Πανελληνιες

Πρεπει να πατας καμια τεταρτη ωστε να δικαιολογεις χωρις χαρτι γιατρου τις απουσιες.

[SIZE=“6”]ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ 10…[/SIZE]

Τι προλαβε και εγινε ρε παιδια μεσα σε μια μερα, εχω χασει τον μπουσουλα.
Ξεκινησα απουσιες απο σημερα, χτες το βραδυ ενημερωθην απο Ρετς για την αυξηση των απουσιων, οποτε. Ειχα κανει 6, σημερα εκανα 2, θα στελνω τη μανα μου καθε τοσο να δικαιολογει και θα φτασουν οι πανελληνιες καποια στιγμη. Εμορφα.
Αλλα καταργηση της βασης του 10; Φοβαμαι τις συνεπειες στα θεματα.

Ψόφος.

Θα ήμουν 2ο έτος τώρα.

Αν προσθέσεις το 30% στις απουσίες βγαίνει δεκαδικός με δεκαδικό ψηφίο 0,2. Η στρογγυλοποίηση γίνεται προς τα κάτω ή προς τα πάνω;; :p:p:p

Ενημερωτικα,νομιζω,οτι οι 34 αυτες απουσιες αντιστοιχουν σε 19 δικαιολογημενες και 15 αδικαιολογητες.Κατι τετοιο μας ειπαν σημερα,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Ρε παιδια. Μαθηματικα δημοτικου. Επισης

Ειδικά και μόνο για το σχολικό έτος 2009-2010, για το χαρακτηρισμό της φοίτησης των μαθητών Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων και Επαγγελματικών Σχολών, Ημερήσιων και Εσπερινών, τα αριθμητικά όρια κάθε είδους απουσιών προσαυξάνονται κατά τριάντα τοις εκατό (30%).

Ααααρα;

Κρατουσες απουσιες; Εγω εχω ηδη 70 χαχα.
Αμα κανεις υπολογισμους οσοι εχουν κατω απο 40-60 την παρουσα χρονικη στιγμη, βγηκαν μαλακες… δεν προλαβαινουν να τις ξοδεψουν

Ε προφανως και ειναι 19-15 οι απουσιες
640,3=19,2
50
0,3=15
Ε και μην γελατε, μαθηματικα δημοτικου αλλα τοση πλυση εγκεφαλου που εχουν φαει τα παιδακια της θεωρητικης, αυτα τα πραγματα ειναι δυσκολιας βαθμου 4ου θεματος μαθηματικων κατευθυνσης για αυτους. Δηλαδη μιλαμε παραγουνε-μετατρεπουνε σε ζωα αυτες οι πανελληνιες

Επειδή έχει περάσει καιρός και δε θυμάμαι, οι απουσίες είναι ανά ώρα ή ανά μέρα?

ώρα…

ε εχεις περιθωριο δεκα ημερων να τις δικαιολογησεις…οποτε κλαιν μαιν που λενε

Προσεξε λιγο. Εχεις περιθωριο 10 ημερων να δικαιολογεις τις απουσιες σου, ναι. Αλλο αυτο. Πρεπει να πηγαινεις σχολειο ενδιαμεσα στη βδομαδα για μαθημα γιατι αν λειπεις συνεχεια -πανω απο καποιες μερες συνεχομενα- δεν μπορεις να τις δικαιολογησεις ΕΣΥ αλλα μονο ο γιατρος.

τα δικα μας ζωα δεν μας ειπαν τιποτα
ουτε για βασεις, ουτε για απουσιες

ζωα

επρεπε δηλαδη να ψαχνω στο ιντερνετ για να μαθω

τεσπα, καλα νεα:), αν και για τις βασεις δεν με πολυνοιαζει

[SIZE=“5”]Βρέ βάλτε τον κώλο σας κάτω να διαβάσει και αφήστε την βάση του 10![/SIZE]

σε φχαριστω για τα καλα σου λογια

παντως, για να ξερεις, τα παιδια της θεωρητικης δεν ειανι ετσι
(τουλαχιστον οχι οι περισσοτεροι)

εντιτ, μανατζερ, ακριβως αυτο

ασύφταε τι τάξη πας?

Οκ παιδια ηρεμια,μη δαγκατε!Δεν γνωριζα οτι ηταν για καθε ειδους απουσιας και δεν ενημερωθηκα σωστα,για αυτο ειπα και οτι δεν ειμαι σιγουρος.Επεισης ειμαι τεχνολογικη και δεν νομιζω να με δυσκολεψαν ιδιαιτερα αυτες οι πραξεις:wink:

Παντως θενξ για το ινφο,για να κανουμε και τους υπολογισμους μας.Βλεπεις οι καθηγητες μας ειναι λιγο τσιρκουλα και δεν γνωριζουν τιποτα ιδιαιτερο επι του θεματος.

Τεσπα,καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια και φυσικα να περασετε οπου γουσταρετε!
Το καλοκαιρι πλησιαζει!:stuck_out_tongue:

3η ρε:)

α,καλή φάση.τι σχολη θες να περάσεις?

πρωτη επιλογη μου ειναι ψυχολογια, αθηνα

και αν θυμαμαι καλα εχουμε την ιδια ηλικια εμεις οι 2.
εσυ τι θες?

ναι.μαθηματικό θέλω αλλά άμα πηγαινα θεωρητική θα πήγαινα η κοινωνιολογία η ψυχολογία.είναι πολύ ωραίες σχολές