Πανελληνιες

στη πραξη τι γινεται ειναι το θεμα…οι κοποι μιας χρονιας μπορει να πανε χαμενοι,λογω κατι παλιοτομαρων…Αμα δε θελει να το διορθωσει η αν δε μπορει,ας το δωσει στον επομενο…νισαφι πια

Βέβαια “επιστημονικά τεκμηριωμένη” σημαίνει ότι άμα χρησιμοποιήσεις κάποιο περίεργο θεώρημα που μπορεί να ξέρεις επειδή είσαι γαμάτος πρέπει να το αποδείξεις κιόλας :stuck_out_tongue:

ωχ ναι ρε.ε τότε κάτσε με τα κλασσικά:p

Απλά τους είδα ότι άρχισαν να λένε είσαι εκτός, είσαι εντός και επι τα αυτά :stuck_out_tongue: Και είναι κρίμα να πας χάλια στα επόμενα μαθήματα μόνο και μόνο επειδή μπορεί να έχεις την υποψία ότι δεν πήγες καλά στην Έκθεση. Εγώ θυμάμαι όταν έδινα ότι είχα βγει από την αίθουσα και ο καθένας είχε γράψει τα δικά του και δεν έβγαζες άκρη :-s

Ήταν και άλλες οι εποχές τότε… Σφήνα και πέτρινη πλακέτα αντί για στιλό και χαρτί κλπ

:stuck_out_tongue:

Ναι, το ξέχασα ότι εγώ έδινα την εποχή του Χαλκού :stuck_out_tongue: Αλλά και εσύ εκεί κοντά έδινες :smiley: σε δίνει στυγνά το nickname σου

Εμενα ο καθηγητης μου στη φυσικη μου 'πε το εξης:

“Θα σκεφτεσαι οτι ο διορθωτης ειναι παντα ηλιθιος, ασχετος και μπασταρδι που θελει να σου κοψει μοναδες.”

Και, δυστυχως, καμια φορα ισχυει.

Αλλιως δε θα μου λεγε εμενα ο μαθηματικος να μην κανω ξερω γω L’ Hospital αμα θελω στη γενικη ή ας πουμε οτι παω να αποδειξω οτι [cf(x)]’=cf '(x), οπως το λεει στην κατευθυνση θα στο κοψουν.

Απλα το αλλο που λενε ειναι οτι απαξ και ειναι σωστο δυσκολα να το χασεις, οσο ζορι κι αν ειναι η λυση.

Σημερα και τερμα τα τσατ.

Σημερα που 'ναι εκθεση.

Δε θελω να μαθω ουτε κατα διανοια ας πουμε οτι μπορει και να 'χασα μοναδα στα Μαθηματικα Γενικης ή σε καποιο αλλο μαθημα το οποιο νομιζω οτι “ελεγχω”.

Σημερα δεν περιμεναμε και πολλα, οποτε κλαϊν. :wink:

Οποτε απο βδομαδα μαλλον σας εγκαταλειπω οσο κι αν θα 'θελα κουραγιο απο vedder για την κωλοβιολογια. :lol:

Περιληψη απαιτητικη, ασκησεις βατες. Σιγουρα εχω χασει λιγα μορια απο μαλακιες (δε βρηκα συνωνυμο για την “χρησιμοτητα” και βρηκα συγκριση - αντιθεση στην προταση κατακλειδα εκτος απο αιτιολογηση.)
Ωραιο θεμα της εκθεσης, λιγο ειρωνικο με την παπαγαλια και την κατευθυνση που πεφτει αλλα τελος παντων. Φοβαμαι οτι ξεφυγα αλλα μιλησα με την καθηγητρια μου και μου ειπε οτι ειναι ωραια και σωστα δομημενα αυτα που εγραψα. Θεματα εκθεσης και λοιπα δε διαβασα περα απο τους μπαλαντερ αλλα ισχυει αυτο που ειπε ο aionios. Βρισκεις αιτια-αποτελεσματα-ηοτιαλλοσουζηταει στον ανθρωπο και στο περιβαλλον (οικογενεια,κοινωνια κλπ) για να γραψεις θεμα επικαιροτητας. Στην τελευταια παραγραφο αναπτυξης του δευτερου θεματος αναφερθηκα γενικα στην αλληλεπιδραση κοινωνιας και ανθρωπου σε τετοια ζητηματα, διχως να σταθω σε φορεα εκπαιδευσης γιατι η αυτομορφωση ειναι ενας τροπος εκαπιδευσης, οποτε μικρο το κακο αφου επιτυγχανεται εξω απο το πλαισιο του σχολειου. Αυτα για πανεπιστημια και μμε και τα κλασικα ειναι σωστοτατα απ’ οτι μου ειπαν αλλα οχι βαση στο συγκεκριμενο θεμα-ευτυχως. Ηθελα να κανω και επικληση στην αυθεντια σε καποια φαση αναφερομενη στον Επικουρο #-o
Θα δουμε. Θετικες σκεψεις παιδια γιατι αν φαγατε αγγουρι καλυτερα να μην το ξερετε ακομα. Καλη τυχη και στ’ αλλα.

Καλά γενικώς, απλά έβαλα τρόπο ανάπτυξης αίτιο-αποτέλεσμα (αίτιο: ΕΠΕΙΔΗ, αποτέλεσμα: ΕΠΟΜΕΝΩΣ).
Μετά στον επιστημονικό λόγο έβαλα ότι χρησιμοποιεί γ’ ενικό πρόσωπο, επίκληση στη λογική και αναφορική γλώσσα γιατί θεώρησα πως αιτιολογούνται ευκολότερα από όλα.
Εύχομαι επιτυχία σ’ όλους.

ο iron aris εχει δικαιο και εγω που εδωσα πριν 2 χρονια τα ιδια μου λεγανε και οι καθηγητες μου.Τα θεματσ σημερα ηταν απο βατα εως ευκολα…η μονη δικαιολογια ειναι οτι ηταν απροβλεπτο.Αντε παλι…ευκολακια και φετος(βασικα παρομιας δυσκολιας με 2009) θα ειναι τα θεματα σε ολα τα μαθηματα με μερικες πουστιες για να ξεχωρισει ο μαθητης του 17-18 απο αυτον του 20

80 γαμημένα μόρια για μια καταφανή αιτιολόγηση :stuck_out_tongue:
Θα ταν πολύ πιο εύκολη υπόθεση οι πανελλήνιες αν δεν ήμουν ΗΛΙΘΙΟΣ

Ναι μαλακα το πετυχες.

Και μου φαινοταν περιεργο που ολοι λενε για χαρακτηριστικα και τετοια. :lol:

Αλλη φορα θα τα διαβαζω καλυτερα.

Ήθελε σημεία από το κείμενο με βάση τα χαρακτηριστικά. Ξερή παράθεση χαρ/κών είναι τα 3 μόρια.

Sorry που στο λέω αλλά θα πάρεις 0:(

τρολάρετε σαν πούστηδες:p

ρε μην τα υπολογιζετε εξαλλου δεν γνωριζετε το μεγαλο αγγουρι την εκθεση στην οποια μπορει να χαντακόσουν ή να σε ανεβάσουν.Εγω ελεγα οτι ειχα γραψει κανα 16-17 και τελικα 13.8 αν και στα αλλα εγραψα απο 19.1-20 8).Γι αυτο μην αγχωνεστε…και το βασικοτερο ξεχαστε αυτο το μαθημα και αφοσιωθειτε στα υπολοιπα

Οκ κάτι τελευταίο και το ξεχνάμε :stuck_out_tongue:
“Να επισημάνετε τρία χαρακτηριστικά γνωρίσματα του επιστημονικού λόγου στο κείμενο που σας δίνεται”.
Γι’ αυτό λέτε ότι έλεγε παραδείγματα;
Καλά τον ήπια και δω

Κι εγω τον ηπια εκει. Βασικα εγραφα στην τυχη ο,τι νομιζα οτι ταιριαζε, παιζει να με λυπηθουνε και να μου δωσουνε 1-2/6.
Αιτιολογηση εβαλα εγω, διαβασα οτι θα παρουν σωστο αιτιολογηση+ορισμο. Πφφφφ.

Παμε μαθ.γεν. τωρα να ανεβασουμε το ηθικο μας.

Α και οσοι ξεχασατε τιτλο παρτε παραδειγμα απο μενα. Και που εβαλα τι καταλαβα; Καλυτερα να μην ειχα βαλει καθολου. :stuck_out_tongue:

Ρώτησα μια φίλη που δίνει κ μ είπε πως το θέμα της έκθεσης ήταν λίγο περίεργο κ πολλοί δεν το έπιασαν κ ακριβώς (όπως κ η ίδια). Σκαλώσατε κ άλλοι;

(πφφφ… Stelios κ deadmemories είστε νιούμπηδες, σας ρίχνω… πάει μια δεκαετία π έδωσα πανελλήνιες… :?)

μαγκες δωστε αυτο το θεμα στους αναρχικους και θα αρχισουν να καινε και τα σχολεια για απαντηση

γιατί να τα καίνε?