Πανελληνιες

μην ρωτας εμενα ρωτα αυτους

εσύ γιατί δε λες?Για να το λες αυτό μάλλον θα ξέρεις κάτι

εγώ πάντως όταν έδινα δν μιλούσα με κανέναν για τα θέματα ! κ σε γονείς π ρωτούσαν “πως έγραψες??” έλεγα απλά και ξερά …

“καλά.”

έχεις π έχεις άγχος από μόνος σ μην μιλάς και σε άλλους για να στο πολλαπλασιάζουν …

ότι γράψαμε , γράψαμε !

“έγραψα 100”: Αυτή η πρόταση είναι ψευδής.

τωρα που πηραμε την εμπειρια παμε να γαμησουμε στα αλλα μαθηματα8)

ή ετσι :smiley:

Αυτο βασικα παντως.

Ενα μαθημα στο οποιο ελαχιστοι στηριζονται.

Για μενα παλι καλα που εκανα τη χοντραδα εδω και ευχομαι να ειμαι πιο προσεκτικος στη συνεχεια.

Ολα καλα αδερφια. :wink:

δεν εγραψα πολυ καλα
αλλα δεν γαμιεται
θα ρεφαρω στα υπολοιπα μαθηματα

απλα πιστευω οτι αυτη θα ηταν η αντιδραση τους.λεω μηπως…

τι να πω εγω ρε παιδια που ειχα δωσει 10 μαθηματα τοτε και να φνταστειτε οτι εδωσα και δευτερη χρονια

Εκνευριζομαι. Ναι, ειμαστε σε καλυτερη μοιρα σε σχεση με αυτους που εδωσαν 9,10 η και 14 μαθηματα σε δευτερα και τριτη λυκειου κλπ. Δεν το αμφισβητει κανεις, να εισαι σιγουρος. Δε σημαινει ομως οτι δεν θα γκρινιαξουμε για τις μαλακιες που καναμε και οτι δεν θα δυσκολευτουμε καπου.

Πωωωω όσο το θυμάμαι… Τί φάγαμε κ εμείς… Δεν καθόταν καθόλου καλά ο Γεράσιμος εκείνα τα ένδοξα χρόνια… [-X

να μην αξιωθεί κανείς να δώσει θρησκευτικά και ιστορία των τεχνών και των επιστημών πανελλήνιες :? α ρε αθάνατη ελλαδάρα.

ενα θετικο που ειχε το παλιο συστημα,νομιζω οτι μπορουσες να κρατησεις βαθμους μαθηματων…δηλαδη εγραφες καλα μαθηματικα και πατωνες φυσικη,ξαναγραφες μονο φυσικη του χρονου!

Έχω την εντύπωση ότι σε μας δεν ίσχυε αυτό κ έπρεπε να τα ξαναδώσεις όλα… Νομίζω ίσχυε στις δέσμες, πριν τη μεταρρύθμιση… Ας το επιβεβαιώσει κάποιος άν είναι εύκολο. :slight_smile:

Στάνταρ τα έδινες όλα, το θυμάμαι. Στις δέσμες κράταγες μαθήματα, αλλά οι δέσμες ήταν παλούκι παρόλο που έδιναν μόνο 4 μαθήματα, απ’ ότι μου έλεγαν τότε οι μεγαλύτεροι. Τι να λέμε ρε φίλε όμως…είχαμε δώσει τα κέρατά μας. Θρησκευτικά, ιστορία επιστημών, κείμενα, ακόμα και αρχαία στην 2α λυκείου (θετική ήμουνα, αντίστοιχα η θεωρητική έδινε βιολογία κορμού ξέρω γω). Εφιάλτης…

Να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, το 2000 που ήταν η πρώτη χρονιά που εφαρμόστηκε αυτό, επειδή είχε γίνει χαμός από παντού, τελικά έβαλαν τόσο εύκολα θέματα που και καθυστερημένος να ήσουνα είχες σοβαρές ελπίδες για ΑΕΙ. Βέβαια αυτή η τακτική είχε άλλα προβλήματα (βάσεις στα ύψη).

Kαλή Επιτυχία σε όσους γράφουν!:thumbup:

witchfinder, καλύτερα να μη βάζανε εύκολα θέματα… ο καλός και ο άριστος μαθητής μπορούσαν άνετα να γράψουν ίδιους βαθμούς με αυτό που κάνανε. μάλιστα, στην τρίτη λυκείου το κάνανε σε ακόμα χειρότερο βαθμό, νίπτω τας χείρας η κατάσταση. αυτό με την βάση του 10 και το γνωστό “να μπούνε τα παιδιά μας στα πανεπιστήμια να μορφωθούνε” είναι ΑΣΤΕΙΑ επιχειρήματα. όσοι έχουν δώσει εξετάσεις, γνωρίζουν ότι για να μη βγάλεις πάνω από δέκα, πρέπει να χεις ασχοληθεί όλη τη χρονιά από 2 λεπτά τη μέρα με κάθε μάθημα…

Έτσι είναι γιατρέ… Βέβαια όντως εκτοξεύτηκαν οι βάσεις κ όντως πέρναγε σε σχολή κ ο χείριστος μαθητής αλλά μετά παρατηρήθηκαν φαινόμενα κάτι βαθμάρες 19 κ πάνω να μην μπουν σε σχολή προτίμησής τους ή κάτι άλλοι με κάτω του 10 αντίστοιχα να μπουν σε σχολές της πλάκας π είχαν φοιτητές 5 άτομα κ τελικά έκλειναν… [-X

Nαι ρε παιδια, δινατε 10 ή 14 μαθηματα και βλεπεις τα θεματα σε Μαθηματικα, Φυσικη ξερωγω και γελαν’ κι οι πετρες.

Ετσι παει, αλλα οι εξετασεις ειναι παντα το ιδιο δυσκολες.

Δεσμες, 4 μαθηματα και πολυ πιο παλουκι.
Εμεις, με μια ενδιαμεση κατασταση.
Πιο πριν, 9, 10 ή 14 με πιο ευκολα θεματα.

Σωστός ο τζιμ. Γενικά η τακτική των πολύ εύκολων θεμάτων, ευνοούσε μέτριους και αδύναμους, ενώ μπορούσε κάλλιστα να χαντακώσει τους άριστους. Το μπάχαλο ενισχύθηκε και από τα τεράστια λάθη που γίνονταν στα μηχανογραφικά, αφού οι βάσεις ήταν τόσο άσχετες με αυτές της προηγούμενης χρονιάς που ουσιαστικά δεν υπήρχε μπούσουλας. Ακόμα θυμάμαι ότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν είχα ακούσει την σειρά των σχολών που μου είχε προτείνει η μάνα μου να βάλω, θα είχα καταλήξει σε σχολή άσχετη με τα γούστα μου και πιθανότατα θα ξαναέδεινα.