]
ναι, και Πειραια και Παντειο.
Καλα ειναι…

στο πανεπιστημιο πειραια δεν ειναι η διε8νων και ευρωπαικων?νομιζω καλα ειναι…[/quote]
Καλα ειναι…[/quote]

Και στο Μακεδονιας εχει,και εκει καλα ειναι

Καλα ειναι…[/quote]

Και στο Μακεδονιας εχει,και εκει καλα ειναι[/quote]
για σχολές εκτός Αθηνών, δεν ενδιαφέρομαι

Καλα ειναι…[/quote]

Και στο Μακεδονιας εχει,και εκει καλα ειναι[/quote]
για σχολές εκτός Αθηνών, δεν ενδιαφέρομαι[/quote]

ουτε εγω

δεν θα μπορουσα να προσαρμοστώ στους αργους ρυθμούς της επαρχίας και μακρια απο γονείς, παρεες, γνωστους κτλ

Αν δεν υπάρχει οικονομικός λόγος που το αποτρέπει, είναι καλύτερα να περάσεις κάπου αλλού.Και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή αλλά τελικα ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ…Και με όσους ξέρω και έχω μιλήσει συμφωνούν.

Εγω εμεινα στην πολη μου,αν και θα ηθελα να παω εξω.Ωστοσο και τα 2 εχουν τα θετικα τους.Αν μεινεις στην πολη σου κανεις πιο ανετη φοιτητικη ζωη,ιδιως απο πλευρας χρηματων,αλλα σε αλλη πολη εχεις δικο σου σπιτι κ εισαι πιο ανεξαρτητος…Ο κολλητος μου πηγε σε αλλη πολη και μετραει κ το 1 ευρω που θα ξοδεψει(δεν το συζηταμε για συναυλιες,ουτε το σκεφτεται να παει σε καμια!),αλλα περναει πολυ καλα κ εχει την ελευθερια του.Αλλα απο την αλλη και εγω περναω παρα πολυ καλα χωρις να χρεωνω τους δικους μου 1000+ ευρω το μηνα…
Ειναι προσωπικη αποφαση του καθενος,αλλα ειναι κ κατι που θα επηρεασει την υπολοιπη ζωη του

παιδια δεν ξερω… :roll: και μονο που σκεφτομαι οτι θα ειμαι μονη μου σ’ενα καινουργιο, αδειο, χωρις-αναμνησεις σπιτι, χωρις τη ζεστασια και το υφος του δωματιου μου, μελαγχολώ. :frowning:

Απο επαρχία ίσως δηλώσω Θεσ/νικη, που ειναι σχετικα κοντα στο χωριο μου… :roll:

Eparxia kai poutses ble. Rwtiste kanenan Athinaio pou spoudazei ektos prwteysousas na sas pei. To akouw les kai milame ga allon kosmo,gia to pyr to exwtero, oti tha kanete mathima se stanh h’ oti tha vgainete gia kafe se voido-alwnia…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελεος!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εγω που περασα αθηνα δεν τοχω μετανιωσει αλλα θαθελα να σπουδαζα εκτος…ειναι ωραια να νιωθεις αναξαρτητη και αυτονομη…συν οτι μαθαινεις πολλα πραγματα οταν δεν εχεις μια μαμα να στα ετοιμαζει…το μεταπτυχιακο μου σκεφτομαι να το κανω γιαννενα οπου ειναι τελεια… :wink:

Μη το δραματοποιείς τόσο πολύ…Στη τελική μετά από λίγο δεν θα είναι καινούριο σπίτι…Και το ύφος που θέλεις θα του δώσεις και θα το νιώθεις πιο πολυ δικό σου και από το ίδιο σου το δωμάτιο.Όσο αναφορά τις αναμνήσεις.Μετά από λίγο θα είναι τόσες πολλές που θα προσπαθείς να μη τις ξεχάσεις!Φυσικά στη αρχή είναι δύσκολα
αλλά μια συνήθεια είναι όλα.Μέσα σε λίγους μήνες όλοι συνηθίζουν και περνάνε μια χαρά.Η Θεσ/νικη είναι τέλεια επιλογή.Πάντως κοιτάξτε να περάσετε καλά όπου και να αποφασίσετε να πάτε.

Μη το δραματοποιείς τόσο πολύ…Στη τελική μετά από λίγο δεν θα είναι καινούριο σπίτι…Και το ύφος που θέλεις θα του δώσεις και θα το νιώθεις πιο πολυ δικό σου και από το ίδιο σου το δωμάτιο.Όσο αναφορά τις αναμνήσεις.Μετά από λίγο θα είναι τόσες πολλές που θα προσπαθείς να μη τις ξεχάσεις!Φυσικά στη αρχή είναι δύσκολα
αλλά μια συνήθεια είναι όλα.Μέσα σε λίγους μήνες όλοι συνηθίζουν και περνάνε μια χαρά.Η Θεσ/νικη είναι τέλεια επιλογή.Πάντως κοιτάξτε να περάσετε καλά όπου και να αποφασίσετε να πάτε.[/quote]
Ισως εχεις δίκιο. Θα δουμε!
:smiley: :stuck_out_tongue: