Υπομονη μωρε. Εγω νιωθω kind of… happy που τελειωνουν τοσο νωρις τα βασανα. Τι 10 μερες πριν, τι 10 μερες μετα, θελω να σηκωθω να φυγω απο δω να μην ξαναδω κανεναν.
Εμεις ειμαστε οι κακομοιρηδες, ολοι τελειωνουν και μας κοροιδευουνε και μας λενε “χαχα. χα.”.
Υπενθυμιζω, επειδη καποιος ρωτησε και πιο πισω, οτι τη Δευτερα δεν γραφουμε λογω Αγιου Πνευματος. :-s
Οχι οχι, πεισε τον εαυτο σου οτι περνας τελεια με τις επαναληψεις, οτι εχουν ενδιαφερον αυτα που διαβαζεις και οτι τα κενα ειναι η ΓΝΩΣΗ που σε περιμενει να την ανακαλυψεις :Ρ Εγω κατι τετοια λεω κι εχω πειστει. Διαβαζω αρχαια με κερια και μετα προσποιουμαι οτι ειμαι στην εκκλησια του δημου 8)
χαχαχαχα,αυτό εννοώ έχουμε σαλτάρει.εγώ πριν καιρό όταν ακόμα νύχτωνε νωρίς έβαζα μόνο την λάμπα στο δωμάτιο(το πορτατιφ δηλαδή) και διάβαζα έτσι.γάμησε τα,σαλταρισμένοι θα φύγουμε:p
Ναι ρε, τα παπαγαλέ μαθηματα μονο ετσι παλευονται. Πρεπει να υπαρχει ακροατηριο. Τωρα αν θα ειναι φανταστικο (δημοσιογραφος), σχεδον φανταστικο (αφισες) η αληθινο (μανουλα) εξαρταται απο το πως βολευεται ο καθενας :Ρ Συνηθειο μη μας μεινει :oops:
εγώ θυμάμαι πως πήγαινα στην τουαλέτα γτ είχε τον μοναδικό καθρέφτη μέσα στο σπίτι κοιτούσα την φάτσα μ κ έλεγα τα μαθήματα απέξω . κ μετά έριχνα κ ένα χέσιμο μιας κ ήμουν εκεί . :lol:
τι να πω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο…
σημερα μαλιστα ακουσα στις ειδησεις ποσοι αναμενεται να περασουν/κοπουν λογω της βασης και ποσες θεσεις θα μεινουν κενες και μπλα μπλα…
μακαρι να αλλαξει αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο…