Πάντως παιδάκια που δίνετε φέτος, να προσπαθείτε να διαβάζετε όσο μπορείτε τώρα μες στη χρονιά, γιατί πραγματικά την τελευταία στιγμή το μυαλό δεν μπορεί να συγκρατήσει τίποτα! Το έζησα απο μόνη μου αυτό το πράγμα και το μετάνοιωσα που δε διάβασα κάποια μαθήματα μες στη χρονιά… γιατί με το διάβασμα της τελευταίας μέρας, δε θυμόμουν τίποτα… σαν να άδειασε το μυαλό μου. ό,τι έγραψα ήταν απο γνώσεις που είχα πάρει κατα τη διάρκεια του έτους.
αυτο το αοδε ρε πουστη…πραγματικα δεν υπαρχει σαν μαθημα…18-20 στα μαθηματικα,19-20 φυσικη,15-17 εκθεση,19-20 προγραματισμο,19-20 στατιστικη και αοδε 12-15…
αυτο το κολομαθημα δε θελει να σκεφτεσαι,φωτοτυπιες να βγαζεις θελει…γ@μω το συστημα μου
Σωωωωωωπα.
Δεν θα επρεπε οι μαθητες της τεχνολογικης να παπαγαλιζουν ρε γαμω. Τι νοημα εχει.
Αλλα ειναι ενα μαθημα που σου χαριζει βαθμο, ειναι κριμα να χασεις απο κει μωρε. Λιγη υπομονη, 40 σελιδες ειναι(καθαρες :p)
(btw 19,2 σε αυτο με πανχαζα λαθη στο σ-λ :x)
Ράνια χτυπάς 100αρι σε αυτό άνετα!
μπορει καποιος να με ενημερωσει για την σχολη ψυχολογιας?
ευχαριστω
ellanor
όχι ρε συ ΑΟΔΕ 12-15…To μάθημα αυτό είναι δώρο προς τους μαθητες.για να ρεφάρουν…δηλαδή θα ναι μεγαλη μαλακια αν γραψεις τόσο στο τελος
Περισσότερες είναι. :p:p
Άμα ήταν 40 σελίδες μόνο 100 θα’γραφε όποιος να’ναι.
για ποιά σχολή ενδιαφέρεσαι;
Lunatic κανα σοσακι?
Ε νταξει, δεν ειναι 40 ειναι 45. 60 ειναι μαζι με εικονες, με τις σελιδες που εχουν τις ερωτησεις και κατι ακυρες κενες που αφηνουν πριν αλλαξει το κεφαλαιο. 45 it is. [-X
3 μηνες και κατι, ε.
άσε φίλε δεν ξέρεις πως περιμένω εκείνη την τελευταία μέρα.μετά θα τα γαμήσουμε όλα
Φιλη* ειναι.
Σε λιγοτερο απο 1 μηνα, πενθημερη. Και μετα πλακωνομαστε επαναληψεις, επαναληψεις, επαναληψεις, και κυριως ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΑΟΔΕ γουγουγφογυοδφιθγουγοδφ
ωχ,συγνώμη:p.πάντως είναι χειρότερα και για όσους έχουν οικονομία:p
Λέει ότι ξεκινάμε 14 Μαίου παλικάρια (ακούγεται πολύ έντονα και το έχουν πει και σχολεία)!!!
Έλα να γράψουμε και να τελειώνουμε! 8) 8)
πραγματικα δε ξερω αν ειναι καλο η κακο αν αρχισουμε τοσο νωρις!
Kαλό! να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα
Παρασκευη δηλαδη; Αρα παει Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη, οποτε (οπως παει συνηθως) μετα απο Σ/Κ θα γραψουμε μαθηματικα. Χοχοχοχοχοχο. Χο. Χ. Ο.
Αντε καλο κουραγιο παιδες!
Ειδικα σε εμας τους γαματους που δινουμε και 7ο μαθημα.
κουραγιο παιδια τα περασα και εγω και ξερω…καλο κουραγιο
Άντε παιδιά καλά τελειώματα!