Καλή επιτυχία σε όλους!
Και όσοι είστε χεσμένοι σας καταλαβαίνω. Αύριο εγώ κάνω το πρώτο μου λάιβ οπότε καλή δύναμη και σε εσάς και σε εμένα!
Καλή επιτυχία σε όλους!
Και όσοι είστε χεσμένοι σας καταλαβαίνω. Αύριο εγώ κάνω το πρώτο μου λάιβ οπότε καλή δύναμη και σε εσάς και σε εμένα!
Το θεμα της εκθεσης, ετσι οπως το βλεπω, χωρις το βλακωδες κειμενο που το συνοδευει, ειναι σκετη καυλα.
Ωραίο θέμα…
όντως,πολύ θα γούσταρα να είχε πέσει 3 χρονάκια πριν.
αν και έχω πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε να το προσεγγίσει καλα ο μέσος μαθητής.
είμαι σίγουρη πως έκλαψαν πολλοί όταν το είδαν…
Είναι ένα θεμά που δεν είναι ανάγκα να έχεις λιώσει να μάθεις απ’έξω και ανακατωτά τις “κουκίδες” των βοηθημάτων για νσ γράψεις κάτι. Έτσι ακόμα και ένας μέσος μαθητής θα μπορούσε να γράψει έστω και κάτι ελάχιστο πάνω σε αυτό το θέμα.
Όμορφοι και όμορφες του φόρουμ που έγραφαν. Πείτε τι παίχτηκε σήμερα…
ακριβώς αυτή είναι η αμφιβολία μου,αν μπορούν όλοι να ξεφύγουν από την στάνταρ οδό των βοηθημάτων και να αναλύσουν ελεύθερα ένα τέτοιο θέμα.
Αυτομορφωση! #-o
Νταξη οταν το ειδα λεω “τι σκατα ειναι αυτο;;” αλλα μετα οταν το αρχισα μου ερχοντουσαν οι ιδεες. Καλουτσικο ηταν και οι ασκισεις ευκολακια.
όντως… ευκολο θέμα,Παιδεία κατα κύριο λόγο!!!
Αρκετά βατό με μία χαρά λεξιλογικά!!! Αντε και καλη μας συνέχεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Έλα και τελειώνουμε! 8)
Πόσο προσωπική μπορεί να είναι η γνώμη ενός ανθρώπου ο οποίος είναι ακόμα μαθητής, πάνω σε αυτό το θέμα;
Καθόλου θα έλεγα.
Γιατί ακόμα ζει εγκλωβισμένος στη βαθμοθηρική δευτεροβάθμια εκπαίδευση (όχι ότι τη διαχωρίζω ιδιαίτερα απ’ την τριτοβάθμια, απλά μένω στα πλαίσια του θέματος).
Φυσικά αυτό δεν αποτρέπει την ανάπτυξη ιδεών, για να μην παρεξηγούμαι. Αλλά σίγουρα το βίωμα αυτό δεν υπάρχει, καθώς το όλο σύστημα σε προσανατολίζει στο να παπαγαλίζεις ακόμα και τα μαθηματικά π.χ.
Τέλος πάντων, είναι λίγο ειρωνικό το θέμα πιστεύω :Ρ
Όπως και να 'χει, καλή τύχη σε όσα παιδιά δίνουν εξετάσεις
Συμφωνώ με ifrit. Ελπίζω το κείμενο που έδωσαν να βοηθούσε τους μαθητές να αναπτύξουν το θέμα της “Αυτομόρφωσης” :?
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια και και από μένα σε όσους δίνουν. Πάνω απ όλα ηρεμία (όσο αυτό είναι δυνατό) και να σκέφτεστε ότι σε λίγες μέρες όλα θα είναι παρελθόν
Bασικα αν δεν ειχε κειμενο και μου το 'διναν ετσι δεν ξερω τι θα 'γραφα.
Ετσι κι αλλιως, παντως, απο την εκθεση δεν περιμενω και τιποτα.
Στα αλλα μπορουμε να τους πηδηξουμε ησυχα κι ομορφα.
Τα γραψα όλα γαμάτα αλλά πώς μου ρθε να γράψω στην ανάπτυξη παραγράφου σύγκριση-αντίθεση δεν ξέρω. Μου φάνηκε πολύ προφανές! Επειδή το χω τεκμηριώσει πολύ καλά ελπίζω να πάρω 1-2 μόρια απ’ τα 4.
Στο πρώτο ζητούμενο έγραψα ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην ελευθερία του ανθρώπου καθώς σπάει τα δεσμά από τα οποία καθορίζεται η εκπαίδευσή του μόνο από το σχολείο, το οποίο χρησιμοποιείται ως υπόβαθρο και ερέθισμα για περαιτέρω αναζήτηση και κατ’ αυτόν τον τρόπο μειώνεται δραματικά η πιθανότητα για μια ενδεχόμενη μελλοντική αντι-ουτοπία όπως του 1984 μπλα μπλα μπλα όπου η συρρίκνωση της εκπαίδευσης απ’ το κράτος οδηγούσε μεταξύ άλλων στο να χάσουν οι πολίτες τις ανθρώπινες αρετές τους και άλλη μία παράγραφο για το ότι λόγω της ανάπτυξης του καπιταλιστικού συστηματος το οποίο διέπεται από την αξιοκρατία είναι αναγκαία η δια βίου εκπαίδευση μπλα μπλα
Και στο δεύτερο ζητούμενο έγραψα για χρηματοδότηση των δήμων από το κράτος ώστε να ενεργοποιηθεί η δράση των πνευματικών κέντρων τα οποία θα έχουν δημοτικές βιβλιοθήκες και δωρεάν σεμινάρια και μετά με αξιοκρατικά κριτήρια να δίνεται οικονομική βοήθεια σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν κάτι παραπάνω στο εσωτερικό ή το εσωτερικό.
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ για την ανάπτυξη παραγράφου
και γω εβαλα αντιθεση ρε πουστη:(
8O 8O 8O
Τι λεει αυτος ρε παιδια;;; :?
Θεωρια και γω τα 'γραψα εκτος απο εκεινα με τον επιστημονικο λογο που πεταξα 3 σημεια απο το κειμενο που μου αρεσαν (ψιλο στη τυχη δηλαδη).
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι τελείως λάθος. Έγραψα ότι συγκρίνεται η εκπαίδευση του 19ου αιώνα η οποία αντικατοπτρίζεται από τον ορισμό του Duckheim και περιοριζόταν στη μεταβίβαση των γνώσεων από γενιά σε γενιά με τη σημερινή η οποία επεκτείνεται σε “διάλογο” μεταξύ των δύο φύλων και των πολιτισμών άρα…
Ο καθηγητής μου λέει θα τα χάσω και τα 4 αλλά δε νομίζω ρε γαμώτο 100 λέξεις αιτιολόγηση έγραψα!!
Α και στον επιστημονικό λόγο έγραψα 5-6 πειράζει?? δεν κόβουν γι’ αυτό ε?
Και γω πατατα εκανα στην αναπτυξη αλλα οχι τοσο
Εβαλα αιτιολογηση-αποτελεσμα χωρις τεκμηριωση(νομιζω δεν χρειαζεται να το τεκμηριωσεις… δλδ τι να γραψεις; Το αιτιολογει λογω της λεξης επειδη; Σιγα…)
Τωρα λογω του οτι εβαλα συνδυασμο και επιασα το ενα απο τα 2 κατι θα παρω.
Τωρα, εγω απλα υποκλινομαι στον καθηγητη της εκθεσης μου στο φροντιστηριο.
Ολη την χρονια μας εκανε 8-9 θεματα μαξ ευρεου φασματος.
Μας εβγαλε απο το μυαλο το σος και τη λαθος εντυπωση οτι υπαρχει υλη στην εκθεση.
Και επειδη το θεμα ηταν λιγο UFO, μας ειχε πει τι να κανουμε σε περιπτωσεις που δεν ειχε τυχει να το διαβασουμε πουθενα το θεμα(περιπτωση πολυ μεγαλη οπως προειπα)
Θελει συνεπειες; Χωνεις μια παραγραφο για τον καθε τομεα(Ψυχικος, πνευματικος, ηθικος, κοινωνικος, πολιτισμικος, πολιτικος, οικονομικος κλπ), οποιον τομεα κολλαει φυσικα.
Θελει Τροπους αντιμετωπισης/ενισχυσης;
ΤΑ ΚΛΙΣΕ!
Με μετρο παντα και την καταλληλη προσαρμογη στο θεμα
Ποια ειναι αυτα; ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΠΑΝΑΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΠΟΙΟ “ΚΛΑΣΣΙΚΟ” ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ΦΕΤΟΣ
Ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε
Ωστοσο οτι και να λεμε τωρα, “Ιδωμεν”
ΥΓ Πολλοι ειπαν οτι σκισαν… Εγω θα πω ενα, μην ειστε τοσο σιγουροι
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΣΚΙΣΑ!:p:p
Για να δουμε τελικα ποιος θα φαει την κατραπακια
Δειγματα επιστημονικου λογου ειναι η επικληση στη λογικη, η αναφορικη γλωσσα και κατι αλλα, εγω αυτα τα 2 εβαλα.
Σημεια απο το κειμενο παντως δεν επρεπε
Εισαι λιγο εκτος θεματος παντως απο οτι βλεπω…
Αν ακομα εβαλες και οτι πρεπει να αλλαξει το σχολειο ή αν ανεφερες το ρολο της οικογενειας ως φορεα παιδειας οταν εισαι μικρος, την γαμησες ακομα παραπανω…:(:(
Με αρνητική ή θετική σημασία το λες; Μη με αγχώνεις
Παντως, τελικα, εγω που μολις ειδα “επειδη” το πεταξα αιτιολογηση, δεν ειχα κι ασχημα αποτελεσματα. :lol:
Οπως τελικα καταλαβαινω οτι σ’ αυτο το μαθημα “μια μαζοποιηση χωραει παντου”. :lol:
Στα τσακιδια το κωλομαθημα.
Αρνητικη για μενα.
[spoiler]Στον επιστημονικο λογο ηθελε και να αναφερουμε χαρακτηριστικα επιστημονικου λογου;;;
Θυμαται κανεις;;;[/spoiler]
Αυτό το επειδή δεν το πρόσεξα ο μαλάκας Τυφλώθηκα από τα στοιχεία σύγκρισης που είχε. Από την εμπειρία σας οι μεγαλύτεροι πιστεύετε ότι θα πάρω κανα ένα-δυό μόρια απ’ τα 4??
Δες το εδιταρισμενο ποστ μου
Α ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
ΤΙΤΛΟ ΒΑΛΑΤΕ;
Εγω την εκανα την μαλακια και απο το αγχος μου δεν ειδα οτι ηταν αρθρο