Πανελληνιες

πανελληνιες τελος…
αυτο μονο :smiley:

Μάλλον 20 χημεία. Μόνο τις ενώσεις στο διάγραμμα δεν έχω δει ποιές είναι και ούτε πρόκειται να το κάνω. Δε νομίζω να χω κάνει λάθος :stuck_out_tongue:

Ξαναγεια και αντιο μαλλον!!! :smiley:

Χημεια ηταν πανευκολα ρε πουστη, αλλα πρεπει να 'χω 'χασει ενα Σ-Λ γαμω. :x

Τελικα bad news για το θεμα Γ.
Σταλθηκε διευκρινιση να κοπουν μοναδες. Αφηνεται στην κριση του καθηγητη ποσο θα κοψει.
Ελπιζω να με λυπηθουν.

Τον πουλελε, ηθελα 19+, 18,8 θα παρω μαλλον.

Μαλακιες… Ολοι η ελλαδα το εκανε με πινακες. Σκατα να φανε.

Καλά ρε αντί να πάτε όξω να ξεσαλώσετε είστε στα ίντερνετς και ασχολείστε με το τι θα κοπεί από πού; Αχ αυτή η νεολαία … :stuck_out_tongue:

Το βράδυ θα βγούμε τώρα χαλαρώνουμε :stuck_out_tongue:
Χημεία δεν ήταν και γελοία τα θέματα, καμία σχέση με πέρσυ που ήταν περίπατος. Πιστεύω πως “δυσκολία” υπήρχε στο β2 ίσως το γ4 για όποιον δεν έχει δουλέψει διερευνησεις. Πάντως το β2 ήταν τελείως αντισός σαν στυλ θέματος και ήθελε να ξέρεις καλά τη θεωρία για να το γράψεις όλο

Μπορείς να πείς τι ήταν το β2?

Γιατί μ’ αρέσει πολύ η χημεία

10 μόρια έπιανε και έλεγε να αιτιολογήσετε τα παρακάτω:

α) Το ph του καθαρου νερού σε θερμοκρασία 80 C είναι μικρότερο του 7
β) Από αριστερά προς τα δεξιά ελαττώνεται η ατομική ακτίνα
γ) Η 2η ενέργεια ιοντισμού είναι πάντα μεγαλύτερη απ’ την πρώτη
δ) Η παρασκευή αντιδραστηρίων Grignard πρέπει να γίνεται σε απόλυτο αιθέρα

και άλλο ένα που δε μου ρχετε και δε θέλω να μπω να δω γιατί θα χει και απαντήσεις :stuck_out_tongue:

δεν είπα ότι είναι κάτι το πολύ δύσκολο, αλλά είναι εύκολο και ένας τέλειος μαθητής να μη θυμάται ακριβώς τι να γράψει σε αυτό με το grignard πχ

επίσης υπήρχαν διάφορες παγιδούλες ώστε να χάσεις το 100. πχ αρκετοί χάσανε στο σωστό λάθος ένα που λεγε H2SO4 0,1 M έχει ph 1 που είναι λάθος γιατί στο πρώτη βαθμίδα ιονισμού είναι ισχυρό αλλά μετά είναι ασθενές οπότε υπάρχει επίδραση κοινού ιόντος και τα σχετικά. επαναλαμβάνω δεν ήταν δύσκολα αλλά οι παγίδες από πατάτες που μπορείς να κάνεις ήταν αρκετές

Καλό. “Δύσκολο” όντως, αν κρίνω από τις γελοιότητες που βάζουν τα τελευταία χρόνια.

Σωστο σε βρισκω. Κι εγω τα ιδια. :smiley:

α το τελευταίο ήταν να δικαιολογήσετε ότι σε κάθε τροχιακό υπάρχουν το πολύ δύο ηλεκτρόνια. πιστεύω πως αρκετοί την πάτησαν σε αυτά γιατί και μας στο φροντιστήριο μας έλεγε συνέχεια δεν χρειάζεται να παπαγαλίζετε ορισμούς σε επιλογής ή σωστό-λάθος θα πέσουν αυτά και τελικά έπρεπε να τα γράψεις. ευτυχώς εγώ πολλούς από τους ορισμούς (πχ ενέργεια ιοντισμού) τους είχα παπαγαλίσει το καλοκαίρι και τους θυμόμουν από τότε ο πούστης :stuck_out_tongue:

Καποιος παραπάνω είδα έδινε χημεία. Τα χω όλα σωστά αλλά την ταυτοποίηση την έκανα διαφορετικά από αυτή που δίνουν κάτι φροντιστήρια στο ιντερνετ. Χρησιμοποίησα μόνο βρώμιο και είπα ότι το πεντένιο θα κορεστεί πιο γρήγορα από το πεντίνιο το οποίο αποχρωματίζει διπλάσια ποσότητα βρωμίου. Το πεντάνιο δεν αποχρωματίζει τίποτα. Σωστό δεν είναι;

Τι θα μας κοψουν μορια γιατι το καναμε με πινακα??? Ειναι σοβαροι? Γιατι να μη το κανω με πινακα, διευκρινιζεται πουθενα ή ειναι λαθος? Να παν να γ@μηθουν:blow:

Επειδη και καλα πινακα μπορεις να παρεις μονο οταν ξες το ακριβες μεγεθος του.Απο οτι καταλαβα σε αυτο που σας εδωσε σημερα δεν ισχυε αυτο γιατι δεν υπηρχε ανωτατο οριο.Για να το δικιολογησω δηλαδη σε πρωτη φαση το λεω αυτο,γιατι δε ξερω τελικα τι ισχυει.

Σε καθε περιπτωση το κανε τουλαχιστον η μιση Ελλαδα με πινακα οποτε κλαιν:p

Παντως δε βλεπω πως γινεται να μη δε πεσει η πλειοψηφια των βασεων στο 4ο.Και στο 5ο,εκτος αν βαλουν ΑΟΘ “να λολα ενα μηλο” επιπεδο.

Χημικοί/υποψήφιοι της θετικής σηκωθείτε από ντιβάνια και καναπέδες και πείτε μου αν η απάντησή μου στην ταυτοποίηση ήταν σωστή!!! Σωστή είναι ρε γαμώτο γιατί να μπλέξω με CuCl και μαλακίες!! Το πεντίνιο αποχρωματίζει διπλάσια ποσότητα πεντινίου, τέλος!

Εγω θα ψαξω που στελνουν τα γραπτα μας, θα κανω ερευνα για τον τοπο κατοικιας των βαθμολογητων και θα βαλω φωτια! :stuck_out_tongue:
Λοιπον, στο στεκι των πληροφορικων γινεται το flame της δεκαετιας. Ο Τσιωτακης ειπε οτι σταλθηκε διευκρινιση, ενας υπευθυνος VBI πεταγεται και του λεει κοντολογις “τι μαλακιες λες δεν ηρθε τιποτα”, αλλοι καθηγητες ειναι εξαλλοι με τη σκεψη οτι θα κοπουν μορια λογω χρησης πινακα και θελουν να ανακληθει οποιαδηποτε διευκρινιση για αφαιρεση βαθμων.
http://users.sch.gr/alkisg/tosteki/index.php?topic=2927.150
Εδω σταματησα να διαβαζω, κουραστηκα. :stuck_out_tongue:

Ωραια πραματα… Τι διευκρινιση λεει αυτος ρε; Εκτος απο αυτο για το 4ο θεμα που ελεγε οτι δεν ειναι ιδοι οι χρονοι δεν ηρθε τιποτα αλλο σε μας. Τι σκατα ρε πουστη;

καλα ρε οι ανθρωποι πανε καλα?ολοι η ελλαδα το λυσε με πινακες το θεμα 3ο,θα μας τρελανουν?

@pumpkin

το αρχικο μεγεθος το εδινε ο χρηστης μεσα στον αλγοριθμο…μαλιστα ηταν και η πρωτη εντολη…οποτε το μονο που εκανες ηταν να βαζεις αυτην την μεταβλητη σαν οριο στον πινακα…

επισης το 4ο,οι περισσοτεροι το κανατε με 4 bubblesort,ενω γινοταν πολυ απλα με 1

Και τώρα ετοιμαστείτε να περάσετε το πιο γαμάτο καλοκαίρι της ζωής σας! :smiley: :smiley: