Πανελληνιες

Mάζι σου ρε! 100%

Φιλαράκι, μπήκε πέρσυ σε μια στρατιωτική σχολή (νομίζω υπαξιωματικών ναυτικού -δεν ξέρω και πως σκατά λέγεται-) επειδή του σπάμαραν οι γονείς του, και τα παράτησε στις 15 μέρες (τις οποίες μου περίγραψε εφιαλτικές) με απότελεσμα απ’ τη μία να μη μιλάει με τους γονείς του (καλοί μαλάκες), απ’ την άλλη όμως να μην καταστραφεί σαν προσωπικότητα. Και χαίρομαι γι’ αυτό. Τώρα ξαναδίνει πανελλήνιες.

Απλά να πω ότι την επόμενη μέρα που βγήκε βγήκαμε να φάμε και απλά την λύσσα με την οποία έτρωγε δεν μπορώ να την περιγράψω.

ΣΚΑΤΑ Σ’ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ. ΨΟΦΟΣ

Δε νομίζω ότι τους στέλνει κανείς με το ζόρι εκεί. Η πλειοψηφία απλά γουστάρουν το στρατό και το κάνουν. Θυμάμαι είχα ρωτήσει έναν ανθυπολοχαγό στο στρατό αν τον πειράζει που θα μετατίθεται ανά 2 χρόνια σε διαφορετική πόλη και μου είπε ότι αν ήθελε να μείνει μια ζωή στην πόλη του, θα είχε γίνει μπάτσος, λες και δεν υπάρχουν άλλα επαγγέλματα…#-o
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή.
Θεωρώ ότι μόνο ένα 20% το κάνει για λόγους αποκατάστασης και για τους λόγους που ανέφερες οι βάσεις θα παραμείνουν υψηλές, ενώ σε αντίστοιχες σχολές που υπόσχονταν άμεση αποκατάσταση στο δημόσιο, όπως το παιδαγωγικό, βλέπω μεγάλη πτώση.

Ενιτ : τώρα είδα το αποπάνω…τεράστιο λάθος να κάνεις κάτι τέτοιο όσο και αν στα πρήζουν οι δικοί σου…Αλλοιώνεται ο χαρακτήρας σου σε τέτοιες σχολές από την πλύση εγκεφάλου. Τουλάχιστον ο φίλος σου πρόλαβε νωρίς και το μόνο που έχασε ήταν ένας χρόνος…

εγώ πιστεύω πως οι περισσότεροι καταφεύγουν σε στρατιωτικές - μπατσικές σχολές μόνο κ μόνο λόγω αποκατάστασης . δν ξέρω πολλούς π θα ήθελαν να χαραμίσουν τη ζωή τους . αυτοί π ουσιαστικά τις κυνηγάνε (στρατόκαυλοι , μπατσόκαυλοι) θέλω να πιστεύω πως είναι λίγοι .

Και γω θα θελα αλλά δεν το πιστεύω ειδικά όταν βλέπω μαθήτρια, που μπορεί να περάσει χαλαρά όπου γουστάρει , να κάνει μια επέμβαση, που μπορεί να της κοστίσει στο μέλλον, μόνο και μόνο για να έχει δικαίωμα να περάσει στρατιωτική ιατρική…

τι σοι επέμβαση ;

και σε αυτή την περίπτωση έρχεται η αποκατάσταση κ το βόλεμα για το οποίο μιλάω . 8)

Εννοειται σκατα στον στρατο και στις σχολες του. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλυτερο ειναι το να πηγαινουν να γινονται επιστημονες και να κανουν ερευνα απο το δημοσιο πανεπιστημιο για χαρη εταιρειων και επιχειρησεων…

καλη τυχη μας συμφορουμιτες,απο αυριο και για 2 βδομαδες ξεκιναει το τελευταιο σταδιου του φετινου μαρτυριου!

ΥΓ:αν μαθει κανεις για κανα θεμα που διερευσε την προηγουμενη μερα,ας στειλεi κανα pm:D…θα του ειμαι ευγνωμων για παντα

Καλο διαβασμα παιδες και να ΜΗΝ εχετε αγχος.

μονο μια φορα εχω αγχωθει σε εξετασεις, και μαλλον αυτη θα ειναι η δευτερη

Την προηγουμενη κιολας…

εδιτ/ καλη τυχη παιδια :Ρ

Cemetary Gates πριν να δωσετε και ειστε κομπλε,εγγυημενα πραματα8)

Beneath The Remains καθε μερα στον δρομο προς το σχολειο. Εγγυηση.

Αρρωσταίνωωωω
Θέε μου κάνε να είμαι καλά αύριο

καλή επιτυχία ρε ! μη μασάτε ! :smiley:

Παιδιά χαλαρά.Ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε,τέλος όλα,σε 15 μέρες τέτοια ώρα θα αράζουμε όλοι σ εμία παραλία και σε 16 μέρες τέτοια ώρα θα ξυπνάμε,χαλαρά:p

καλή επιτυχία…:slight_smile:

και ηρεμα…

άντε να ξεκινήσουμε βαριέμαααιιι

Ποια είναι τα αίτια του καταναλωτισμού?

Ράνιες, Ευγενίες, Ζαφείρηδες, Βέντερς, Οτινάναις, Παοκτσήδες, Ασύφταοι και όποιους ξεχνάω καλή επιτυχία ρε και όλα κομπλεδάν να πάνε και σε 2 βδομάδες που τελειώνετε να πίνετε όλη μέρα ξύδια και να χαίρεστε και να ναι όλα όμορφα! :smiley: