Πανελληνιες

Αυτομορφωση με αναγνωση Αστεριξ απο μικρη ηλικια---->συμβολη στην εξελιξη του πνευματικου επιπεδου και της προσωπικοτητας του ατομου.Ελπιζω να το γραψατε!

Καλη συνεχεια και αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=PrnaeFcN14E :slight_smile:

εγώ έβαλα ΑΥΤΟ-ΜΟΡΦΩΣΗ :stuck_out_tongue:

Στο πρώτο ζητούμενο γιατί είμαι εκτός θέματος; Η αυτομόρφωση έχει να κάνει (όπως έλεγε και το κείμενο) με την εκπαίδευση του καθενός και με την επαγγελματική του κατάρτιση, οπότε έπιασα και τα δύο και ανέφερα τα οφέλη σε καθένα από αυτά.
Στο δεύτερο ζητούμενο ανέφερα τρόπους να είναι πιο προσιτή η αυτομόρφωση του καθενός ώστε να μην εμπλέκονται οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα με τους εργοδότες ή το δημόσιο και έτσι θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα για αυτομόρφωση, δηλαδή δανεισμό βιβλίων και να παρακολουθείς σεμινάρια από εξειδικευμένους καθηγητές ή να κάνεις κι άλλες σπουδές.

επιστημονικό λόγο έβαλα:επιστημονική ορολογία,απρόσωπο και αντικεμενικό ύφος και ότι προσπαθεί να αποδείξει μία ιδέα με λογικά επιχειρήματα

λοιπον,με το που πρωτοκοιταω το θεμα,λεω ρε πουστη τι ειναι αυτα!αυτο ηταν μες την υλη αναρωτιεμαι η οχι?Αυτομορφωση my ass…

πιανω κατευθειαν της ασκησεις οι οποιες ηταν γελοιες,μονο στον επιστημονικο λογο,εγραψα και αυτο που εγραψε ο Iron αλλα και ο Aionios…αρα λογικα 4/6 παιρνω απτις μοναδες.

μετα αφου διαβασα 2 φορες το κειμενο αρχισα να χτυπαω περιληψη που τα πηγα πιστευω πολυ καλα,μετα χτυπησα και την παραγραφο…και τελος η εκθεση

παρατηρησα οτι ολοι νομιζουν πως γραψαν καλα,αλλα ολοι εγραψαν διαφορετικα πραγματα στην εκθεση…και vedder,οπως ειπε ο αιονιος,ξεφυγες στο θεμα…πολλα παιδια το καναν αυτο και αρχισαν να γενικολογουν πολυ…

εγω ειχα διαβασει 4 θεματικες ενοτητες και καλα SOS(τρομαρα μου),και επεσε το πιο κουλο θεμα…παντως τα πηγα αρκετα καλα και στην εκθεση,ελπιζω κανα 75/100 να το πιασω

ΥΓ:καλα ρε μλκες,που την βρηκατε την συγκριση αντιθεση?αιτια αποτελεσματα μπερδευτηκαν αρκετοι,αλλα αντιθεση?

Εγώ έντονη διάθεση για πειθώ, σοβαρή γλώσσα χωρίς να καταφεύγει σε έντεχνη χρήση της ή ποιητική λειτουργία της, ότι δεν περιορίζεται σε επιφανειακή ανάλυση των ορισμών και των ιδεών που παραθέται και νομίζω κάτι ακόμα που δε θυμάμαι

Εγω εβαλα σημεια απο το κειμενο, γιατι ελεγε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

Τωρα για τα αλλα δεν ξερω, γιατι επικληση στη λογικη ή αντικεμενικο υφος μπορει να υπαρχουν και σε μη επιστημονικα κειμενα.

Οσο για αυτο που ειπε ο Aionios στο vedder.

Το “εκτος θεματος” θα το κρινει αλλος.

Διορθωνουν κατι χιλιαδες καθηγητες, δεν ξερεις πως θα το δει αυτος ουτε πως το 'γραψε ο vedder.

Μην αγχωνετε τον κοσμο, επειδη εχετε κατι στο μυαλο σας.

Πες μου πού

Ρε vedder μην την ψαχνεις…

Αλλος θα σου πει εισαι εκτος, αλλος εγραψες και γαμω.

Καθηγητη μπορει να ρωτησεις και να σου πει τα ιδια και τελικα να δεις βαθμο ασχετο μ’ αυτο που σου λενε.

Δεν ξερεις που θα πεσεις και μη χαλασεις τα αλλα μαθηματα επειδη καποιος ειπε κατι για την κωλοεκθεση.

ξεφευγουν λιγο

αλλα αυτο που ειπε ο iron aris ισχυει…3 βαθμολογητες να σε βαθμολογησουν θα χουν αποκλιση 10 μοναδες…μη σκας,εφοσον οι αιτιολογισεις σου εχουν βασει και βγαζουν νοημα και εχεις καλη εκφραση

ρε μαλάκα ρωμανέ ηρέμησε,δεν έει σημασία τώρα.ξέχνα το και πήγαινε για τα άλλα,τέλος,το έδωσες,έφυγε

Vedder θα δουμε ρε συ δεν ξερω, αλλα πιστευω πως ψιλο-ξεφυγες λιγο απο την αυτομορφωση στο πρωτο σκελος και στο δευτερο σκελος ποσες λεξεις εγραψες, γιατι αυτα που ειπες ειναι πολυ λιγα, εκτος και αν τα ανεπτυξες πολυ που παλι θα σημαινει οτι ξεφυγες
Γενικα ξαναλεω μπορει να τον ηπια και σεις να ειστε και γαμω αλλα μπορει να γαμησα και τελικα να βγω σωστος στις παρατηρησεις μου τωρα.
Ιδωμεν σε 1 μηνα

Παντως συμφωνουμε ΟΛΟΙ, οτι στην ουσια ζητουσε ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ(ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ) ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΣΗΣ
Και δευτερον ζητουσε ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ(το αντιθετο απο ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ, δλδ με τον ιδιο τροπο αλλα με την θετικη εννοια);;;;;
Γιατι αυτα ακριβως ηταν τα σκελη αν επαιρνες σωστα το μηνυμα

τρελοί είστε ρε? :stuck_out_tongue: που κολλάτε δεν καταλαβαίνω. με την αυτομάθηση δεν εξαρτάσαι από την παιδεία που σου πασάρουν => πιο ελεύθερος για τους λόγους που είπα
το καπιταλιστικό σύστημα είναι αξιοκρατικό και απαιτεί εξοικείωση με νέα τεχνολογικά μέσα και γνώση νέων μεθόδων => δια βίου εκπαίδευση απαραίτητη για την επαγγελματική κατάρτιση => ευημερία

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεφεύγει, απλά είναι πρωτότυπα

Σωστοτατο ειναι.

Με την κωλοεκπαιδευση μας αυτο σημαινει ρισκο.
Γιαυτο ειναι γτπ μαθημα η εκθεση γιατι σου ζητανε να γραψεις κονσερβα καποια πραγματα δεν θελουν εξυπνους πολιτες κλπ κλπ κλπ
Ειναι ρισκο γιατι ο αλλος βλεπει το γραπτο σου ως 3 ευρω και μπορει πολυ ευκολα να σου πεταξει ενα εκτος θεματος χωρις να κατσει να δει ολο το κειμενο αν πραγματικα ειναι καλο η οχι…
Αυτο…
Στην ελλαδα εισαι
Ολοσωστα ειναι, απλα ειναι ρισκο να ξες

Ρε μην κάθεστε και αναλύετε τι έγραψε ο καθένας. Χαλάτε τσάμπα τη ζαχαρένια σας και αγχώνεστε χωρίς λόγο. Και ειδικά στην έκθεση που είναι τελείως υποκειμενικά τα πράγματα, μέχρι να βγουν οι βαθμοί κανείς δε ξέρει τι θα πάρει.

λιγο ασχετο,αλλα ειχα λυσει μια φορα μια ασκηση μαθηματικων με εναν εντελως πρωτοτυπο τροπο,ο οποιος ισχυει και παραισχυει…και μου λεει μην το γραψεις αυτο στις εξετασεις…λεω γιατι κυρια…μου λεει:“θα αναγκασεις τον εξεταστη να σκεφτει?”

Βρε δε γαμιεσαι μωρη ηθελα να της πω,αλλα ευτυχως συγκρατηθηκα…αχρηστοι ανθρωποι

Αυτο ισχύει αλλά στο κάτω κάτω των θεμάτων λέει:Κάθε επιστημονικά αποδεδειγμένη άποψη είναι σωστή.η κάτι τέτοιο τέλος πάντων.Άρα άμα λύσεις εσύ τη φυσική χρησιμοποιώντας κβαντομηχανική ξέρω γω ο διορθωτής είναι υποχρεωμένος να το ψάξει και άμα είναι σωστό θα το δεχτεί.Τουλάχιστον έτσι νομίζω:p

ε κλασικό αυτό με τους “δύσκολους τρόπους”, οκ άμα βρεις κανα πιο απλό τον προτιμάς προφανώς αλλιώς γράφεις τον δύσκολο.
Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος με την έκθεση και προφανώς τα ανέλυσα καλύτερα απ’ ό,τι φαίνεται με τη γενική ιδέα που έγραψα παραπάνω. Στο κάτω κάτω εγώ ποτέ δε συμβιβαζόμουν με κλισέ και ούτε θα συμβιβαστώ. Δε μου πάει να γράψω αυτονόητα πράματα που μπορεί να έγραψε και ο διπλανός μου, θέλω να κάνω εντύπωση στο διορθωτή. Άμα είναι μαλάκας τι να κάνουμε, τουλάχιστον έχω καθαρή συνείδηση :stuck_out_tongue:

Νταξει,ειναι ψυχολογικο.Το κανουν για να δουνε λιγο feedback να παρουν κουραγιο η απλα για καμια απορια.Με Cynic προπερσι θυμαμαι αναλυαμε για καναν αιωνα ενα θεμα στα Μαθ Γενικης:lol:

Λιγο τσατ μετα το γραψιμο καλο κανει να γινει και το καλαμπουρι αλλα μεχρι εκει:p