Πανελληνιες

Ακριβως επειδη δεν ησουν σιγουρος στα ειπαμε, τιποτα προσωπικο.

asyftaos 3η πας; :expressionless: Νομιζα οτι ησουν μικροτερος, δεν ξερω γιατι.
Ελατε να παρουμε παρουσιες οι της θεωρητικης, εχουν μαζευτοι πολλοι θετικοτεχνολογικοι. [-X
Μια εγω.

Και άλλη μια ο Ασυφτάος μας κάνουν μια. Άντε μαζευτείτε να δούμε τι παίζει εδώ μέσα…

μετράνε όσοι βλέπουν με καλό μάτι την θεωρητική?(ως προς το θεωρητικό της περιεχόμενο,δηλαδή ανθρωπιστικές σπουδές)

o καημένος ο otinane…
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!

πολυ απλα αν δε πατησεις 5 μερες,τις πρωτες 2 τις δικαιολογεις την 3η την αφηνεις αδικαιολογητη και μετα ξαναδικαιολογεις την 4η και 5η και ετσι λειπεις ολη τη βδομαδα…κανεις δεν ειπε να δικαιολογησεις και τις 5 μερες οι οποιες φυσικα χρειαζονται χαρτι απο γιατρο

Ειμαστε πιο πολλοι οι θετικοτεχνολογικοι, κακομοιρα παπαγαλακια. Μην το ψαχνετε. 8)
Τεσπα, στα σχολεια σας παιδια εχει ερθει επισημο χαρτι απο το υπουργειο περι των απουσιων; Σε εμας οχι, και μας ειπε ενας καθηγητης οτι θα εφαρμοστει μονο στα σχολεια που κλεισανε λογω γριπης. Εγω δεν διαβασα τιποτα τετοιο παντως. :?
Γουατεβερ.

Τι απουσιες να κραταγα ρε, πλακα κανεις; :stuck_out_tongue: Απλα δεν αρρωστησα ουτε μια φορα φετος (μαλλον απο την υπερβολικη χρηση αντισηπτικων), ε και κοπανα εκανα 3-4 φορες σε κατι αγγλικα και κατι ιστοριες ΓΠ. Συνολο 6 βγηκαν. :stuck_out_tongue:
Ειναι τοσο ωραια να φευγεις την 4η ωρα μετα απο κατευθυνση με το πασο σου και να μη σου λεει κανεις τιποτα, νιωθεις αρχοντας ρε παιδιμ.
Οσο για αυτο με τα ζωα, εχεις απειρο δικιο. Η διπλανη μου που ειναι θεωρητικη δεν ξερει να λυνει πρωτοβαθμια και οι περισσοτεροι συμμαθητες μου οταν λυνουν ασκηση αντι να πουν “εφ του μηδενος” λενε “εφ του μηδεν” ή “χτες κοιμηθηκα στις μια” και παει λεγοντας. Ειναι τελεσιδικο δηλαδη, ή θα μαθεις να μιλας και να εκφραζεσαι σαν ανθρωπος, ή δεν θα ξερεις μαθηματικα. Βεβαια παντα υπαρχει και η χρυση τομη :slight_smile:
Τεσπα.

κοιτα να δεις που αμα με θελουν μαζι τους για κατι τελικα υπαρχω:lol:
:stuck_out_tongue:

μανατζερ,να κανουμε κλικα θεωρητικων ω-ρε!

asyftaos θα παρεις κολλα στις εξετασεις;;; :stuck_out_tongue:

μου τη σπαει η λεξη ‘‘κολλα’’

γιατι δεν το λες ‘‘χαρτι’’?

εντιτ, η θυμαστε οτι υπαρχω οταν θελετε να με κοροιδεψετε ή για να μου την μπαινετε οταν πεταω κοτσανες:p

Ειμαι η χρυση τομη που λες, αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει το ενδιαμεσο οποτε παιρνω τον πουλο, γαμω την εξειδικευση μου. Δηλαδη δεν αριστευω πουθενα αν και ειμαι καλυτερος στα θετικοτεχνολογικα και μου αρεσουν παραπανω, ειμαι all-around γνωστης να το πουμε. Στο μονο που βιαζω ολοκληρωτικα ειναι τα αγγλικα που εχω εφεση. Να φανταστεις φετος προσεχω και στα γενικης απο απλο ενδιαφερον-διψα για γνωση και πραγματικα επειδη ειναι πιο χαλαρα ειναι πολυ γαματα τα γενικης(δεν υπαρχει σοβαρη εξεταση).Για το αλλο τωρα, αρχαια διαβαζα στο γυμνασιο και η αληθεια ειναι οτι ξερω ακριβως την ποσοτητα αρχαιων που χρειαζομαι για να μιλαω σωστα τα νεα. Τωρα κατι δυικοι αριθμοι κατι ευκτικες προφανως δεν τα ξερω και δεν μου χρησιμευουν

Επισης, στο σχολειο μας ηρθε χαρτι σημερα την 5η ωρα οτι ισχυουν ολα αυτα και επισης το σχολειο μας δεν εκλεισε ουτε μια μερα για γριπη, μην τρωτε κουτοχορτα παιδια απο καθηγητες.

ευτυχως γιατι ειχα περασει το οριο των αδικαιολογητων:oops:

φετος ειχα 20 απουσιες ολες κιολες και αυτες μονο αδικαιολογητες,ειτε απο αποβολες ειτε απο πρωτες ωρες…#-o

Κι εγω ποτε δεν σκεφτηκα “σταματαω να διαβαζω αρχαια απο φετος, γιατι του χρονου θα παω τεχνολογικη”, ξερω να μιλησω και να εκφραστω, ξερω οτι το μηδεν στην γενικη κανει του μηδενος. Ξερω να κλινω σωστα ενα ρημα, ξερω να το γραφω και σωστα, κρατησα απο τα αρχαια ολα αυτα τα χρονια οσα μου χρειαζονται πρακτικα, γιατι θεωρητικα να το βρασω. Ακριβως αυτο που ειπες με τις ευκτικες και παει λεγοντας. Μιλαω σωστα οπως λυνω σωστα μια εξισωση. Και ο ρολος του σχολειου εν τελει αυτος ειναι, να σου δωσει απ’ολα και να σε κανει να θελεις να παρεις απο οσα σου δινει. Οχι να σου λεει ΧΥΜΑ “τωρα διαλεξε”.

Τελος παντων, αυριο δεν θα παω σχολειο οποτε αν ερθει χαρτι θα το μαθω μεθαυριο. Δεν με καιει και πολυ ετσι κι αλλιως, εχω τρελα περιθωρια. Απλα αν ερθει δεν θα ξαναπατησω στο μπουρδελο.

Eκθετικη ειναι αυτο;;; :smiley:

θετικος-3

Στον "αέρα"οι πανελλαδικές εξετάσεις-Απεργία αποφάσισε η ΟΛΜΕ.

http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7466:-lu-&catid=346:2009-12-02-06-54-27&Itemid=1079

Το ποστάρω εδώ. Απλά για να είναι ενήμερα τα παιδιά και να ρωτήσουν καθηγητές κλπ για να ξέρουν.

Ναι και εγώ το άκουσα αυτό και το είπα στους δικούς μου.Βασικά μου είπαν ότι συχνά το λένε αυτό και δεν το κάνουν αλλά τώρα μου φαινεται πιο σίγουρο να γίνει.Αλλά ρε πούστη μου,οκ συμφωνώ με την απεργία αλλά κάνε την με σκοπό να βλάψεις τους αποπάνω και όχι ασκώντας πίεση στους μαθητές και γαμώντας τους τα πάντα τη στιγμή που δεν φταίνε σε τίποτα.Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τις πανελλήνιες σε περίπτωση που δεν γίνουν,δηλαδή αν θα αναβληθούν η κάτι άλλο αλλά σε περίπτωση που γίνει εγώ θα πάθω κατάθλιψη:p

Kλαιν μαιν …το πολυ να παει το προγραμμα μερικες μερες πισω.

εμενα βασικα με βολευει γιατι εχω μεινει λιγο πισω στην ιστορια

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το “κλάην μάην” περνάει με την έννοια του “σιγά μωρέ” ενώ η κανονική σημασία του είναι

κλάσε μας τ’αρχίδια :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

από τότε π έδινα με προβλημάτιζε : δν είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ που στέλνουμε τα παιδιά , π καταφέρνουν υψηλές βαθμολογίες και έχουν καλή φυσική κατάσταση , σε γαμοστρατιωτικές σχολές ; ο στρατός είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει γαμώ την πουτάνα μου ! αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να έχουν πάει σε μια άλλη σχολή κ να έχουν διαπρέψει σαν επιστήμονες . αλλά όχι ! εμείς τα στέλνουμε να καταστρέψουν το μυαλό τους κ τα ονειρά τους με όλους τους στρατόγκαβλους εκεί μέσα !
αποκατάσταση θα μ πεις ! ποιος θέλει να αποφοιτήσει κ να ζει πάλι με λεφτά των γονιων αφού δν θα βρει δουλειά ; σε μια χώρα π το μερίδιο του λέοντος (από τον προϋπολογιμσό) παίρνει ο στρατός τα ίδια σκατά θα τρώμε όλη την ώρα! στο τέλος θα “προστατεύουν” τα στρατόπεδα τους γτ δν θα μείνει πολίτης για πολίτης σε αυτή τη χώρα. όλοι στρατιώτες θα γίνουμε …
το προστατεύουν το έβαλα σε εισαγωγικά γτ πραγματικά πιστεύω πως κανένα από τα “αφεντικά” δν θα ήθελε θερμές συγκρούσεις σε μια περιοχη σαν την ελλάδα όπου διασταυρώνονται τόσα πολλά συμφέροντα . η αστάθεια στην ελλάδα θα σήμαινε αστάθεια στις εμπορικές σχέσεις με σημαντικά φιλαράκια των ΗΠΑ . (τουρκιες , ισραήλια … )
οπότε κατά τη γνώμη μ ποτέ δν θα απειληθούμε σημαντικά από πολεμικές συρράξεις.
απλά για να κάνουμε τα καλά παιδιά κ να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από τον θείο σαμ έχουμε συμφωνήσει να τρώμε μια ζωή σκατά . γαμώ την παναχαική μου …

ξέφυγα λίγο .