τα μαθηματικα γενικης ειναι πανελληνιο μαθημα;;
Είναι μάθημα επιλογής για όσους θέλουν 5ο πεδίο ή 1ο πεδίο για την θεωρητική και δίνεται πανελληνίως
αυτο παλι οποιο θελουν να το δινουν πανελληνεια ειναι καλο κολπο…αντε να δουμε…τουλαχιστον αυτα που διαλεξατε να τα πηγατε καλα!!!
Άντε να λυπηθούνε και εμάς που δίνουμε του χρόνου να περάσουμε στις σχολές που θέλουμε!
οσο πιο δυσκολα βαζουν τοσο πιο πολυ πεφτουν οι βασεις!!
Και γράφουμε αντίστοιχα πιο χαμηλούς βαθμούς!
να ευχεσαι να εισαι στο μεσο ορο των παιδιων πουχουν γραψει τον βαθμο που θα προσδιορισει την σχολη που θες…
Η σχολή που θέλω έχει βάση 19!Τα πράγματα είναι φοβερά ανταγωνιστικά,θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο
θα προσπαθησεις για το καλυτερο…οταν θελουμε μπορουμε τα καλυτερα ιδιως οταν εξαρταται το μελλον μας απο την αποφαση μας…
οσο πιο δυσκολα βαζουν τοσο πιο πολυ πεφτουν οι βασεις!![/quote]
λα8ος.οι βασεις καθοριζονται με τους υψηλοτερους βαθμους και οχι με τους χαμηλοτερους,και παντα υπαρχουν ατομα που γραφουν.και μειωνονται και οι 8εσεις οποτε δεν ειναι σιγουρο πως θα πεσουν οι βασεις,ε3αλλου κα8ε χρονο λενε πως θα πεσουν αλλα @@ ολο ανεβαινουν…
1000 φορες να βαζουν ευκολα 8εματα και να γραφεις εσυ καλα παρα δυσκολα και να γραφεις σκατα…
Δε θα σας κανει και πολυ καλο παντως να ακουτε τον καθενα που θα βγαινει μες στο καλοκαιρι (απο τη μερα που θα βγουν τα μορια και μετα) και θα λεει τη γνωμη του για τις βασεις.Καθενας λεει οτι μλκια του κατεβει.Ο παντογνωστης κυριος Κατσικας περσι μας ελεγε θα πεσουν οι βασεις σιγουρα και το μονο που εκανε ηταν να δινει ψευτικες ελπιδες…Ολες σχεδον οι υψηλοβαθμες σχολες ανεβηκαν(ιδιαιτερα οι πολυτεχνικες οπου τα “μεντιουμ” προεβλεπαν πτωση μεγαλυτερη των 500 μοριων,ανεβηκαν περα απο 2-3 που πεσαν 100-150) και πολλες εμειναν στα ιδια…Υπηρχαν φυσικα και πτωσεις,αλλα καμια σχεση με αυτο που περιμεναν ολοι.
Τα ενδοσχολικα να τα εκμεταλλευτειτε,ειναι καλη προπονηση για το πως θα αντιγραφετε στις εξεταστικες!
λα8ος.οι βασεις καθοριζονται με τους υψηλοτερους βαθμους και οχι με τους χαμηλοτερους,και παντα υπαρχουν ατομα που γραφουν.και μειωνονται και οι 8εσεις οποτε δεν ειναι σιγουρο πως θα πεσουν οι βασεις,ε3αλλου κα8ε χρονο λενε πως θα πεσουν αλλα @@ ολο ανεβαινουν…
1000 φορες να βαζουν ευκολα 8εματα και να γραφεις εσυ καλα παρα δυσκολα και να γραφεις σκατα…[/quote]
την χρονια που αποφοιτησα εγω 2002 και διναμε 11 μαθηματα πανελληνιως ολοι γραψαμε σκατα…οι βασεις επεσαν κατα 60% και φαντασου οτι η σχολη που ηθελα ειχε 15 και επεσε στο 11…λοιπον μην το συζητας…αν γραφετε ολοι τους ιδιους βαθμους και στα ανεβουν οι βασεις και θα παιχτει στο χιλιοστο του μοριου ποιος θα περασει και ποιος οχι!!εχουμε και μια πειρα…4 χρονια σπουδαζουμε …
1000 φορες να βαζουν ευκολα 8εματα και να γραφεις εσυ καλα παρα δυσκολα και να γραφεις σκατα…[/quote]
την χρονια που αποφοιτησα εγω 2002 και διναμε 11 μαθηματα πανελληνιως ολοι γραψαμε σκατα…οι βασεις επεσαν κατα 60% και φαντασου οτι η σχολη που ηθελα ειχε 15 και επεσε στο 11…λοιπον μην το συζητας…αν γραφετε ολοι τους ιδιους βαθμους και στα ανεβουν οι βασεις και θα παιχτει στο χιλιοστο του μοριου ποιος θα περασει και ποιος οχι!!εχουμε και μια πειρα…4 χρονια σπουδαζουμε …[/quote]
Συμφωνώ εγω που αποφοίτησα το 2001 και τα θέματα ήταν πιο εύκολα έγινε σφαγή…Ειδικά στις σχολές που είχαν πανω απο 17.Ξέρεις πόσοι μείναν έξω που γράψει 18 και 19 επείδη ήταν σίγουροι και την πάτησαν.Καλά για το 2000 δε μιλάμε.Εκεί το παράκαναν.
την χρονια που αποφοιτησα εγω 2002 και διναμε 11 μαθηματα πανελληνιως ολοι γραψαμε σκατα…οι βασεις επεσαν κατα 60% και φαντασου οτι η σχολη που ηθελα ειχε 15 και επεσε στο 11…λοιπον μην το συζητας…αν γραφετε ολοι τους ιδιους βαθμους και στα ανεβουν οι βασεις και θα παιχτει στο χιλιοστο του μοριου ποιος θα περασει και ποιος οχι!!εχουμε και μια πειρα…4 χρονια σπουδαζουμε …[/quote]
Συμφωνώ εγω που αποφοίτησα το 2001 και τα θέματα ήταν πιο εύκολα έγινε σφαγή…Ειδικά στις σχολές που είχαν πανω απο 17.Ξέρεις πόσοι μείναν έξω που γράψει 18 και 19 επείδη ήταν σίγουροι και την πάτησαν.Καλά για το 2000 δε μιλάμε.Εκεί το παράκαναν.[/quote]
ασε γινετε χαμος…εγω θεωρω οτι ειναι καλυτερο να γραφουν ολοι το ιδιο μετρια η χειροτερα γιατι αμα γραφουν ολοι καλα μετα την πατησαν με τις βασεις…παιζετε στον ποντο ποιος θα μπει και ο αλλος που θα μεινει εξω θα εχει γραψει εξισου καλα…τι να πουμε τα περασαμε αυτα…να προσεξουν πως θα φτιαξουν το μαχανογραφικο τους 8O
αυτη η συζητηση με αγχώνει… :roll: :?
το 2000 μας άλλαξαν τα φώτα…και δίναμε και 14 μαθήματα πανελλήνιες… κανένα έλεος :evil:
λοιπον βαζουν δυσκολα -->παιρνουν το μπουλο ολοι εκτος απο λιγους–>μειωνουν τους εισακταιεους–>περναν οι λιγοι–>και οι αλλοι του χρονου
οχι βρε…δεν ειναι ετσι…ο αριθμος των θεσεων υπαρχοι απο περυσι το ξερεις…π.χ αει ιατρικης εισαχτεοι 120…αυτο δεν αλλαζει…πεσουν-αναβουν οι βασεις :?
οχι βρε…δεν ειναι ετσι…ο αριθμος των θεσεων υπαρχοι απο περυσι το ξερεις…π.χ αει ιατρικης εισαχτεοι 120…αυτο δεν αλλαζει…πεσουν-αναβουν οι βασεις :?[/quote]
εχω την εντυπωση πως φετος θα μειωθουν οι εισακταιοι…
ρε παιδια μου φαινεται πως τον πεθαμενο πριν πεθανει κηδευετε…
Ακομα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Χαρειτε λιγο αυτη την πρωτη εβδομαδα που δεν εχουμε διαβασμα.
Χαλαρώστε γενικοτερα
Ο,τι εγινε , εγινε