Πανελληνιες

ξαναδιαβασε τι γραφω,kthx

Μπορεις κι ετσι …δε νομιζω να σου κοψουν.

Αλλα για πιο σιγουρα μπορουσες ή να το βαλεις σε αμμωνιακο CuCl για να βγαλει ιζημα ή με Na για να βγει αεριο υδρογονο.

Γιατι εμας στο φροντιστηριο ξερω γω μας ελεγε να προτιμαμε αντιδρασεις με οπτικο αποτελεσμα. :wink:

Τωρα στο αλλο που λες με το θειικο οξυ και το pH.

Δεν καταλαβαινω, γιατι ειναι λαθος ακομα …μπορει να υπαρχει και δευτερη βαθμιδα ιοντισμου, αλλα τα οξωνια θα βγουν c+x=c με προσεγγιση.

Δεν ισχύουν πάντα οι προσεγγίσεις. Ότι είναι λάθος είναι το λένε όλοι οι χημικοί.
Εγώ το απόγευμα θα πάρω τον δικό μου για αυτό με το βρώμιο γιατί ξενέρωσα τη ζωή μου ο μαλάκας

Παντως ρε παιδια, γενικα, τα θεματα των περισσοτερων μαθηματων ητανε αρπα κολα… Για καθε μαθημα μας δινανε και μια διευκρινηση. Δεν προσεχαν καθολου οταν τα γραφανε ρε; Τοσο ανοργανωτοι πια; Ελεος… [-X

Nαι ρε συ, αλλα ποση πιθανοτητα εχει η Κ της 2ης βαθμιδας του θειικου να κανει τις προσεγγισεις να μην ισχυουν.

Για μενα απο τη στιγμη που ΟΛΟ το σχολικο βιβλιο με τις ασκησεις του δεν ασχοληθηκε με προσεγγισεις, ειναι παγιδαρα και λαθος να μπει.

Για το βρωμιο που λες, σχετικο ειναι …απλα ειναι το “οπτικο αποτελεσμα” στη μεση που οταν μιλαμε για ταυτοποιησεις και λοιπα ειναι προτιμοτερο.

Το οπτικό αποτέλεσμα όπως το περιέγραψα είναι ότι άμα προσθέτουμε συνεχώς και στα δύο δείγματα βρώμιο τότε αυτό που θα σταματήσει να αποχρωματίζεται πρώτο είναι το πεντένιο γιατί θα κορεστεί πιο γρήγορα από το πεντίνιο. Το θέμα είναι ότι μπορεί κάποιος να πει ότι τα μολ δεν είναι ίδια. Εγώ έγραψα ότι παίρνουμε δείγμα και στις αντιδράσεις έγραψα αντίστοιχα n,n,n και n,2n,n δηλαδή ότι είχαμε n μολ από το καθενα απλώς δεν το είπα τελείως ξεκάθαρα. Είναι λίγο μαλάκες πιστεύω αν μου κόψουν

Eγω σου 'πα απο την αρχη οτι λογικα δε θα σου κοψουν.

Απλα θα 'σουν πιο ηρεμος αν επαιρνες καποια απο τις αλλες δυο.

Παω να κοιμηθω λαιμαι!!!

Αει στο διατανο δεν ασχολουμαι αλλο, αρκετα συγχιστηκα…Ουτως η αλλως αμα πεσουν οι βασεις περναω αερα…Αληθεια λαπτοπ θα δωσουν φετος με το δες την ψηφιακα?:stuck_out_tongue:

καραγκιοζιλίκια με τον αλγόριθμο του 3ου θέματος. αν ήταν προγραμμα, θα συμφωνούσα με τη μη χρήση πινάκων, αλλά σε ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ? νιώθουνε καθόλου? έτσι κρίνουν δλδ αν έχει καταλάβει ο άλλος σε βάθος την έννοια, τα συν και τα πλην του πίνακα? τραγικοί.

Λοιπον, σταλθηκε οντως διευκρινιση για τους φυσικα αδυνατους, ομως οι καθηγητες σε καποια εξεταστικα κεντρα αποφασισαν να μην το παρουν λαθος και να μην κοψουν τιποτα.
Δεν νομιζω η επιτροπη να ειχε αρχικο σκοπο να τσεκαρει αυτο το πραγμα, παραπαει. Απλα ξεχασαν να δωσουν διευκρινιση. Τελος παντων, αν δει ο αλλος ενα αριστο γραπτο με 4 μουτζουρες μετρημενες, καθαρογραμμενους κωδικες με σχολια, ας του παει ψυχη να μου κοψει 5 γαμωμορια απο το τριτο θεμα, επειδη δεν εμαθα “τα παντα για τους αλγοριθμους και τα μυστικα που κρυβουν” απο το σουπερ γραμμενο βιβλιο της τριτης.

τι σου φταιξε αυτό το αριστουργηματικό βιβλίο? :lol:

εγώ αν διόρθωνα δε θα έκοβα καθόλου. απλά θα ήμουν πιο επιεικής σε γραπτά που λύθηκε χωρίς πίνακα το τρίτο, μιας και χάσανε περισσότερο χρόνο.

άντε, από του χρόνου θα αρχίσουν λέει να κόβουν ύλη στα θετικά μαθήματα, είναι πολλά αυτά που μαθαίνουμε. τα θετικά σας μαράνανε σκατοαυνάνες.

Δεν είναι θέμα αποδοτικότητας, απλά με πίνακες το θέμα δε λύνεται γιατί ο πίνακας δεν είναι τιραμόλα να έχει όσες θέσεις θέλουμε.

:lol3:

Καλά εκτός της κορυφαίας ατάκας, απορώ, δεν καταλαβαίνει κοτζάμ καθηγητής ότι αυτό που λέει είναι άκυρο, λόγω του 2ου ερωτήματος; :roll:

Επίσης, μιλάμε για αλγόριθμο κι όχι πρόγραμμα οπότε κλάην μάην.

Για άτομα που έχουν μια Χ εμπειρία στον προγραμματισμό νομίζω ότι ήταν πιο εμφανές ότι δεν χρειάζεται πίνακας. Αλλά θα’ναι αδικία πιστεύω να ευνοηθούν αυτοί έναντι των υπόλοιπων που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα μόλις 8-12 μήνες. Το να κοπούν μόρια λόγω της χρήσης δομών δεδομένων θα’ναι γελοίο.

Ναι Δουδ εχεις δικιο, ειναι τοσο καλογραμμενο και υπεροχο. :stuck_out_tongue:
@ Leviathan ειμαι ετοιμη να κανω quote τον Τσιωτακη και να γραψω “ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ”.
Τωρα ενταξει, κι εγω ασχολουμαι πιο πολυ καιρο απο 9 μηνες με τον προγραμματισμο αλλα ειλικρινα ποιος κατεστραμενος περιμενε να εντοπισω μια τετοια λεπττομερεια μεσα στον πανικο μου εκεινη τη στιγμη;

ο τσιωτάκης έχει καταντήσει ελαφρώς σπαστικός, την είδε κάπως κι αυτός. γενικά όλο το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από την αεππ φέτος είναι για κλάμματα.

Πάντως και εγώ με πίνακες το έκανα αν και ήξερα ότι για τέτοιο θέμα θα πέσει ξύλο γιατί είχα ξανακάνει παρόμοιο και μου είχε πει ο καθηγητής μου ότι είναι λάθος προγραμματιστικά.Απλά,επειδή έκοψα δύσκολη την απάντηση χωρίς πίνακες και σκέφτηκα ότι αν το θέλανε χωρίς θα βάζανε να το κα΄νουμε με πρόγραμμα και επειδή βαριόμουν και ήθελα να φύγω το έκανα με πίνακα.Αν και πιστεύω πως είναι λάθος του υπουργείου καθαρά,άρα δεν έχουν λόγο να κόψουν

να σας κοψουν ρε αιδοιοπανα!

καλα λατινικα βγηκα τελειως οφφ έτσι :stuck_out_tongue:
δεν πειραζει! αρκει να γραψαμε ολοι καλα!

σκατα γαμω την τυχη μου αν δεν πεσουν οι βασεις δεν περναω…γαμω γαμω στον κωλοπρογραμματισμο πηγαινα για 17 και εγραψα 8!!! αααααααααααααααααααααααααααααααααααα

wtf ρε συ, πως το κανες αυτο

E; :expressionless:

δεν ξερω αλλα τα θεματα ηταν γαμισε τα,με το που ηρθαν εγω αρχισα να φωναζω…’'που ειναι η θεωρια και το σωστο/λαθος? ‘’